På filminspelning med Kulturama!

För några dagar sedan så var jag med i en film som heter ”Hemmafesten”. Filmen är en produktion av elever från Kulturamas filmlinje. Jag skulle spela ”Roffe” – en av deltagarna på festen. Jag skulle haft replik men jag kunde ej ställa upp sista dagen så den repliken fick någon annan. Vi spelade in i en flott herrgård ute på Värmdö. Jag blev imponerad av herrgården – speciellt när jag själv bor i en trång etta. Några statister fanns också på plats.

Jag var med i tre inspelningsdagar. Vi blev hämtade i stan varje dag och sedan utkörda. Med på plats var professionella skådespelare också som var väldigt duktiga. Jag var ganska trött efter de tre dagarna eftersom det blev lite sömn. Ännu tröttare var filmteamet som knappt sov alls dessa dagar. Vädret var kanonfint. Herrgården låg bredvid vattnet och på kvällen lät ejdarna med sitt konstiga ljud.

Filmen Hemmafesten var en ganska rolig ide och festen spårade ut i slutet. Jag ska själv gå och se den när det är dags. Annars så kommer nog filmen att spelas på festivaler om jag hörde rätt. *Det var skoj att arbeta med Kulturama och filmen ”Hemmafesten”.

Här är några foton:

 

schysst barre
schysst barre
strandutsikt
strandutsikt
sauna på tomten
sauna på tomten
hitman
hitman
samurai
samurai

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.