NATO-ÖVNINGEN TRIDENT JUNCTURE

NATO ÖVNING_sverige_trident juncture_

Oktober 2018

PRENUMERERA/SUBSCRIBE (GRATIS/FREE)

 

Snälla Nato ska ha en megastor Natoövning i Norge med start 25 oktober i år. Övningen heter Trident Juncture och även Sverige ska delta även fast Sverige inte är med i Nato.

I och med Trident Juncture ska även värdlandsavtalet användas. Värdlandsavtalet röstades igenom i riksdagen år 2016 och innebär i princip att Nato får access till svensk mark och kan göra som de behagar. Endast Vänsterpartiet röstade emot värdlandsavtalet. SD gjorde en kovändning och röstade ja. Natoplan kommer att flyga över svenskt territorium.  USA:s luftvapen kommer att använda sig av Kallax flygplats i Luleå. 45 000 soldater från 29 Natoländer deltar i övningen. Natos talespersoner vill inte avslöja om Nato har kärnvapen med sig på övningen. USA kommer att ha 52 stycken F-35-plan och dessa kan styckas med kärnvapen. USA sänder även hangarfartyget ‘USS Harry S Truman’ till Nordsjön. Harry S Truman har för inte så länge sedan bombat sönder Syrien i “kampen mot terrorismen”.  Truman har med sig 44 attackplan av typen F 18, elektroniska störflygplan, radarspaningsplan, tankplan och helikoptrar.Samtliga svenska försvarsgrenar ska delta i Trident Juncture.  I Norge finns amerikanska soldater permanent stationerade.

harry truman_trident juncture_nato_sverige_övning_usa
Hangarfartyget ‘USS Harry S Truman’ kommer till Nordsjön i samband med Natoövningen Trident Juncture. Kommer vi att få se ett permanent stationerat hangarfartyg i Östersjön snart?

NATOS AGGRESSION

Nato, samt svenska indoktrinerade politiker, pratar ofta om “det aggressiva Ryssland”. Men det är bara att ta en titt på vad Nato har sysslat med de senaste decennierna. Nato har varit inblandade i de flesta krigen i Mellanöstern: Libyen, Irak, Afghanistan med mera. Det är välkänt att dessa krig är USA:s personliga krig i syfte att stärka sin hegemoni. Hur många har dött av Natos/USA:s krigande? Natos/USA:s  krigande är även orsaken till de stora flyktingströmmarna i Europa. Vem är det som är aggressiv egentligen?

Video ovan: Nato har bra meriter vad gäller krig. I videon ovan så bombar de Libyen till ruiner. Orsaken till Libyen-kriget berodde antagligen på att Khadaffi ville skapa en ny oljevaluta istället för den amerikanska dollarn. Denna ide ogillades av Washington och resten är historia.

OMRINGAT RYSSLAND

Förutom att kriga så har Nato det senaste decenniet varit duktiga på att skaffa nya medlemmar till Nato i Europa. I dessa länder så genomför man omfattande övningar längs Rysslands gränser. Vapnen har riktats mot Ryssland och allt är egentligen förberett för ett krig mot Ryssland. Nu närmar sig Nato även Skandinavien och Sverige. Nato vill ha kontroll över Gotland eftersom de då kontrollerar Östersjön. Tack vare värdlandsavtalet så kommer Nato, i händelse av krig, att använda svensk mark för sin aggression. Tack vare EU:s Lissabonfördrag så får Nato frakta krigsmaterial genom Sverige.

trident juncture_sverige nato_ övning_
Effekterna av Natos krigande världen över. Bilder som Nato gör allt för att censurera.

NATO-MEDLEMSKAP

Borgerliga partier vill ha med Sverige i Nato. Tydligen tror de att Östersjön ska bli “stabilare” genom Natos närvaro. Personligen har jag inte sett annat än krig när Nato stryker fram. Sverige krigar bland annat  i Afghanistan tillsammans med Nato, man kan fråga sig varför?Sverige deltog även i kriget i Libyen för några år sedan. Tack vare Sveriges och Natos insats så är nu Afrikas mest framgångsrika land ett land i ruiner.

Sverige och Skandinavien är inte längre en fredszon utan ingår nu i USA:s och Natos planer på global militär dominans.

 

Mer info:

http://www.internationalen.se/2018/09/nej-till-trident-juncture-och-sveriges-inordning-i-nato/

https://aktivisterforfred.wordpress.com/

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.