LÄKARE MIKAEL NORDFORS OM BEHANDLINGAR MOT COVID-19/CORONA

Maj 2020

Michael Oddane på WakeUpGlobe har intervjuat läkaren Mikael Nordfors gällande Covid-19/Coronaviruset och hur det är att vara utanför åsiktskorridoren i läkar-Sverige.

Video ovan: Michael Oddane från WakeUpGlobe intervjuar Läkare Mikael Nordfors.

BEHANDLINGAR MOT COVID 19/CORONAPANDEMIN EXISTERAR

   Nordfors nämner att idag ser vi hur läkaren Zelenko i USA har botat 500 patienter mot Covid 19  med hydroxiklorokin (malariamedicin), azithromycin och zink. Denna behandling måste göras tidigt i sjukdomsförloppet om den ska ha någon verkan.  Vad gör då svenska Socialstyrelsen när de får denna information – de förbjuder Placquenil? (malariamedicin). Mainstream media hakar på och vidhåller att Placquenil är livsfarligt och ändå har vi tagit denna medicin i decennier och då har det tydligen inte varit livsfarligt. Det verkar som om etablissemanget inte vill ha ett botemedel mot Corona. 

zelenko_corona_covid 19_

Dr. Vladimir Zelenko.

VAD ÄR LÖSNINGEN PÅ CORONA?

   Nordfors rekommenderar att ta C-vitamin. Ta 10-15 gram om dagen och dela upp doserna under dagen. På Mallorca har man börjat med ozon-behandling mot Covid-19. Ozon har en stark antiviral effekt. Ozon användes för att bota Ebola i Sierra Elone för några år sedan men läkarna blev utkörda ur landet bara efter några dagar eftersom deras behandling var ett hot mot läkemedelsindustrin. Vätgas-inhalitation är bra, den används i Kina.  Propolis är bra. Lakrits är också bra mot Corona och ingår i de kinesiska officiella rekommendationerna. Cistus-te är bra. Ta även D-vitamin 5000 IE samt A-vitamin och zink. Enligt Zelenko är det 220 milligram zink om dagen som gäller. Zinken är det som dödar viruset och hydroxiklorokin öppnar cellen.

  Socialstyrelsen och Läkemedelsverket har förbjudit för vanliga läkare att skriva ut hydroxiklorokin. Det är bara reumataloger som får skriva ut hydroxiklorokin i Sverige efter en ny regel från 2:a april i år. 

   När det gäller hydroxiklorokin så är det bra om man tar EKG innan för att kolla att man inte har en QT-förlängning (hjärtproblem). Cipramil har samma problem men det är ingen som pratar om det. 

“EXPERTERNA” I TV

   I Sydkorea har man ingen dödlighet alls och där är det obligatoriskt med hydroxiklorokin och zink för alla Covid-19 patienter.  Det finns mycket erfarenhet nu världen över gällande hydroxiklorokin och man menar att det är få människor som behöver komma in på sjukhus efter att ha fått denna behandling. Men lyssnar man på mainstream media så är hydroxiklorokin världens farligaste medicin och samtidigt gör mainstream media reklam för medicin som kostar 30 000 kronor när en behandling med hydroxiklorokin kostar under 50 kronor.

   Nordfors menar att om man är professor i medicin eller auktoritet på Socialstyrelsen och man ljuger offentligt  så bör man bli av med sin post. Vissa “experter” säger att det inte finns någon behandling mot Corona. Hur kan de veta det? Detta är inte sakliga påståenden. Sådana här yttranden  kommer gång på gång från dessa experter.  Många av dessa experter har kopplingar till finansiella intressen. Samtidigt är Nordfors stolt över Sveriges hantering av Coronakrisen och att man till exempel inte har varit lika hysteriska som Danmark.

   Oddane nämner det faktum att svenskar nu övervakas via sina mobiltelefoner för att spåra eventuella smittobärare och många svenskar verkar tycka att detta är helt ok. 

5G OCH IMMUNFÖRSVARET

   Nordfors menar att de människor som har godkänt 5G borde åka in i fängelset. Det finns tusentals studier som visar att mobilfält är farliga för hälsan och kan ge immunstörningar och allt möjligt. När sedan experterna i TV säger att det inte finns några belägg för att 5G kan ge immunstörningar så ljuger de helt enkelt. Man har gjort 5G-försök på råttor och efter två generationer kunde råttorna inte fortplanta sig mera. I Schweiz har man förbjudit 5G i några kantoner, Schweiz har direktdemokrati.

