VAR 18-ÅRINGEN VID MALMÖ LATIN PÅVERKAD AV PSYKOFARMAKA?

psykiatri_adhd_svenska skolan_psykisk ohälsa

Mars 2022  

En 18-åring tar ihjäl två lärare på skolan Malmö Latin i Trelleborg. Det jag undrar är om personen ifråga gick på psykofarmaka och om det var detta som triggade honom?

18-ÅRINGEN PÅ MALMÖ LATIN

   En 18-åring på  skolan Malmö Latin (Trelleborg) hade ihjäl 2 lärare  måndagen den 20 mars 2022. Personen ifråga överlämnade sig själv till polisen och har erkänt dåden. Det jag personligen undrar är om 18-åringen ifråga gick på psykofarmaka? Oavsett om 18-åringen gick på psykofarmaka eller inte så har vi sett flera våldsdåd inom den svenska skolan de senaste åren och kanske finns förklaringen i den utspridda användningen av psykofarmaka hos barn och ungdomar. 

   Psykofarmaka är termen för medicin mot psyisk ohälsa och är ökänd för sina biverkningar. Exempel på biverkningar är aggression, maniskhet, förändrad personlighet för att nämna några. Det finns otaliga exempel där en person erbjudits psykofarmaka och sedan begått våldsdåd. Skolskjutningarna i USA för några år sedan är exempel på detta  men även här hemma i Sverige kan vi läsa om hur en person kontaktar en psykiatrisk klinik för att få hjälp och  går sedan hem och mördar sin fru. 

DEN SVENSKA DIAGNOSSKOLAN

   Allt fler barn och ungdomar diagnostiseras med bokstavsdiagnoser och faktum är att den svenska skolan är den största rekryteringsplatsen för denna diagnoscirkus. Den svenska skolan och politiker pratar regelbundet om hur viktiget det är att “upptäcka barnen i tid”. Med detta menas att man ska utröna om ungdomarna lider av en bokstavsdiagnos och detta görs via skolans elevhälsa. Jag kan tänka mig att eleverna får fylla i enkäter om “hur de mår” och efter detta så rullar det på in i diagnosfabriken med dess tillhörande psykofarmaka. 

   18-åringen kommer nu att hamna i domstol och där kommer psykiatriska “experter” att avgöra om personen är mentalt sjuk eller inte. Blir 18-åringen stämplad som rubbad kommer lösningen att vara psykiatrisk vård istället för fängelse. Där kommer han att få mer psykofarmaka, meningslösa terapier som antagligen gör honom ännu mer förvirrad och sedan kommer han att släppas ut på gatan igen, kanske i ett sämre tillstånd än när han kom in. 

CCHR EXPONERAR PSYKIATRI OCH PSYKOFARMAKA

   En grupp som kartlägger och exponerar psykiatrins och  psykofarmakans skadliga effekter är CCHR- Citizens Commission on Human Rights, här i Sverige kallas de för  KMR- Kommittén Mänskliga Rättigheter. CCHR har gjort flertalet dokumentärer om psykiatri och psykofarmaka. Här nedan är ett videoklipp från dokumentären ‘Marknadsföring av vansinne’.

   I dokumentären pratar man om psykofarmaka och dess oförutsägbarhet. Inte ens tillverkarna av psykofarmakan vet vad effekterna blir. En gemensam nämnare för psykofarmaka är att personen ifråga blir avtrubbad rent känslomässigt, man blir mentalt bedövad och detta verkar vara syftet med psykofarmaka – att bedöva personen.  I klippet tas även upp saker såsom att ångestdämpande medicin kan generera aggressivitet, utmattning, hallucinationer, tics, maniskhet  och många andra saker. 

Video ovan. ett klipp från dokumentären ‘Marknadsföring av vansinne’

Video ovan: Fox News rapporterar om kopplingen mellan skolskjutningarna i USA och psykofarmaka. 

 

REFERENSER

CCHR hemsida

SVT om skolattacken i Malmö

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

Be the first to comment on "VAR 18-ÅRINGEN VID MALMÖ LATIN PÅVERKAD AV PSYKOFARMAKA?"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.