På Partaj med Anna Brolin

Jag var publik i tv-programmet Partaj (kanal 5) förra veckan (vecka 14). Det var jag och några partaj-veteraner samt en stökig skolklass från Upplans Väsby som var i publiken. Dagens gäst var reportern/programledaren  – och puman – Anna Brolin. Vad jag vet så jobbar Anna Brolin för TV4 nu. Det blev ett antal sketcher som spelades in. Jag lyckades fixa ett foto på Anna Brolin och mig :). Som vanligt var Johan Petersson och Christine Meltzer med. Johan Petersson gjorde en parodi på David Hasselhoff bl.a. Humorprogrammet Partaj visas på söndagar.

Anna Brolin
Anna Brolin

producenten partaj kanal 5

humor kanal 5 programledaren anna brolin
humor kanal 5 programledaren anna brolin

 

 

publik partaj

programledare anna brolin tv 4
programledare anna brolin tv 4
husbandet kanal 5 partaj
husbandet kanal 5 partaj

anna brolin partaj kanal 5

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.