VAR SPRÄNGNINGEN AV OKLAHOMA-BYGGNADEN EN BLACK OP?

Mandatory Credit: Photo by Bill Waugh/AP/Shutterstock (6522796a) Thousands of search and rescue crews attend a memorial service in front of the Alfred P. Murrah Federal Building in Oklahoma City. More than 600 people were injured in the April 19, 1995 attack and 168 people were killed. Timothy McVeigh was executed in 2001 and Terry Nichols is serving multiple life sentences on federal and state convictions for their convictions in the bombing Oklahoma City Bombing 15th Aniversary, OKLAHOMA CITY, USA

Juni 2021

År 1995 sprängdes  Alfred P Murrah Federal Building i Oklahoma och skapade globala rubriker. Timothy McVeigh och Terry Nichols fastställdes vara gärningsmännen men enligt den före detta black ops soldaten Cody Snodgres var sprängningen i Oklahoma ett jobb av den djupa staten.

Video ovan: Cody Snodgres blir intevjuad av Jeff Rense. 

ERBJUDEN ATT SPRÄNGA BYGGNADEN

   I april 1995 sprängdes Alfred P Murrah Federal Building i luften. 168 människor dog och 700 blev skadade. Timothy McVeigh och Terry Nichols pekades ut som gärningsmän. McVeigh fick dödsstraff och avlivades år 2001 medans Nichols fick livstids fängelse.

   Den före detta black op soldaten Cody Snodgres säger i ovanstående intervju att sprängningen av byggnaden var ett jobb av den djupa staten och att McVeigh blev utsedd till syndabock (patsy) för att dölja det egentliga motivet. Snodgres är utbildad elitsoldat med mångårig erfarenhet av black operations och var så att säga inne i det amerikanska militära systemet. Snodgres säger att han blev kontaktad av en person 1994 och de ville att han skulle spränga Alfred P Murrah Federala byggnaden men Snodgres tackade nej. När sedan byggnaden sprängdes i april 1995 så gick Snodgres under jorden eftersom han trodde att han skulle bli likviderad på grund av att han hade information om dådet.

   Snodgres menar att ett  team hade installerat tre sprängladdningar i byggnaden som skulle explodera samtidigt som Timothy Mcveighs bomb. Mainstream media användes som verktyg för att repeterande utpeka Timothy McVeigh som gärningsman. McVeighs bomb utlöstes men endast en bomb i byggnaden utlöstes. Efter explosionen upptäckte en polisman en av bomberna på ett närliggande daghem. Anledningen till att man placerat en bomb på ett daghem var att personerna bakom dådet  villa ha maximal känslomässig respons från civilbefolkningen.

 

USA GAV SADDAM HUSSEIN ANTHRAX

   Varför sprängdes Oklahoma City byggnaden? Snodgres berättar bakgrunden.  Innan Saddam Hussein invaderade Kuwait så samarbetade han med CIA. Washington fruktade att Irak skulle kunna förlora ett eventuellt krig med Iran så Reagan-administrationen gav Anthrax till Saddam Hussein. Detta Anthrax kom från Fort Detrick i Maryland som är en militär medicinsk verksamhet. USA försåg även Hussein med klusterbomber. Plötsligt invaderade Sassam Hussein Kuwait vilket var något som Washington inte gillade så de började svartmåla Saddam Hussein via mainstream media och de startade Operation Desert Storm.

PENTAGONS MICROCHIPP I VACCIN

   Pentagon visste inte om Saddam Hussein skulle använda Anthrax på NATO-trupperna så de fick fram ett vaccin mot Anthrax. Detta vaccin behövde en sex månaders period med månatliga injektioner för att testas men Pentagon hade helt enkelt inte tid. Vaccinet fick godkänt av FDA och soldaterna som fick vaccinet  blev sjuka. Detta vaccin är en av orsakerna till Gulfkrigs-syndromet. Vad de amerikanska soldaterna inte visste var att Pentagon hade ett  microchipp i vaccinet. Med detta chip kunde företaget Lockheed Martin hålla koll på soldaterna i strid via satellit. 

NATO ANVÄNDE UTARMAT URAN I IRAK-KRIGET

  Den andra källan till Gulfkrigssyndromet var att USA/NATO för första gången använde vapen med utarmat uran i Gulfkriget.  Ungefär 200 ton utarmat uran förbrukades under Gulfkriget. NATO hade utarmat uran i planet A-10 Warthog Buster samt i A1-Abraham pansarvagnar. I Gulfkriget skapades det moln av utarmat uran och NATO-soldaterna andades in detta eftersom deras utrustning inte var gjord för att stoppa uranet.

   En annan aspekt är att uraniumet hamnade i floderna Tigris och Euphrates. Dessa floder användes till att bevattna dadelskördar i Irak. Dadlar är en av Iraks stora exporter och dessa skördar började ta upp radioaktiviteten. I en rapport från Förenta Nationerna år 2001 så deklarerades att antalet fall av leukemi hade ökat med 600 procent hos barn i Irak. Amerikanska NATO-soldater fann andra amerikanska biologiska vapen i en bunker i Irak. De sprängde denna bunker för att förstöra bevisen. Explosionen gjorde att det biologiska materialet hamnade i luften och spreds ut över staden.

400 000 MEDICINJOURNALER 

   NATO-trupperna andades in detta material. De radioaktiva partiklarna från uraniumet samlades i sköldkörteln eller äggstocken hos de kvinnliga soldaterna och i testiklarna hos männen. Soldaterna kom hem  och de var sjuka från vaccinet och de hade även små doser av utarmat uran i kroppen.  Männens sädesvätska innehöll strålning som sedan hamnade i kvinnans kropp. Fruarna blev sjuka och deras barn blev sjuka. Pentagon visste inte hur många generationer som denna sjuka skulle spridas till. Pentagon hade med andra ord medicinska räkningar på miljarder dollar att betala till dessa sjuka soldater och deras familjer. År 1994 startades det undersökningar för att fastställa ekonomiska ersättningar till soldaterna. De hade ungefär 400 000 medicinska journaler. Var förvarades dessa medicinjournaler? Svar: i Alfred P. Murrah Federala Byggnad.

CLINTONS

   Det fanns en till aspekt om varför de sprängde byggnaden och det har att göra med Clintons.  På 80-talet var Bill Clinton guvernör i Arkansas. CIA beväpnade rebeller från Nicaragua. För att betala dessa operationer sålde CIA kokain i USA som de hade med sig från Sydamerika. Enligt Snodgres såldes kokain för 100 miljoner dollar i månaden och detta skedde med Clintons vetskap. Snodgres säger att ett stort antal federala myndigheter var involverade i dessa kokainaffärer. Pengarna tvättades sedan bland annat i BCCI-banken. FBI i Arkansas hade i åratal undersökt Bill Clinton och de hade dokument över detta. Innan byggnaden i Oklahoma sprängdes  flyttade FBI dessa Clinton-dokument till Alfred P. Murrah Federala byggnad.

 

Mandatory Credit: Photo by Bill Waugh/AP/Shutterstock (6522796a)

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Please make a donation – any amount is welcome.  Hjälp alternativmedia att växa – gör en donation. Alla gåvor är välkomna. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "VAR SPRÄNGNINGEN AV OKLAHOMA-BYGGNADEN EN BLACK OP?"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.