OLE DAMMEGÅRD OM MORDET PÅ OLOF PALME

Precis som Claes Hedberg och Hans Liljeson så menar Dammegård att Palme aldrig blev mördad utan att det hela var ett teatermord. Anledningen till teatermordet  var att Palme hade fått Aids och detta ville det  socialdemokratiska etablissemanget dölja till varje pris. 

 År 2016 anordnade föreningen Cui Bono en föreläsning med Ole Dammegård som handlade om det så kallade mordet på Olof Palme. Serien finns i 6 delar på Youtube (än så länge).

BESLUT ATT ELIMINERA OLOF PALME

   På 1980-talet började Olof Palme bete sig oförutsägbart, han stoppade krutleveranser, han ville ha en kärnvapenfri zon i norden, han hade relationer till Sovjet och detta gillades inte av the powers that be. Enligt Dammegård anordnades ett antal möten i Storbritannien där högt uppsatta svenska militärer och företagsledare deltog samt personal från  Stay behind. Stay Behind var en gren av Nato som utförde terrordåd i Europa och skyllde det på kommunisterna, läs mer här.  Stay Behind hade en avdelning i Sverige och deras kontor låg i Skandiahuset på Sveavägen i Stockholm. Beslut togs att eliminera Olof Palme. Denna grupp, Natogruppen, fick då reda på att det redan fanns planer på att eliminera Olof Palme (Team 1).  Natogruppen bestämde sig för att övervaka  Team 1 utan deras kännedom. Om Team 1 skulle misslyckas så skulle Natoteamet istället utföra jobbet och sedan skylla mordet på Team 1.

nato_stay behind_sverige_dammegård_palme

Nato:s hemliga arméer som handlar om Stay Behind rörelsen. Nato, tillsammans med CIA och MI6, utförde terrordåd som sedan skylldes på kommunisterna. 

PALME HADE FÅTT AIDS

   År 1985 får Olof Palme besked om att han har Aids. Palmes läkare bekräftar att Palme led av ett okänt virus och några veckor efter bekräftelsen dör Palmes läkare. Dammegård menar att Palme var bisesexuell bland annat på grund av det faktum att Palme blev ertappad med två manliga prostituerade i Norge.  Samtidigt är ledande socialdemokratiska höjdare  oroade över Palmes beteende och hälsotillstånd. Palme hade börjat bete sig konstigt och var rent allmänt ointresserad av det mesta, han tvärvänder plötsligt i flera av sina politiska frågor.  Ett möte ordnas för att diskutera problemet Palme. Med på mötet är bland annat Carl Lidbom, Ebbe Carlsson, Hans Holmér och Bernt Carlsson. Man visste att det bara var en tidsfråga innan Palmes sjukdom skulle bli officiell. Skulle detta ske skulle inte bara Palmes och socialdemokraternas rykte stå på spel utan det skulle ha negativa konsekvenser för Sverige internationellt.


Istället för att gå ut offentligt med Palmes sjukdom kommer man på iden att skapa ett fejkat mord och sedan låta Palme gå under jorden. På så sätt skulle socialdemokraterna undvika en skandal och Palmes namn skulle för alltid stå i neon.  Man skulle anlita ett team som inte visste om att det hela var en blåsning.

   Ansvarig för operationen blev Craig Williamson. Williamson hade infiltrerat socialdemokraterna i Stockholm och arbetade som talskrivare. Williamson samlade ihop ett team av proffs som skulle utföra jobbet och Ole Dammegård namnger dem i sin bok ‘Statskupp i slow motion’. Basebolligan, en grupp hårdföra poliser som hade som vana att plocka upp buset och misshandla dem, ibland till döds, skulle förse team 1 med logistik, vapen och logi i Sverige. Basebolligan trodde att det var ett äkta mord som planerades, endast medlemmen CGÖ visste att det hela var fejk. CGÖ:s uppgift var att i sista sekund byta ut ammunitionen i mordvapnet till lös ammunition. Familjen Palme övertalas motvilligt att gå med på operationen. 

olof palme ole dammegård

Olof Palme.

