300 000 FLYKTINGAR TILL SVERIGE

valet 2018_val i sverige september_riksdagsval sverige_valår

Juli 2018

PRENUMERERA/SUBSCRIBEMigrationsverket har kommit med en prognos gällande invandringen till Sverige för åren 2018 – 2021. Resultatet kan bli hundratusentals flyktingar till Sverige.  Ditt val i september.

migrationsverket_rapport 2018
Migrationsverket har släppt sin rapport som kallas ‘verksamhets-och utgiftsprognos 2018’. Migrationsverkets rapport indikerar att Sverige kan komma att ta emot 300 000 flyktingar under åren 2018-2021.

Micke K skriver på sin blogg:

Prognos Asylsökande:

2018 – 23.000
2019 – 29.000
2020 – 35.000
2021 – 35.000

Totalt beräknas alltså 122.000 asylsökande komma till Sverige under perioden.

Prognos Anhöriginvandring:

2018 – 44.000
2019 – 55.000
2020 – 41.000
2021 – 41.000

Totalt 181.000 anhöriginvandrare under perioden.

12 MILJARDER KRONOR I ERSÄTTNINGAR OCH BOKOSTNADER

migrationsverket_asylärenden_socialdemokraterna_anhöriginvandring
 Migrationsverkets senaste rapport visar även att utgifterna för flyktingpolitiken i Sverige under 2018 hamnar på ungefär 37 miljarder kronor. Ersättningar och boendekostnader (socialbidrag, hyra och liknande) för invandrarna ligger på cirka 12 miljarder kronor. Prövningar i domstol för de som fått avslag = 1 miljard kronor (utlänningsärenden). 16,5 miljarder för att nyanlända ska etablera sig (etableringsersättning och liknande socialbidrag). Resor för de flyktingar som fått avslag kostar cirka 300 miljoner kronor. Stöd till kommunerna för ensamkommande unga: 400 miljoner kronor. År 2017 så var kostnaderna för den svenska flyktingpolitiken hela 54 miljarder kronor. Du och jag betalar.
miljöpartiet_invandring_anhöriginvandring_riksdagsvalet 2018
Det är ingen hemlighet att Miljöpartiet har varit starka pådrivare av den svenska generösa flyktingpolitiken som Sverige har. Nu satsar MP på anhöriginvandring som kan resultera i att Sverige tar emot 200 000 anhöriginvandrare de kommande åren.

”FLER MÄNNISKOR KOMMER ATT SÖKA ASYL I SVERIGE”

Migrationsverket skriver även i dokumentet hur de arbetar på att effektivera sitt arbete i något som kallas asyl 360. Migrationsverket ska helt enkelt bli ännu snabbare på att behandla asylärenden. Ännu roligare blir det när Migrationsverket skriver att i juni 2019 så upphör den tillfälliga lagen som begränsar möjligheten att få uppehållstillstånd i Sverige.

Migrationsverket skriver:

”I juni 2019 upphör den tillfälliga lagen som begränsar möjligheten att få uppehållstillstånd i Sverige. En återgång till permanenta uppehållstillstånd som huvudregel och mer generösa bestämmelser för anhöriginvandring kommer sannolikt innebära att fler människor väljer att söka asyl i Sverige. Därför bedömer Migrationsverket att fler personer kommer att söka asyl i Sverige under år 2019”.

 Just nu bedriver alltså Sverige en ”restriktiv” flyktingpolitik. Förstår du?socialdemokraterna_migrationsverkets rapport_asylinvandring_

Socialdemokraterna har tagit emot hundratusentals flyktingar till Sverige under Stefan Löfvens mandatperiod. och ändå säger de att de bedriver en restriktiv flyktingpolitik.  Nu vill socialdemokraterna ta in ytterligare hundratusentals flyktingar till Sverige. Ditt val i september.

 MIGRATIONSDOMSTOLAR BETALAS AV SKATTEBETALARNA

Alla asylsökande ska behandlas i migrationsdomstolar. Skattebetalarna står för notan. När en svensk hamnar i domstol så är det denne själv som får betala  avgifterna.  I nedanstående länk hittar du statistik från Migrationsverkets rapport över avgjorda asylärenden under 2018.  Som du kan se så finns det asylsökande från hela världen och här nämns länder såsom bland annat  Ghana, Egypten, Kina, Kosovo och många andra. Vem som helst kan tydligen komma till Sverige och söka asyl?

https://www.migrationsverket.se/download/18.4cb46070161462db113176/1530528542478/Avgjorda_asyl%C3%A4renden_2018_-_Asylum_decisions_2018.pdf

asylsökande_migrationsdomstolar_socialdemokraterna_anhöriginvandring_ensamkommande.
Denna tabell är en del från Migrationsverkets hemsida och visar avgjorda asylärenden för 2018. Som du kan se så är det folk från hela världen som söker asyl i Sverige. Det råder alltså i princip fri invandring till Sverige.  Denna tabell gäller endast bokstäverna D till K. När en person söker asyl i Sverige så måste Sverige, enligt asyllagen, ge den asylsökande bostad och dagsersättning.  Den svenska asyllagen är ett skämt.  Den rödgröna regeringen tänker fortsätta med massinvandringen.

