STÖD MIKAEL NORDFORS MOT SOCIALSTYRELSEN

Maj 2020

IVO vill dra in Mikal Nordfors läkarlegitimation för att han förespråkade alternativa behandlingar mot Covid-19. 

MIKAEL NORDFORS_SOCIALSTYRELSEN_COVID 19_CORONA_IVO

IVO (Inspektionen för Vård och Omsorg) vill dra in läkare Mikael Nordfors legitimation. Anledningen är att Nordfors ställde upp i en intervju med Michael Oddane från Wakeupglobe där Nordfors förespråkade alternativa behandlingar mot Covid-19. IVO menar att dessa nämnda behandlingar eller läkemedel inte är godkända mot covid-19 och att behandlingarna “inte är i överensstämmelse med vetenskap och beprövad  erfarenhet”. IVO menar att Nordfors därför inte är lämplig som läkare och därför bör Nordfors läkarlegitimation dras in.

ivo_nordfors_covid 19_corona_socialstyrelsenivo_nordfors_covid 19_corona_socialstyrelsen

Nordfors: 

“Inspektionen för Vård och Omsorg vill nu ta min legitimation bl.a. på grund av mina videos. En annan orsak är att jag bedrivit ozonbehandling. Något som är fullständigt normalt i länder som Tyskland, Italien, Kina , Cuba och Ryssland.”

STÖD MIKAEL NORDFORS

Nordfors själv berättar i intervjun med Wakeupglobe att Socialstyrelsen har hållit på i åratal att dra honom inför rätta på grund av Nordfors okonventionella metoder. Nordfors har vunnit varje gång i rätten men han medger att  han har höga rättegångskostnader. 

Vill du slå ett slag för alternativa behandlingar och samtidigt hjälpa Mikael Nordfors rent ekonomiskt gällande hans rättegångskostnader kan du swisha till 1235852678 och skriva “advokat” på meddelandet, eller skicka med PayPal till mikael@kunlabori.org.

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.