ETT FEJKAT MORD

   Dagen för mordet är Palme på gott humör och allting är förberett. De sista personerna som Palme talar med är alla bilderbergare. Palme ringer till Emma Rothschild, Palme pratar med Sven Aspling samt Björn Rosengren som alla har varit på bilderbergmöten. Team 1 är på plats i området och man har flertalet skyttar utplacerade. Polisbilar är utplacerade för att kunna stoppa vanligt folk som eventuellt kan lägga sig i operationen. Paret Palme lämnar bion och går längs Sveavägen. I samma veva går två kvinnor längs Sveavägen. De observerar en person som de känner igen stå utanför Dekorimabutiken i korsningen Sveavägen/Tunnelgatan (en namngiven moderat politiker).  De går fram till honom och frågar vad klockan är. Mannen ifråga börjar då prata i en walkie-talkie där han säger att han är igenkänd och han undrar vad han ska göra. Personen som svarar i walkie-talkien säger att han ska fortsätta som planerat. Samtidigt ser en av tjejerna att personen ifråga har en revolver som sticker ut ur jackan. Tjejerna blir skraja och lämnar stället.

   Utanför Skandiahuset fanns en trekantig reklampelare och där möter Paret Palme sina kopior, det fejkade paret Palme. Paret Palme försvinner in i Skandiahuset och Palmekopiorna vänder om och närmar sig den planerade mordplatsen. Utanför Dekorimabutiken står en medlem i basebolligan. Dammegård menar att denne byts ut och istället ställer sig en person som kallar sig Abdul Kassem där. Samtidigt har Natoteamet uppsikt över operationen utan att Team 1 har kännedom om detta. Enligt Dammegård har Kassem en revolver med lös ammunition i, något som han själv inte är medveten om. Det fejkade paret Palme går förbi kassem där han står utanför Dekorimabutiken och Kassem går fram och skjuter två skott. I samma stund skjuter en krypskytt från Natogruppen, som är placerad på ett tak i närheten, ihjäl den fejkade Olof Palme som avlider. Nu har man ett riktigt mord på halsen.  Kassem flyr från platsen och Lisbetkopian överlever. Samtidigt körs den riktiga Olof Palme till Bromma flygplats där ett plan väntar och planet åker till Frankrike. Den fejkade Palmekroppen tas till rättsmedicinska i Solna som bombhotas och polisen slår en järnring runt institutionen.

skandiahuset_stay behind sverige_olof palme_dammegård_nato

Det så kallade Palmemordet skedde vid Skandiahuset på Sveavägen 44 i Stockholm. Natogrupperingen Stay Behind hade sitt kontor i detta hus.

BASEBOLLIGAN

   Först på plats på mordplatsen är polisen Gösta Söderström. Söderström noterar ankomsttiden till platsen. Söderströms tidsnotering och den officiella tidsnoteringen visar sig efteråt skilja sig med sex minuter. Dessa sex minuter är av oerhörd betydelse därför att de polisbilar som kommer till mordplatsen efter Söderström kommer dit innan det officiella larmet har gått ut,  de är för snabbt på plats.  Söderström möter en kvinna som är smått hysterisk och som säger att hon är Lisbet Palme och som säger  att det är Olof Palme som har blivit skjuten.  En ung kvinna försöker ge Olof Palme första hjälpen men Lisbet Palme knuffar bort henne. Söderström noterar att personen som sägs vara Olof Palme är död.

   Efter Söderström kommer piketbuss 3230 till mordplatsen (som inte har något i området att göra överhuvudtaget).  Piketen är full av medlemmar av den så kallade basebolligan. Enligt Söderström så skrattar poliserna och verkar ha roligt och Söderström får ryta till för att få poliserna att ta upp jakten på mördaren. Ambulansen som sedan kommer till platsen består även den av en medlem av basebolligan. Till slut lastar ambulansen in kroppen i ambulansen och beger sig till Sabbatsbergs sjukhus. Lisbet följer med i ambulansen fast när Lisbet Palme kommer till Sabbatsbergs sjukhus så kommer hon i en polisbil och med en annan jacka än den hon hade på mordplatsen. En fotograf från Aftonbladet fotar Lisbet när hon springer in mot sjukhusets entre.

SVERIGES SÄMSTA POLISUTREDNING

   Dagen efter tar Hans Holmér på sig ansvaret för Palmeutredningen och en av Sveriges sämsta utredningar startar.  När ett vittne säger sig ha observerat en blond person runt mordplatsen säger polisen “tack men vi är inte intresserade av blonda personer”. Vittnen till dådet har blivit neglerade, trakasserade och till och med hotade. Efter mordet är det många poliskollegor som anmäler medlemmar ur basebolligan för Palmemordet men Palmeutredarna är totalt ointresserade. Efteråt utsattes Söderström för påtryckningar av Holmér och andra där de försökte skrämma skiten ur honom och få honom att ändra sin tidsangivelse men Söderström höll fast vid sin ståndpunkt. Det har visat sig efteråt att ljudinspelningarna av radiotrafiken under mordnatten har blivit manipulerade.
Hans Holmér själv sade att han befann sig i Borlänge kvällen för mordet. Hans Holmér nämner i en intervju den numera klassiska kommentaren att “om Sverige någonsin får reda på sanningen om Palmemordet så kommer det att skaka Sverige i dess grundvalar”. Carl Lidbom nämner kort efter mordet att “det är bäst att svenskarna inte får veta sanningen om mordet, det skulle inte vara bra för Sverige”.

