PFIZER UTFÖR MUTATIONER PÅ VIRUS OCH KALLAR DET FÖR “DIRECTED EVOLUTION”.

Januari 2023

James O´Keefe och Project Veritas har wallraffat Jordon Trishton Walker som är konsult för Pfizer. Efter några glas på en pub avslöjar Walker att Pfizer muterar virus i syfte att göra dem mer potenta och man kallar det för “directed evolution”. 

SVÄNGDÖRREN MELLAN MYNDIGHETER OCH LÄKEMEDELSINDUSTRIN

   Här kan vi även bevittna den så kallade “svängdörren“. Det vill säga när en person på en myndighet har varit “snäll” mot ett vaccinföretag i form av godkända vacciner och mediciner är det inte ovanligt att de efter sin anställning på myndigheten får jobb på läkemedelsbolaget. Detsamma gäller för militärindustrin. Walker själv säger att svängdörren är bra för läkemedelsindustrin men dålig för alla andra i Amerika.

KONTROLLERADE VIRUSEXPERIMENT

   Walker säger även att Pfizer spekulerar om att mutera virus själva i syfte att sälja mer vaccin. Walker menar sådana experiment måste vara ytterst kontrollerade annars sprids det över hela planeten såsom Sars-Cov-2. Walker själv tror själv inte att Covid-19 viruset uppstod ur tomma intet utan troligen kom från labbet i Wuhan.

DIRECTED EVOLUTION

   Enligt Walker håller Pfizer på med virusmuteringar på apor och man kallar det för “directed  evolution”  där man “optimerar” viruset. Men detta är inte något som Pfizer säger till allmänheten. Walker menar att hela saken med Covid-19 har varit en “cash cow” för Pfizer.

 

BORTPLOCKAD FRÅN YOUTUBE

project-veritas_youtubecensur_pfizer

Bild ovan: föga förvånande blev Project Veritas avslöjande video bortplockad från Youtube på grund av brott mot “community guidelines”. Videon finns dock på Rumble, Bitchute och andra plattformar. 

Be the first to comment on "PFIZER UTFÖR MUTATIONER PÅ VIRUS OCH KALLAR DET FÖR “DIRECTED EVOLUTION”."

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.