   Nordfors lyssnade på Robert F. Kennedy Jr och han nämnde det faktum att vaccintillverkare i USA är frikända från eventuella skador av vaccin.  Läkemedelsindustrin har utvecklat massor av vacciner utan att ha testat dem mot placebo eller för farliga biverkningar. Massor av vaccinbiverkningar har rapporterats men dessa tystas ner.  Nordfors nämner att han inte är emot alla vacciner, till exempel tycker han att vaccin mot smittkoppor är bra. 

   Nu är lösningen på Coronaviruset ett vaccin som inte är testat ordentligt och man har ingen aning om effekten på 5 års sikt. Man vill tvångsvaccinera hela mänskligheten med ett okänt preparat och det ligger gigantiska ekonomiska intressen bakom detta. För att kunna sälja detta vaccin så måste man tysta ned alla alternativa botemedel mot Corona.

5g_corona_vaccin_immunförsvaret_sverige_strålning

5G – kanske inte så oskyldigt som påstås .

KAMP MOT SOCIALSTYRELSEN

   Nordfors jobbade ett tag på Vidarkliniken och lärde sig där en alternativ metod som gjorde att många patienter blev bra i ryggen. När Nordfors började marknadsföra metoden blev han kallad analdoktorn av mainstream media (eftersom metoden har att göra med ändtarmen). Socialstyrelsen har försökt knäcka Nordfors rättsligt sedan 2004 men Nordfors har vunnit varje gång. Nu för tiden försöker Socialstyrelsen sätta dit Nordfors på grund av hans ozonbehandling. 

   Just nu är det läkemedelsindustrin som finansierar forskningen och detta är helt ohållbart menar Nordfors. Peter Gøtzsche beskriver i sin bok “Dödlig medicin och organiserad brottslighet” hur läkemedelsindustrin fungerar.

   Nordfors hade en kollega som han tror blev mördad eftersom denna kollega hade bra resultat mot cancer med en alternativ metod som heter Gc-MAF. I USA har 60 holistiska läkare avlidit under oklara omständigheter varav vissa var regelrätta mord. Nordfors menar att det är många som dör av dålig vård i Sverige. Hade vi haft ett schysst vetenskapligt system hade cancergåtan varit löst för 50 år sedan. Men kommer det en metod som är bra och som hotar marknaden så hotas de, förföljs de och mördas.

   Nordfors menar att vi inte har någon egentlig journalistik idag utan att media är bara en propaganda för storindustrin. Nordfors blev själv falskt anklagad av mainstream media  för att utnyttja kvinnor sexuellt på sin mottagning. 

peter goetshce_psykaitri_vaccin_

Peter Gøtzsche har skrivit flera böcker om läkemedelsindustrin.

robert kennedy jr_vaccin_childrens health defense

Robert F. Kennedy Jr driver organisationen Children’s Health Defense och är en förkämpe mot vaccinering.

ROCKEFELLERS KIDNAPPADE LÄKARUTBILDNINGEN I USA

   Nordfors säger att det medicinska systemet blev kidnappat för hundra år sedan av storkapitalet. Rockefellers och Carneige Foundation sponsrade universiteten och American Medical Association i USA och hjälpte till att få ut Flexner-rapporten vars syfte var att skapa en standardiserad läkarutbildning. Kravet från Rockefellers för att finansiera universiteten och organisationerna var att de tog bort all behandling som skulle kunna klassificeras som naturlig behandling (till exempel kosttillskott) och istället skulle institutionerna endast undervisa om patenterbara mediciner som samma personer sedan kunde göra förtjänst på. Nordfors menar att det finns bara ett problem med dessa mediciner – ingen blir frisk av dem och det är just detta som är syftet. 

john d rockefeller_skolmedicin_

John D. Rockefeller utplånade alternativa behandlingar inom utbildningsväsendet i USA och introducerade skolmedicinen.

 

Stöd mig gärna ekonomiskt. Swisha till 0769387471

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

 

Foto

By The Rockefeller Archive Center, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2491759

1 Comment on "LÄKARE MIKAEL NORDFORS OM BEHANDLINGAR MOT COVID-19/CORONA"

  1. STIG hIMBERG | 2021-10-18 at 3:26 pm | Reply

    FÖR NÅGRA ÅR SEDAN, BESÖKTE JAG FÖR ETT FÖRETAGS RÄKNING MELLAN 350 – 400 FÖRETAG OCH INSTTUTIONERMED ÖVER 200 ANSTÄLLDA. dE FLESTA FÖRETAG VAR HELT NATURLIGA, MEN JAG VAR TVÅ GÅNGER PÅ SOCIALSTYRELSEN OCH BÅDA GÅNGERNA FICK JAG EN KÄNSKA AV ATT JAG VAR PÅ ETT DÅRHUS. oCH DET VAR MEDAN JAG SATT OCH VÄNTADE PÅ DEN PERSON SOM JAG SKULLE TRÄFFA.

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.