CHARLIE WEIMERS SÄGER NEJ TILL MOSKÉBYGGE I KARLSTAD (RUD)

Juni 2021

Charlie Weimers från Sverigedemokraterna säger nej till det planerade moskébygget i Rud, Karlstad – en moské med salafistisk inriktning. 

    Christopher Jarnvall från Sverigedemokraternas Youtubekanal Riks intervjuar Charlie Weimers om det planerade moskebygget i Karlstad. Intervjun är från maj 2021.

   Det har blivit ytterligare ett överklagande på moskébygget i Karlstad ( Rud). Det är den islamiska kulturföreningen som ansöker om byggtillstånd och frågan ligger nu hos Mark-och miljödomstolen. Weimers menar att det är många i Rud som inte vill se en salafistisk moske där. Denna förening har tidigare bjudit in kvinnohatare, anti-semiter och segregationister  –  Imamer som vill att muslimer håller sig undan otrogna svenskar (men att få socialbidrag från dessa “otrogna svenskar” går tydligen bra?). 

VÄNSTERBLOCKET SÄGER JA – DE KONSERVATIVA SÄGER NEJ

   Länsstyrelsen sade nej i september 2020 till byggtillstånd med motiveringen att det saknades parkeringsplatser men Centerpartiet lyckades ändå lirka igenom förslaget. Weimers menar att Centerpartiet prioriterar mångkulturen framför den svenska kulturen. Weimers säger även att det ultimata målet för salafism är Islamsk överhöghet: svensk kultur ska ersättas av en kultur dominerad av Sharia. Med andra ord: monokultur, inte mångkultur.

   SD, M och KD i Karlstad kommunfullmäktige  har sagt nej medans vänsterblocket har gett samtycke. Nu återstår att se vad miljödomstolen kommer att säga. Weimers hoppas att Karlstadborna röstar fram en ny konservatv ledning till nästa val och Weimers hoppas även att det konservativa blocket nationellt sett motarbetar moskéer med salafistiska inslag i Sverige. Och även nolltolerans mot moskéer som inte kan redovisa var finansieringen kommer ifrån. Österrika har stoppat utländsk finansiering av moskéer och det bör även Sverige göra. 

centerpartiet_rud_karlstad_moske

Centerpartiet har varit drivande att få igenom ett moskébyggande i Rud, Karlstad.

 

Föreningen Det Fria Sverige har tidigare stoppat det planerade moskébygget i Rud, Karlstad.

 

 

https://www.flickr.com/photos/centerpartiet/

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Please make a donation – any amount is welcome.  Hjälp alternativmedia att växa – gör en donation. Alla gåvor är välkomna. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "CHARLIE WEIMERS SÄGER NEJ TILL MOSKÉBYGGE I KARLSTAD (RUD)"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.