“CORONAVIRUSET SKAPAT I LABORATORIUM”

Luc Montagnier_covid 19_coronavirus_biovapen

Maj 2020

Nobelpristagaren i medicin år 2008 Luc Montagnier menar att Coronaviruset (SARSCoV2) inte är ett naturligt virus utan har blivit manipulerat i ett laboratorium. 

Luc Montagnier är professor inom virologi  som på 80-talet upptäckte HIV-viruset och fick Nobelpriset i medicin år 2008 för denna upptäckt.  I nedanstående video blir Montagnier intervjuad av C News där Montagnier menar att Coronaviruset är  manipulerat. Montagnier menar att  man kan se det klassiska mönstret som kommer från fladdermöss men att någon ovanpå detta har lagt en sekvens som inkluderar HIV.


Montagnier säger att Coronaviruset inte är naturligt utan är ett professionellt jobb gjort av molekylärbiologer. Montagnier nämner att en grupp Indiska läkare har kommit fram till samma slutsats (och de var tvungna att dra tillbaks sin artikel efter påtryckningar från etablissemanget). Montagnier nämner även att Hydroxiklorokin har haft en god effekt på Coronaviruset. 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

Relaterat:

Trumps specialist Anthony Fauci och hans organisation NIAID donerade 3,7 miljoner dollar till labbet i Wuhan för forskning runt Coronavirusetf för några år sedan. Se Plandemic: 

Plandemic.

 

Be the first to comment on "“CORONAVIRUSET SKAPAT I LABORATORIUM”"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.