DEN GRÖNA AGENDAN

Maj 2018


Den gröna agendan.

” Den globala uppvärmningen och påståendet om koldioxidutsläppen är en bluff som pushas av internationella bankirer som vill etablera en världsregering i form av begränsningar i koldioxidutsläpp och skatt på kol. Det finns inget vetenskapligt bevis att klimatförändringarna skapas av koldioxidutsläpp. Den huvudsakliga källan till klimatförändringarna är solen. Jorden har faktiskt svalnat sedan 1998. Solen var betydligt varmare för 1000 år sedan och på den tiden hade vi som bekant inte bilar, flygplan eller fabriker som släppte ut koldioxid.”

”Hela iden om global uppvärmning har blivit en politisk trend som backas upp av mainstream media. Den vetenskapsman som avviker från konsensus får sina forskningsanlag indragna. Den kommande kolskatten är ett bedrägeri eftersom koldioxid är en ofarlig och välgörande gas. Koldioxid är bra för plantor och träd. De tar in kolen i sig för att växa och avger syre i atmosfären så vi kan andas. Om du dubblar mängden koldioxid så kommer plantor och träd att växa dubbelt så snabbt.”

”Köpenhamns klimatkonferens 2009 misslyckades med att skapa ett bindande klimatavtal. Men bankeliten kommer att försöka igen att skapa ett avtal. Ett bindande klimatavtal kommer att höja våra skatter och förstöra ekonomier i många länder genom handelsavtal”.

Video nedan: en dokumentär om den falska miljöagendan.

 

Läs mer om den gröna agendan:

Lars Bern om miljöbluffen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.