OLE DAMMEGÅRD OM TERRORATTACKEN PÅ DROTTNINGGATAN

Oktober 2019

I oktober 2019 var Ole Dammegård på turne i Sverige.  I nedanstående video berättar han om terrorattacken på Drottninggatan år 2017.

Ole Dammegård var på Sverigeturne under oktober 2019 och pratade bland annat om terrordådet på Drottninggatan i april 2017. Ole blev inspelad och nedanstående del är introduktionen av föreläsningen

Video ovan: en inspelning från Dammegårds turne i Sverige där han pratar om terrordådet på Drottninggatan. 

PROBLEM-REAKTION-LÖSNING

Dammegård menar att det har alltid funnits en liten elit som har tyckt att de är så mycket bättre än oss andra och som vill kontrollera oss. Hur går då denna elit tillväga för att styra massorna? De använder psy-ops, psykologiska operationer. En av elitens favoritknep är Hegeliansk dialektik, mer känd som problem-reaktion-lösning. Metoden går ut på att man skapar ett problem, det kan vara bomber, terrordåd, masskjutningar, virusattacker, finanskrascher, etc. Det som dessa personer vill ha är en reaktion från allmänheten från det problem som de själva har skapat.  Man vill få folk i panik, man vill skapa en känslomässig reaktion från allmänheten. De attackerar ofta kvinnor och barn  eftersom dessa skapar den största känslomässiga effekten. I katolska länder kan de även sikta in sig på katolska präster, nunnor och ibland sjuksköterskor.  De siktar ofta in sig på platser som har en nationell identitet: Eiffeltornet, Notre Dame, Tvillingtornen, Times Square, Akropolis.

Sedan vill de att vi i allmänheten ska vända oss till dem för att de ska skydda oss från det onda och då kommer de med sin “lösning“.   Lösningen som de kommer är något som vi aldrig skulle acceptera i vanliga fall. Oftast är lösningen mer och mer kontroll, mer och mer bevakning, mer och mer kameror, mer och mer militärpoliser. “Vi gör det för din skull, vi är här för att skydda dig, vi bryr oss så mycket om er“.  Problem-reaktion-lösning. 

christchurch_false flag_censorship_gun control-terrorattack
Terrorattacken i Christchurch Nya Zeeland resulterade i mer censur på sociala medier samt förbjudandet av vissa vapen. Vapenkontroll eller gun control är ett vanligt förekommande spörsmål efter ett terrorattentat. Kan det vara så att FN vill avväpna länder för att sedan kunna ta över dem vid en eventuell “krissituation” (FN har alltid jobbat för gun control). 

TERRORDÅDET PÅ DROTTNINGGATAN

Dammegård går in på terrordådet på Drottninggatan i Stockholm. Inne i lastbilens bakutrymme ser man inga förkolnade rester från branden? Varför inte? Vittnen såg fyra helikoptrar cirkla ovanför city denna dag. Polisen säger att det inte finns något samband mellan dessa helikoptrar och terrorattacken. Men vilka var då dessa helikoptrar? (Svarta helikoptrar har förekommit i samband med andra terrorattacker).  Runt lastbilen såg ögonvittnen en man som såg ut som en militär som gick omkring  med en automatpistol i luften och det skrämde skiten ur folk. 

terrorattacken drottninggatan_ole dammegård_sverige
Bild från terrordådet på Drottninggatan 2017. Akilov hade fått avslag på asylansökan men kunde ändå stanna kvar i Sverige och jobba svart. I nuläget låter Svenska  myndigheter återvändande IS-terrorister vandra fritt i Sverige utan att de blir lagförda.   I kölvattnet efter terrordådet på Drottninggatan vill regeringen införa förbud mot medlemskap i terrorgrupper. Det har presenterats lagförslag om att förbjuda att skaffa sig kunskap om vapen och sprängämnen på internet om det görs i “terrorsyfte”. Polisen har fått ökade möjligheter till telefonavlyssning. Man föreslår att grovt dataintrång ska klassas som terrorbrott. FRA fick 430 miljoner kronor extra i syfte att upptäcka terrorplaner i tid (spionage på medborgare). Man arbetar på tekniska lösningar där man kan stoppa fordon samt där man undersöker förarnas beteende. Mer kameror kommer att sättas upp i centrala Stockholm. I storebrorssamhället Kina används ansiktsigenkänning i terroristbekämpning och det är väl bara en tidsfråga innan det kommer till Sverige. 

