KAN VI LITA PÅ PCR-TESTET FÖR COVID-19?

pcr test_sverige
Von U.S. Centers for Disease Control - https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/about/testing.html, Gemeinfrei, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=86976091

November 2020

Det test som används för att diagnostisera Covid-19 är PCR-testet. Nu visar undersökningar att detta PCR-testet är odugligt vid en viss nivå och upphovsmannen till PCR-provet säger att man inte kan diagnostisera med hjälp av det. 

PCR står för Polymerase Chain Reaction (Polymeras kedje reaktion). Personen gör ett test och ur detta test tar man RNA som sedan konverteras till DNA . Sedan replikerar (kopierar/förstorar upp) man detta DNA med PCR-testet och tolkar sedan resultatet.  För att se om du tidigare har  haft Covid-19 måste du göra ett antikroppstest. Själva Covid-testet utgörs ofta av att man använder  sig av en lång pinne som man sticker in i näsan (en gång kom de i kontakt med hjärnan och det började läka hjärnvätska).  Hur pålitligt är då PCR-testet?


Video ovan: Del Bigtree från kanalen The Highwire.

Medicinjournalisten Del Bigtree från kanalen The Highwire undersökar PCR-testet. En fråga som Bigtree ställer sig är: om nu Covid-19 nu är ett så dödligt virus och så många är rapporterade som smittade, varför ser vi då inte ett förhöjt antal dödsfall? 

covid-19_test_sverige_corona_test, symtom, vaccin, antikroppar, provtagning,

Statistik över smittade och dödsfall i USA per delstat. Den blå stapeln är antal smittade, den röda, knappt synliga, stapeln är antal döda.

TVÅ STUDIER PÅ PCR-TESTET

En studie gjordes på PCR-testet och man fann att vid replikeringar upp till 17 gånger så stämde PCR-testet till 100 %. Men utöver 17 gångers replikeringar så blev provet mer och mer osäkert. Vid 27 replikeringar hamnade man på cirka 70 % träffsäkerhet. Vid 33 replikeringar var träffsäkerheten nere på 20%. Över 34 replikeringar är PCR-testet i princip helt opålitligt. 

covod 19 test_corona_sverige_PCR

Bild ovan. Ju mer kopior som görs med PCR-testet desto opålitligare. Vid 34 replikeringar gör testet ingen nytta.

En annan studie angående PCR-testet gjordes av CEBM (Centre for Evidensbased Medicine). CEBM undersökte hur OCR-testet fungerade baserat på vilken tidsperiod du gjorde testet. De kom fram till att om du testar dig den första dagen som du har Covid-19 symptom så har PCR-testet 40% träffsäkerhet. Testar du dig 3-4 dagar efter att du har fått symptom hamnar man på 80% träffsäkerhet. Efter dag 6 försvinner träffsäkerheten helt och hållet. Detta betyder alltså att om du är asymptomatisk och gör PCR-testet så är detta test helt värdelöst.  Många teststationer gör cirka 40 replikeringar av proverna.  Detta opålitliga test används sedan som ursäkt för att stänga ned hela samhällen. Del Bigtree anser att Covid-19 är det största medicinska bedrägeriet i historien. 

corona test_covid_19_resultat_smitta_pcr

Bild ovan: Den andra studien som gjordes visar att PCR-testet är helt opålitligt efter 6-7 dagar.

 

PCR-TESTET DIAGNOSTISERAR INTE SJUKDOM

Video ovan: Kary Mullis var upphovsmannen till PCR-testet.

“Med PCR-testet kan du finna nästan vad som helst i vem som helst.  Syftet med PCR-testet är att förstora upp saker, PCR-testet i sig säger inte om du är sjuk eller inte”.

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.



foto:Von U.S. Centers for Disease Control – https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/about/testing.html, Gemeinfrei, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=86976091

Be the first to comment on "KAN VI LITA PÅ PCR-TESTET FÖR COVID-19?"

Leave a comment

Your email address will not be published.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.