 

SWEXIT

För att göra saken ännu bättre så har storebror EU nyligen beslutat att begränsa avvisningarna från Sverige.  EU-domstolen har klubbat igenom att Sverige måste upprätta en förteckning över säkra ursprungsländer.

– Den nya praxisen innebär ett omfattande men inte absolut stopp av omedelbara verkställigheter, säger Migrationsverkets rättschef Fredrik Beijer.

Detta beslut ingår i EU:s Asylprocedurdirektiv. Om det är någon som har tvekat på om EU håller på att ta över Sverige eller inte så behöver ni inte tveka längre. Vi måste få till stånd ett Swexit.

eu_swexit_lönedumpning_medlemskap
EU-domstolen har klubbat igenom en lag som gör det svårare för Sverige att avvisa de som fått avslag på sin asylansökan. EU tar över Sverige mer och mer. Utan ett Swexit så kommer det att bli Bryssel som bestämmer över Sverige. Ditt val i september.

 

DEN RÖDGRÖNA REGERINGEN

Den rödgröna regeringen har öppnat Sveriges gränser på vid gavel och som man kan se av Migrationsverkets rapport så har Stefan Löfven och hans gelikar inga planer på att stänga igen gränserna. I och med valet 2018 så bestämmer du Sveriges framtid.

socialdemokraterna_miljözoner_riksdagsvalet_förbud diesel och bensin
Stefan Löfven och socialdemokraterna har öppnat Sveriges gränser på vid gavel och har inga planer på att stänga igen dem. Får de rödgröna fortsatt mandat kommer Sverige att ta emot ytterligare hundratusentals flyktingar till Sverige. Ditt val i september. Foto: https://www.flickr.com/photos/europaportalen/https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/

TJÄNSTEMANNAANSVAR OCH RIKSRÄTT

Något som behöver inskaffas i Sverige är tjänstemannaansvar och riksrätt. Tjänstemannaansvar innebär att en tjänsteman inom en myndighet kan åtalas om denne begår grova fel. Tjänstemannaansvaret hette förut ämbetsmannaansvaret och det avskaffades 1975 av Socialdemokraterna..  Jag skulle dock inte bli förvånad om storebror EU inte ”godkänner” återinförandet av tjänstemannaansvaret. Ytterligare ett argument för ett Swexit.

En riksrätt är en domstol som åtalar högra statliga ämbetsmän och befattningshavare. I Sverige avskaffades riksrätten år 1974.

 I september i år så är det val i Sverige – du bestämmer Sveriges framtid.

Definitioner:

Uppehållstillstånd = ett uppehållstillstånd innebär att en icke-medborgare får bosätta sig i Sverige. Uppehållstillstånd kan beviljas för asylsökande med skyddsbehov, för arbetskraftinvandrare och för anhöriginvandrare. Under år 2016 så fick 49 000 anhöriginvandrare uppehållstillstånd i Sverige. År 2015 så var summan 43 000 stycken. Du och jag betalar kalaset.

Nyanländ = en nyanländ är en asylsökande som har fått uppehållstillstånd. De som är anhöriga till den nyanlända kan också söka uppehållstillstånd (anhöriginvandring).

Kvotflykting = En kvotflykting är en person som har flytt från sitt land och som har blivit utvald av Förenta Nationernas organ UNHCR att få flytta till ett annat land. Sverige har  givetvis skrivit under avtal som innebär att vi ska ta emot ett antal flyktingar varje år. Kvotan för år 2018 är 5 000 stycken flyktingar. Kvotan höjdes för något år sedan.  Alla partier utom SD godkände detta.

(Förenta Nationerna älskar flyktingar och är stora förespråkare av att medlemsländerna ska ta emot flyktingar. Det politiskt korrekta Sverige är givetvis oförmöget att säja nej till FN.  Det är även FN som är bakom allt snack om klimatförändringar. Vill du se en världsregering så titta på FN. Sverige bör säga upp sitt medlemskap i FN).

Anknytningsärenden = Anknytning syftar på anhöriginvandring. Det vill säga om en nyanländ i Sverige vill ta hit sin familj så kan dessa söka uppehållstillstånd i Sverige, de blir anhöriginvandrare.

Källor:

 Migrationsverkets rapport:

https://www.migrationsverket.se/download/18.1ef19f6e163f45d340a15af/1532858988574/Migrationsverkets%20prognos%20juli%202018%20P4-18.pdf

300 000 anhöriginvandrare fram till år 2019. Sossarna jättenöjda:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/vm8Lmj/morgan-johansson-visar-att-vi-har-kontroll

Storebror EU stoppar utvisningar från Sverige. Vi behöver ett Swexit:

https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2018/2018-07-26-EU-dom-begransar-mojligheterna-att-avvisa-med-omedelbar-verkstallighet.html

Foto:

Miljöpartiet https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Fil:Gustav_Fridolin,_Isabella_L%C3%B6vin.jpg    licens 3.0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.