THE GLOBAL TOUR OF TERROR

Ofta används bilar i terrorattacker där man kör på folk. Här kan man se bilen eller fordonet som ett problem och lösningen blir då förarlösa bilar. Problem-reaktion-lösning. När fordonsattacker händer så vänta några dagar och du kommer att se reklam för  förarlösa bilar i mainstream media.

Ole visar ett filmklipp som skedde några mintuer före dådet på London Bridge.  En buss har parkerats diagonalt över  en av de största gatorna i London.  Bakom denna buss ser man ett stort antal människor som håller på att byta om till polisuniformer, en har kamouflagefärgade byxor. Dammegård undrar vad det finns för förklaring att stå bakom en buss och klä om precis där terrorattacken skedde  och  vid samma tidpunkt som terrorattacken? Ole kallar dessa för The Global tour of Terror. Dessa människor är som en teatergrupp som åker runt internationellt och utför samma show och de använder crisis actors (krisskådespelare).  Deras syfte är att spä på den känslomässiga effekten vid terrordådet.

Nu för tiden kan man hyra dockar som ser ut som döda kroppar. Man kan hyra amputerade människor till terrorövningar. Man kan hyra in folkmassor (crowds on demand). Man kan även hyra en gråtande församling till begravningen (rent a mourner).
De reportrar som presenterar terrordådet används ofta igen och igen. Reportern frågar ögonvittnet vad som har hänt och i psy-ops så ingår ofta  ögonvittnet i operationen. Ole själv har förutspått 18 terrorattacker eftersom den globala eliten lägger medvetet ut ledtrådar till kommande attacker.

Video ovan: EU tvingar IT-jättar att ta bort “terroristmaterial” inom en timmes tid. 

TERRORÖVNINGAR

ole dammegård_drottninggatan terrordåd_
Ole Dammegård är född i Danmark, uppvuxen i Sverige och bor numera i Spanien.

En företeelse som ofta sker i samband med terrordåd är terrorövningar. När regeringsbyggnaden sprängdes i Oslo var det en övning med exakt samma scenario som avslutades 13 minuter före Breiviks bomb exploderade. När bomberna i London exploderade var det 1500 personer involverade i en terrorövning som hade exakt samma scenarion som sedan skedde, till och med de exakta tunnelbanestationerna som användes i terrorattacken ingick i terrorövningen. Samma sak med 9/11. Dagen före Estonia sprängdes i luften var det en övning där även svenska myndigheter var involverade med exakt samma scenario som sedan hände med Estonia.

Anledningen till övningarna är att man ska kunna isolera området, stänga av gator, bli av med människor i närheten, in med fordon på plats. Man måste kunna transportera in crisis actors, sprängmedel, rökbomber, catering, makeup. Under dessa terrorövningar tas foton som sedan kan spridas ut globalt.

Två dagar före dådet på Drottninggatan förekom en terrorövning i Sverige.  En sjuksköterska som var med i terrorövningen sade att dagen innan terrordådet på Drottninggatan hade de övat på ett scenario där en bomb sprängdes på samma Åhlensbutik.  När hon fick höra om terrårdådet kunde hon knappt tro att det var sant, det var ju precis det som de hade övat på. Hon säger även att det har hänt tidigare att de har haft terrorövningar och då har det skett terrorattacker utomlands. 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

Relaterade artiklar

Ole Dammegårds hemsida: 

Lightonconspiracies

Ole Dammegård om mordet på Olof Palme – vad hände egentligen?

jmm.nu Dammegård om Palmemordet

Är det Bilderberggruppen som styr planeten?

jmm.nu Bilderberggruppen

Var 9/11 ett insiderjobb? Lyssna på Aaron Russo.

jmm.nu Aaron Russo om 9/11

Foto:

https://commons.wikimedia.org/wiki/User:FrankieF. Licens 4.0

 

Melonbob [CC BY-SA 4.0], via Wikimedia Commons

PHC(SW/NAC) SPIKE CALL [Public domain], via Wikimedia Commons

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.