NATO I AFGHANISTAN

Maj 2018

 

EN PÅMINNELSE OM VAD NATO SYSSLAR MED

1. År 2002 så var det ett femtiotal personer i Afghanistan som höll på att fira ett bröllop. Plötsligt kom Nato på besök och släppte lite bomber. Detta resulterade i att 44 av dessa människor dog och många av dem var barn.

2. År 2006 så höll Afghanistans president Hamid Karzai ett känslosamt tal där han konstaterade att Afghanska barn blir lemlästade och dödade av Nato och koalitionens bomber. Hamid  sade att det hela hade gått överstyr och att Afghanistan inte kunde stoppa koalitionen från att döda Afghanska barn.

3. I maj 2007 så var det dags för Nato att hälsa på igen. Denna gång dog 60 oskyldiga afghaner. Många var kvinnor och barn. 50 till blev skadade och 100 hus förstördes.

4. I mars 2007 så tog USA:s helikoptrar fram sina kulsprutor och öppnade eld. Resultatet blev att 9 pojkar i åldern 7 till 13 år dödades. Pojkarna var och plockade ved i skogen. Det sägs att 200 civila miste livet samma vecka i diverse attacker från USA och Nato.

 

nato_barn_krig_usa_sverige_civila offer_war_warcrimes_krigsbrott_afghanistan

Bilder som man inte ofta får se i tv. Nämligen de oskyldiga som drabbas när USA och Nato utför sina hemskheter. Istället får vi se dokumentärer på tv som gör reklam för USA och Natos soldater när de utför ”modiga” uppdrag” i  “fiendens” land

 Maj 2018


Be the first to comment on "NATO I AFGHANISTAN"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.