   På den tiden var Tommy Lindström chef för rikskriminalen. Klockan fem på mordnatten går Lindström ut och läser i tidningen att Palme har blivit skjuten. Lindström går då tillbaks och lägger sig igen eftersom det är hans födelsedag och han vet att hans barn ska komma förbi honom. Klockan 11 dyker Lindström upp på sin arbetsplats utvilad och fräsch.
Just denna kväll upptar medlemmar av basebolligan nyckelpositioner. En person satt i polisens ledningscentral och det var denne som fördröjde larmet när folk ringde in och berättade om mordet. Privatspanaren Sven Anér menar att rättstaten Sverige dog i samband med Palmeutredningen.

sven aner_olof palme mordet_

Sven Anér var en oberoende utredare. Anér menade att Sverige dog som rättsstat i och med den korrupta Palmeutredningen.

ROLF DAHLGREN

   Tre år efter mordet kommer Hans Holmérs livvakt Rolf Dahlgren fram och säger att han körde runt Hans Holmér i Stockholm själva mordnatten. Bland annat hade man kört förbi mordplatsen sju minuter efter mordet. Detta motsäger således helt Holmérs egen utsago att han befann sig i Borlänge under mordnatten. Dahlgren sade att han även hade kört runt “ambassadören” vilket Dammegård menar är dåvarande ambassadören i Paris – Carl Lidbom.  Dahlgren vidarebefordrar även denna information till riksdagsledamoten Jerry Martinger. Martingen i sin tur meddelar socialdemokraten John-Olle Persson. Persson blir häpen av vad han får höra och lovar att ta tag i ärendet så snart som möjligt. I en flygresa till Oskarshamn havererar planet som Persson och 15 andra personer sitter i och alla omkommer. Första journalist på plats är Håkan Juholt. Dammegård intervjuade personen som ägde flygbolaget och den personen är övertygad om att planet blev saboterat.

   Strax efter detta blir Martinger anklagad för en massa saker. Mainstream media skapar en häxjakt mot honom och han får avgå som riksdagsledamot. Senare dör Dahlgren på grund av alkoholskador. Milan Valverius var obducenten som obducerade Olof Palmes kropp och Valverius sade att sanningen fanns i obduktionsprotokollet. Några år efter mordet begår Milan och hans fru självmord. Roland Ståhl, en av poliserna som engagerade sig i fallet och som fick information av Dahlgren, fick plötsligt cancer och avled. 

PRIVATSPANARNA

   Dammegård tillhörde den grupp på 80-och 90-talet som kallade sig för privatspanarna och som inte godtog den officiella utredningen och gjorde egna utredningar om Palmemordet.   En av privatspanarna var Ingvar Heimer. Heimer hittades en dag svårt misshandlad på en tunnelbana och avlider senare. En annan privatspanare dör under mystiska omständighter. Någon hade varit inne i Dammegårds lägenhet och Dammegård inser att han har fått en varning och kan vara näst på tur att bli eliminerad. Dammegård tycker inte det är värt att riskera livet så har tar familjen och flyttar till Mallorca. Bernt Carlsson som var med och planerade teatermordet dör i det välkända Lockbieattentatet där ett plan sprängs i luften. Carlsson hade sagt till sin flickvän att han var en av de få som visste sanningen om Palmemordet. Dammegård menar att det är många som har fått sätta livet till i kölvattnet efter Palmes försvinnande och många av dessa så kallade olyckor är med stor sannolikhet mord.

ole dammegård_olof palme mord_false flags_terror_

Ole Dammegård.

