OLE DAMMEGÅRD OM MORDET PÅ OLOF PALME

olof palme_ole dammegård_mord

Juli 2019

I nedanstående video berättar Ole Dammegård om mordet på Olof Palme. Dammegård menar att mordet på Olof Palme var ett samarbete mellan polis, underrättelsetjänster och Sydafrikanska agenter.  

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.
PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

Ole Dammegård berättar i ovanstående video om mordet på Olof Palme. Dammegård menar att mordet på Olof Palme var ett samarbete mellan polis, sydafrikanska agenter samt utländska underrättelsetjänster.  Dammegård har namngivit två mördare som var involverade i Palmemordet och som har använts för att rensa upp efter mord, vad gäller vittnen, poliser och journalister. Dammegård menar att Christer Pettersson hade fullständigt alibi under mordnatten och att Pettersson blev vald som syndabock (patsy) av de som låg bakom mordet på Olof Palme (underrättelsetjänster använder ofta metoden som pekar ut en “ensam galning”).  

ELITEN BAKOM MORDET PÅ PALME

Enligt Dammegård hölls ett möte i England där man beslöt att eliminera Olof Palme. Närvarande var personer från samhällets toppskikt. Dammegård menar att Skandiahuset på Sveavägen var högkvarter för NATOs Stay Behind-grupp i Sverige och att Stay Behind vad delaktiga i dådet.  Aktionsgruppen Arla Gryning var med i svenska Stay Behind.

Olof Palme var Bilderbergare och de fyra sista personerna som Palme talade med innan han dog var alla Bilderbergare.  Tage Erlander var också bilderbergare. 

Före mordet på Olof Palme var det många observationer  av walkie-talkiemän som befann sig runt Palmes bostad och i centrala Stockholm. Vittnen som hört walkie-talkiemännen prata sade att de pratade ett “konstigt” språk. Dammegård menar att detta språk troligtvis var Afrikaans. Dammegård har namngett personerna som  en sydafrikansk agent och en rhodesisk soldat.

Det fanns många polisbilar som var aktiva under mordnatten och många av dessa bilar har inte blivit identifierade. En kvinna observerar en polisbil som har baksätet fullt med teknisk utrustning, den bilen var signalförstärkare år radioapparaterna. 

olof palme_ole dammegård_mord
Olof Palme blev mördad 1986 i centrala Stockholm.

BASEBOLLIGAN

Basebolligan var en ökänd hårdför grupp poliser som opererade i centrala Stockholm där de hade som vana att plocka upp “buset“, misshandla dem och sedan dumpa dem. Gösta Trysberg var polisbefäl och var oroad över basebolligan och försökte stoppa deras framfart. Trysberg hittades död med 15 knivhugg – fallet blev officiellt stämplat som självmord.

Många poliskollegor till basebolligan har pekat ut just basebolligan som delaktiga i Palmemordet. Personerna i basebolligan hade nyckelpositioner kvällen då Palme mördades. En av dem kör ambulansen som hämtar Palmes kropp, en person jobbade i sambandscentralen (där folk ringde in men ingen svarade),  första poliserna på plats vid mordet var basebollpoliser, de som jagade mördaren var basebollpoliser, en av medlemmarna var ansvarig för radiokommunikationen den kvällen. Basebolligan skapades av Hans Holmér som ledde undersökningen av Palmemordet. Efter mordet blev medlemmar från basebolligan livvakter åt Holmér. 

Milan Valverious gjorde obduktionen på Olof Palme och han sade att “beviset finns i obduktionsprotokollet”. Efter detta begår han och hans fru “självmord“. Dammegård menar att de troligtvis blev mördade. Det finns många personer runt Palmemordet som har dött under underliga omständigheter. 

Utredningen runt Palmemordet har varit exemplariskt dåligt skött. Vittnen har regelbundet blivit negligerade och inte tagna på allvar. Vissa vittnen har skrämts, vissa har trakasserats och det enda budskap som maintream media pumpade ut var “Det var Christer Pettersson, det var Christer pettersson”. Media var inte intresserad av någon annan vinkel.  

DAMMEGÅRD HOTAD

När Dammegård och hans vänner undersökte Palmemordet resulterade det i att hans två vänner dog under mystiska omständigheter – enligt Dammegård blev de mördade. Dammegård beslöt sig då för att flytta till Spanien för säkerhets skull. Dammegård har skrivit en bok om Palmemordet som heter ‘Statskupp i slow motion’. Ole Dammegård är född i Danmark, uppvuxen i Sverige och bor numera i Spanien.  Dammegård har blivit globalt erkänd som expert på så kallade false flag operationer och  black ops. Dammegård menar att majoriteten av de terrorattacker vi upplever är gjorda av den globala eliten och de använder ofta crisis actors i eventen. Ovanstående video är del ett av tre från YouTube. Ole Dammegård har sajten lightoncinspiracies.

ole dammegård_olof palme_mordet

 

 

Relaterade artiklar: 

NATOs hemliga arméer – stay behind: 

jmm.nu NATOs hemliga arméer.

CIA – experter på att störta stater:

jmm.nu William Engdahl

CIA bakom dödandet med drönare i Mellanöstern :

jmm.nu drone papers

 

Foto: 

Karloloflovblad [CC BY-SA 4.0], via Wikimedia Commons

1 Comment

 1. Hej Ole, jag har mycket kontakt med Lennart Matikainen som du känner väl bara så du förstår att jag är ganska insatt i vad som sker.
  Jag sitter med ett problem jag önskar att du kan kolla upp och ge mig besked om.
  Sök först
  https://youtu.be/on-hjh7jgTs
  Det finns två lägen, antingen räddar Trump vår jord och människorna, eller så går mänskligheten på världens största bluff från Illuminati och Freemasonry och då är denne eller dessa Q från Illuminati eller Freemasonry och de spelat upp en världsteater som lurar skjortan av folket i världen.
  Det kan vara så, att denna världens mäktigaste kvinna Elisabeth Somerset Feodorovna Bowes-Lyon Belenoff ligger bakom planen med NWO så den kommer att genomföras i alla fall.

  Att de noterade att folket började vakna till och lade ut plan 2 som innebar att sätta Trump.på tronen och angreppen på honom bara är en false flag för att vi ska känna för honom och lita på allt han SÄGER att han gör, för några bevis har då jag inte sett.

  Ekonomin oroar jag mig mest för som de kan krossa i ett handslag, folk lånar än mer till aktieinvesteringar som gjordes innan Kreugerkraschen 1932.

  Sen detta att få Trump sitter som president så måste han ju kunna stoppa detta med sanktionerade stater även om deras borgmästare är demokrater.
  Än värre, de börjar lagföra i dessa stater att ta vapnen från medborgarna och Trump agerar inte mot detta alls, han SÄGER att han är emot det men stoppar det inte.

  Ser man sedan på alla goda siffror om arbetslöshet och ökade inkomster för folket, så stämmer inte heller det, men när han säger så så även om folket inte känner av det så TROR de att det kommer dom till gagn vartefter så de bara TROR och följer efter, som svenska väljare gör, och med de reportage vi ser från USA så är det då inte många som verkar det minsta kunniga.

  Vi håller detta mellan oss, jag var orolig för detta för några månader sedan och skickade ut förfrågan till säkra källor men fick inte ett svar vilket är oroande.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.