NATO 70 ÅR

Maj 2019

Nato fyller 70 år i år.

USATO = USA + NATO

Det som Nato kallar för en ”humanitär intervention” kallar andra för krig. Nato har efterlämnat sig kaos i sitt kölvatten överallt de har dragit fram.

Natos första Secretary General sade att syftet med Nato var ”Keep the Soviet Union out, the Americans in, and the Germans down”.

Nato har i princip blivit ett redskap för USA när de vill erövra ett land.

Nato bombar länder i ”förebyggande syfte” . Vilket skedde  till exempel i Jugoslavien.

Natos krig har även inneburit födelsen av terroristgrupper.

Video nedan: The crimes of Nato.

 

SVERIGE OCH NATO

Här i Sverige är Nato-hysterin total. Det svenska etablissemanget (= den svenska regimen + fake news mainstream media) springer USATOS ärenden  genom att utmåla Putin som ett hot mot världen.  USATO måste ha en ”fiende”. Att svartmåla en person är en klassisk metod av USATO före en intervention. Med svartmålning får USATO en ”orsak” till att kriga mot ett land. När kriget mot Ryssland kommer så kommer det kriget troligtvis orsakas av en false flag av USATO.

Den person eller grupp som kritiserar Nato är per automatik ”Putins nyttiga idioter” eller sysslar med ”desinformation och påverkansoperationer”.  Men i så fall så borde kritiker av Putin vara ”Natos nyttiga idioter”. Inget får dock störa etablissemangets narrativ när de drar in Sverige djupare och djupare i USATOS krigsmaskin och därför fortgår svartmåleriet. 

Sverige är i princip redan med i Nato eftersom Sverige har övat tillsammans med Nato sedan början på 00-talet. Sverige övar till och med  med Nato på svensk mark. Hultqvist skrev under värdlandsavtalet som ger Nato access till svensk mark. Uppe i Vidsel Test Range testar Nato sina senaste förstörelsevapen – på inbjudan av det svenska politiska etablissemanget. När kriget mot Ryssland bryter ut så kommer Sverige inte att kunna backa ur.

Läs mer:

Vidsel Test Range

Nato 70 år

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.