SKOLSKJUTNINGEN I FLORIDA

Mars 2018

Som bekant så var det en skolskjutning i Florida nyligen. 20 människor miste livet när gärningsmannen Nikolas Cruz öppnade eld på Marjory Stoneman Douglas High School. I nedanstående video så pratar Milo Ylannopoulis från Infowars om sambandet mellan psykiatrisk medicin och skolskjutningarna i USA.

(videon borttagen från YouTube).

Milo:

Broward County Florida – där detta dåd skedde – hade implementerat ett initiativ som baserade sig på social rättvisa (globalistbegrepp) som kallades ‘Broward County solution’. Syftet med detta projekt var att “minska ojämlikheten” i brottsstatistikerna mellan å ena sidan färgade och spansktalande versus vita människor. Man ser alltså mellan fingrarna för brott begångna av färgade och spansktalande i syfte att få statistikerna att se bättre ut. Cruz tillhörde kategorin spansktalande. Cruz hade även blivit påkommen med att bära ammunition på sig på skolan.

KONSEKVENSER AV NEDDROGNINGEN
Skolskjutaren Dylan Roff gick på anti-depressiva. Vi borde sluta att medicinera våra barn och ungdomar med psykiatrisk medicin. Hade vi inte neddrogat våra barn och ungdomar i USA så kanske vi inte skulle ha haft dessa vansinnesutbrott.  De flesta av dessa skolskjutare gick på psykiatrisk medicin av något slag och det finns egentligen ingen klar bild av konsekvenserna av denna medicinering.

MANLIGHET ETT SJUKDOMSTILLSTÅND
Jag skrev en artikel år 2015 där jag  menade att för att stoppa massmord i USA av pojkar  så måste vi sluta att droga ned dem med psykiatrisk medicin. Psykiatrisk medicin kontrollerar beteendet hos unga pojkar. Medicinen dämpar mycket av pojkars naturliga beteende. Medicin som Adderall ges till unga pojkar för att kontrollera deras beteende. Man medicinerar pojkar för att få dem tysta och lugna. Skolskjutaren Adam Lanza intog Lexapro och Celexa. James Holmes gick på Clonazepam och Sertraline. Virginia Hech mördaren Seung Hui Cho  gick på Prozac Charles Whitman  intog Dexedrine. Eric Harris och Dylan Klebodl gick på Zoloft och Luvox. Cruz  gick på psykiatriska droger. Miljontals amerikaner intar psykiatrisk medicin efter att ha fått en diagnos såsom ADHD, ADD eller liknande. Många av dessa symptom är egentligen naturligt beteende hos unga pojkar. I USA så har det blivit ett sjukdomstillstånd av att vara en man. För några decennier så hade vi inte  skolskjutningar som dessa.

Referens

Infowars hemsida

https://www.infowars.com/milo-yiannopoulos-the-left-has-already-started-a-civil-war/

Be the first to comment on "SKOLSKJUTNINGEN I FLORIDA"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.