   Många av de som deltog i mordet på JFK var medlem i en grupp som kallades Operation 40. Operation 40 bestod av professionella yrkesmördare och var en skapelse av CIA som underhölls av George Bush Sr som då jobbade inom CIA. Dammegård menar att George Bush Sr är en central figur i mycket elände i världen. Enligt Dammegård deltog Heine Hüman i Palmemordet. Efter mordet försvann han från Sverige och syntes senare till i en CIA-anläggning för yrkesmän. På denna anläggning dök även Abdul kassem upp.  Tre dagar före mordet skickades ett telegram till George Bush närmaste män. Budskapet var att “det svenska trädet skulle fällas” vilket var ett kodord för att Palmemordet skulle bli av.

KÄNNETECKEN FÖR INTERNATIONELLA MORD

   Dammegård har specialiserat sig på internationella mord och det finns flera faktorer som är återkommande vid dessa mord. Ofta sker morden på fredagar. Ofta så stängs börsen över helgen “av respekt” för det inträffade.  På så sätt kan man göra klipp i förväg via insidertrading eftersom de vet vad som ska hända. På måndag när börsen öppnar kan man ha sopat bort alla spår efter insidertrading.

   En annan faktor vid dessa mord är att de som ligger bakom mordet ofta involverar personer som får agera syndabockar, de får ta smällen för mordet. För Palmemordet var det Christer Pettersson som fick ta smällen men man hade även frågat Ivan von Birschan och erbjudit honom en miljon kronor för att mörda Palme. En person kopplad till CIA hade kommit med erbjudandet och Dammegård tror att Birschan var ämnad som syndabock.   Ofta vill man att syndabocken ska fungera i media. Helst ska de se galna ut, säga konstiga saker så att allmänheten inte har något tvivel om att denne är den skyldiga. På så sätt var Christer Pettersson perfekt.

   En annan faktor är att det ofta är övningar i samband med ett attentat, till exempel terrorövningar. Detta gällde  för Estonia där man dagen innan hade avslutat en terrorövning med exakt samma scenario som sedan hände. Dammegårds teori är att det fanns sprängladdningar på Estonia och syftet kan ha varit att man var ute efter att likvidera de 69 poliser som fanns med på Estonia och som ingick i Palmeutredningen. Dammegård menar att det är vanligt att man spränger till exempel ett helt flygplan i luften för att komma åt en person, på så sätt blir det svårare för polisen att lista ut vem bomben var ämnad åt. 

   En annan faktor är att man har en utredning på standby och som aktiveras när dådet sker. Syftet med utredningen är mörkläggning, man vill få folk att tröttna och glömma bort det hela, man planterar ut villospår. Detsamma gäller de kommissioner som efteråt tillsätts för att utreda utredningen. Man använder handplockade, lojala personer. 

ETT DUBBELSPEL?

   Olof Palme var bilderbergare, Tage Erlander var bilderbergare. Dammegård menade att Palme spelade ett slags dubbelspel. Utåt sett var han socialdemokrat som kämpade för de svaga men i själva verket sprang han ärenden åt den globala eliten (Det var Palmeregeringen som avskaffade tjänstemannaansvaret och riksrätten i Sverige på 70-talet. Var detta ett led i att mjuka upp Sverige för vad som komma skulle?). Dammegård menar att mycket av Palmes teatermord är kopplat till Nato och CIA och Dammegård tror att Ebbe Carlsson var högt uppsatt i Stay Behind.  Olof Palme hjälpte till att bygga upp Stay Behind i Sverige, vilket gjordes tillsammans med CIA:s William Colby.  Dammegård menar att många av dagens terrorattacker har kopplingar till Stay Behind. Syftet är att skapa rädsla för att sedan kunna införa en polisstat.

   Dammegård tror att Palme kan ha bott i Schweiz efter mordet eftersom Lisbet Palme har  gjort många besök i Schweiz efteråt. Det finns även rykten att Palme begav sig till Moskva.
Ebbe Carlsson var öppet homosexuell och troligtvis var Hans Holmér bisexuell. Holmér bodde ett tag ihop med Ebbe Carlsson. Ebbe Carlsson dör senare av Aids.

   Dammegård säger att Lisbet Palme var totalt osamarbetsvillig efter mordet. Hon vägrade att vara med på rekonstruktioner, pressen fick inte vara med i samma rum under rättegången plus många andra besynnerligheter. Hennes vittnesmål skiftar. 

   Polisen Gösta Trysberg försökte motarbeta högerextremismen inom polisen och framförallt då basebolligan. En dag hittas Trysberg liggandes död i snön med 15 knivhugg i kroppen. Obducenten som undersöker Trysbergs kropp, Johan Rajs, avskriver fallet som självmord. 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "OLE DAMMEGÅRD OM MORDET PÅ OLOF PALME"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.