PÅGÅR DET EN PSY OP GENTEMOT MOTSTÅNDSRÖRELSEN?

December 2021

 Folk blir inbjudna till möten där de informeras om att hjälpa till för en kommande statskupp. Man riktar in sig på personer som är kritiska till Coronarestriktioner. 

   EN KOMMANDE STATSKUPP?

   Jag hörde nyligen (december 2021) i facebookgruppen ‘Folkets rättigheter i samhället’ att flera personer har blivit kontaktade  att komma på ett möte som handlar om något revolutionärt.   Personen som iscensätter mötet är en kvinna som arbetar som försäljare. Kvinnan ifråga har blivit kontaktad av två personer från svensk militär/underrättelsetjänst som har briefat henne om att svenska militären arbetar på vad som kan jämföras med en statskupp mot regeringen. Militärerna har valt ut kvinnan så att hon ska sprida budskapet vidare för att få folket med på båten. Kvinnan  inbjuder till briefing och hon riktar ofta in sig på de som är kritiska mot Coronarestriktionerna. 

INBJUDAN TILL MÖTE

   När personerna kommer till mötet blir de tillsagda att slå av mobiltelefonerna och telefonerna plockas sedan bort från rummet. Sedan håller denna kvinna en föreläsning om hur en statskupp är på gång och att hon behöver folkets hjälp. Hon vill bland annat att folk ska markera var alla 5G-master finns, man ska dokumentera personal som administrerar vaccin, man ska vara beredd att täcka över trafikkameror med sopsäckar, vara beredd att hindra trafiken och liknande saker.  Hon säger även att man kommer att göra Sverige strömlöst i 3 dagar och när strömmen kommer tillbaks så ska den militära statskuppen ha utförts.

   Enligt min källa är det väldigt många som har köpt denna historia och nu är det personer under denna kvinna som i sin tur skapar träffar där man upplyser folk om vad som komma skall. Tydligen ska hundratals personer ha varit på dessa möten och de pågår i detta nu. En av anledningarna till att många har svalt betet är att kvinnan ifråga ger dom de svar som de flesta längtar efter att få höra till exempel saker gällande Covid-19 och nedstängningar. 

psy op_rörelsen_vaccin

På bilden ovan ser du hur ett mötesprotoll till mötena kan se ut. Klicka på bilden för förstoring. 

ANDERS SYDBORG: “EN PSYKOLOGISK OPERATION”

   Anders Sydborg menar att det hela är en psykologisk operation från underrättelsetjänsten med syfte att få oss passiva. Man vill söndra och härska.   Här är Facebooktråden om ämnet.  Nedan video där Sydborg informerar om dessa möten. 

   Jag, Jan Malmstad Jmm.nu, är intresserad att videointervjua personer som har varit på dessa möten och som vill berätta om händelsen.   Vill du vara anonym så är det inget problem. 

 

JANNES KOMMENTAR

   Etablissemanget brukar definierna misinformation såsom: falsk information som sprides utan att personen som sprider informationen vet om att den är falsk. Det vi bevittnar med ovanstående möten måste väl ändå vara århundradets misinformationskampanj (utförd av etablissemanget självt)?

   Jag gissar på att hela denna operation är en fälla. Tänk dig själv vilka rubriker det skulle bli om en “antivaxxare” eller en “5G-motståndare” blev påkommen med att märka ut 5Gmaster på en karta eller med att dokumentera vaccinpersonal. För att sedan vara tvungen att erkänna att de planerat en statskupp.  Det skulle antagligen kunna leda till åtal vilket troligen är syftet med denna psy op. Mainstream media skulle leva på denna skandal i åratal och de så kallade “antivaxxarna” skulle aldrig förlåtas av allmänheten.  Vips så har man eliminerat allt motstånd mot Covidtyrannin. Smart gjort men ganska oärligt. 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. https://jmm.nu/donera-donate/ .Be the first to comment on "PÅGÅR DET EN PSY OP GENTEMOT MOTSTÅNDSRÖRELSEN?"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.