OLE DAMMEGÅRD OM MORDET PÅ OLOF PALME

olof palme_ole dammegård_mord

Juli 2019

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.
PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

I nedanstående video berättar Ole Dammegård om mordet på Olof Palme. Dammegård menar att mordet på Olof Palme var ett samarbete mellan svensk polis, CIA och Sydafrikanska agenter.  

Ole Dammegård berättar i ovanstående video om mordet på Olof Palme. Dammegård menar att mordet på Olof Palme var ett samarbete mellan svensk polis, sydafrikanska agenter samt CIA.  Dammegård har namngivit två mördare som var involverade i Palmemordet och som CIA har använt för att rensa upp efter mord, vad gäller vittnen, poliser och journalister. Dammegård menar att Christer Pettersson hade fullständigt alibi under mordnatten och att Pettersson blev vald som syndabock av de som låg bakom mordet på Olof Palme (CIA använder ofta metoden som pekar ut en ”ensam galning”).  

ELITEN BAKOM MORDET PÅ PALME

Enligt Dammegård hölls ett möte i England där man beslöt att eliminera Olof Palme. Närvarande var personer från samhällets toppskikt. Dammegård menar att Skandiahuset på Sveavägen var högkvarter för NATOs Stay Behind-grupp i Sverige och att Stay Behind vad delaktiga i dådet.  Aktionsgruppen Arla Gryning var med i svenska Stay Behind.

Olof Palme var Bilderbergare och de fyra sista personerna som Palme talade med innan han dog var alla Bilderbergare.  Tage Erlander var också bilderbergare. 

Före mordet på Olof Palme var det många observationer  av walkie-talkiemän som befann sig runt Palmes bostad och i centrala Stockholm. Vittnen som hört walkie-talkiemännen prata sade att de pratade ett ”konstigt” språk. Dammegård menar att detta språk troligtvis var Afrikaans. Dammegård har namngett personerna som  en sydafrikansk agent och en rhodesisk soldat.

Det fanns många polisbilar som var aktiva under mordnatten och många av dessa bilar har inte blivit identifierade. En kvinna observerar en polisbil som har baksätet fullt med teknisk utrustning, den bilen var signalförstärkare år radioapparaterna. 

olof palme_ole dammegård_mord
Olof Palme blev mördad 1986 i centrala Stockholm.

BASEBOLLIGAN

Basebolligan var en ökänd hårdför grupp poliser som opererade i centrala Stockholm där de hade som vana att plocka upp ”buset”, misshandla dem och sedan dumpa dem. Gösta Trysberg var polisbefäl och var oroad över basebolligan och försökte stoppa deras framfart. Trysberg hittades död med 15 knivhugg – fallet blev officiellt stämplat som självmord.

Många poliskollegor till basebolligan har pekat ut just basebolligan som delaktiga i Palmemordet. Personerna i basebolligan hade nyckelpositioner kvällen då Palme mördades. En av dem kör ambulansen som hämtar Palmes kropp, en person jobbade i sambandscentralen (där folk ringde in men ingen svarade),  första poliserna på plats vid mordet var basebollpoliser, de som jagade mördaren var basebollpoliser, en av medlemmarna var ansvarig för radiokommunikationen den kvällen. Basebolligan skapades av Hans Holmér som ledde undersökningen av Palmemordet. Efter mordet blev medlemmar från basebolligan livvakter åt Holmér. 

Milan Valverious gjorde obduktionen på Olof Palme och han sade att ”beviset finns i obduktionsprotokollet”. Efter detta begår han och hans fru ”självmord”. Dammegård menar att de troligtvis blev mördade. Det finns många personer runt Palmemordet som har dött under underliga omständigheter. 

Utredningen runt Palmemordet har varit exemplariskt dåligt skött. Vittnen har regelbundet blivit negligerade och inte tagna på allvar. Vissa vittnen har skrämts, vissa har trakasserats och det enda budskap som maintream media pumpade ut var ”Det var Christer Pettersson, det var Christer pettersson”. Media var inte intresserad av någon annan vinkel.  

DAMMEGÅRD HOTAD

När Dammegård och hans vänner undersökte Palmemordet resulterade det i att hans två vänner dog under mystiska omständigheter – enligt Dammegård blev de mördade. Dammegård beslöt sig då för att flytta till Spanien för säkerhets skull. Dammegård har skrivit en bok om Palmemordet som heter ’Statskupp i slow motion’. Ole Dammegård är född i Danmark, uppvuxen i Sverige och bor numera i Spanien.  Dammegård har blivit globalt erkänd som expert på så kallade false flag operationer och  black ops. Dammegård menar att majoriteten av de terrorattacker vi upplever är gjorda av den globala eliten och de använder ofta crisis actors i eventen. Ovanstående video är del ett av tre från YouTube. Ole Dammegård har sajten lightoncinspiracies.

ole dammegård_olof palme_mordet

 

 

Relaterade artiklar: 

NATOs hemliga arméer – stay behind: 

jmm.nu NATOs hemliga arméer.

CIA – experter på att störta stater:

jmm.nu William Engdahl

CIA bakom dödandet med drönare i Mellanöstern :

jmm.nu drone papers

 

Foto: 

Karloloflovblad [CC BY-SA 4.0], via Wikimedia Commons

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.