MEDICINSK TYRANNI INRÄTTAD I FRANKRIKE

Augusti 2021

 

OBLIGATORISKT HÄLSOPASS

    I Frankrike har man inrättat ett hälsopass (intyg för vaccinering eller att du nyligen har testats negativt). Från den 21 juli 2021 så kräver ställen såsom caféer, barer, sportevent, teatrar, biografer, museum och liknande att du har hälsopass. All personal som jobbar på ställen som dessa är tvungna att vaccinera sig om de vill behålla jobbet. Om du blir påkommen på ställen som ovanstående och inte har ett hälsopass så blir straffet sex månaders fängelse. De företag som tar emot kunder som inte har hälsopass får 450 000 kronor i böter och ett års fängelse som straff.

   Detta har inneburit att många anställda har slutet och lever på välfärd istället. Det är även svårt att få hemkörd mat eftersom väldigt många restauranger har stängt ned eftersom de saknar personal. Nyligen stängde man ned en flygplats eftersom majoriteten av personalen slutade

   Från och med juli 2021 måste alla läkare, sjuksköterskor och personal inom vårdsektorn ha vaccinerat sig, annars förlorar de jobbet. Hälsovårdssektorn i Frankrike är i ett dåligt skick. I och med vaccintvånget för folk inom sjukvårdssektorn så har sjukhusen förlorat mycket av sin personal.

   Från och med 1:a augusti 2021 så är det krav på vaccin för anställda på köpcentrum, livsmedelsbutiker och  detaljhandeln. Besökare måste ha hälsopass

  Från 15 september kommer man att stoppa inträden till matmarknader, parker, sjöar, stränder, kyrkor med mer. Från 1 oktober kommer alla småförsäljare såsom pizzabilar, smörgåsaffärer, konditorier, vetegariska affärer etc endast att kunna sälja sina varor via internet.

frankrike_covid_vaccin_macron

Rothschild-marionetten Macron visade till slut sitt sanna ansikte och införde medicinsk diktatur i Frankrike. 

 

Ecole polytechnique Université Paris, CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Please make a donation – any amount is welcome.  Hjälp alternativmedia att växa – gör en donation. Alla gåvor är välkomna. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "MEDICINSK TYRANNI INRÄTTAD I FRANKRIKE"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.