LENA HALLENGREN ÅKER PÅ BILDERBERGMÖTE I WASHINGTON

Juni 2022

Bilderbergarna har sitt årliga möte och Lena Hallengren är en av deltagarna.   

Video ovan: Alex Jones från Infowars rapporterar om årets Bilderbergmöte. 

GLOBALISTISKA INSTUTIONER SAMLAS

   Bilderberggruppen har möte mellan den 2- 5 juni 2022  i Washington D.C. Bilderberggruppen är en klubb för de rika och inflytelserika och de samlas en gång per år i början av juni. Detta år samlas man i Washington D.C. USA och några av deltagarna är  Lena Hallengren, Marcus Wallenberg, Martin Lundstedt (Volvo), Finlands statsminister  Sanna Marin. (Sanna Marin är för övrigt en Young Global Leader – graduand från World Economic Forum), delegater från EU , från Nato, Förenta Nationerna och andra globalistiska instutioner.  Bilderberggruppen påminner mycket om World Economic Forum med skillnaden att Bilderbergmötet sker utan insyn. 

lena hallengren_bilderbergmötet 2022_

Socialminister Lena Hallengren åker på Bilderbergmöte år 2022 och får instruktioner från sina egentliga arbetstgivare. Hallengren pushar bland annat för grundlagsändringar gällande pandemilagen så att Sverige i framtiden kan få uppleva samma medicinska tyranni som många andra länder har gjort under Covid-19 plandemin. Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet

EXPONERADE

   Här träffas man under sekretess och knyter kontakter och här frodas det som kallas för globalism. Bilderberggruppen har agerat under sekretess och  hysch-hysch och det var först på 90-talet som deras existens började bli känd. Vårt kära mainstream media har underlåtit att rapportera om fenomenet vilket antagligen beror på att det är just bilderbergare som kontrollerar mainstream media. Nu för tiden är dock Bilderberggruppen inget hemligt fenomen längre tack vare alternativmedias exponering av dem. 

carl bildt_bilderberggruppen_

Få svenskar har varit på så många Bilderbergmöten som Carl Bildt. Kanske det är därför han älskar allt som har med globalism att göra. 

GLOBALISTISKA AGENDOR

   Bilderberggruppen startade år 1954 och arkitekterna bakom gruppen är bland annat finansfamiljerna Rockefeller och Rothschilds – samma förövare som är arkitekter bakom globalismen. Många är de svenskar som har varit på dessa möten: Stefan Löfven, Annie Lööf för att nämna några. Bli inte förvånad om du ser massinvandring, klimathysteri,  genusagendor, tvångsvaccinering, “anti-rasism”,  lockdowns och liknande fenomen i Sverige. Dessa fenomen är typiska globalistfenomen som pushas av just dessa aktörer. Om du undrar vilka våra politiker egentligen jobbar för så skulle jag vilja påstå att här har du svaret. 

 

REFERENSER

Bilderberggruppen

Årets deltagarlista

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

Be the first to comment on "LENA HALLENGREN ÅKER PÅ BILDERBERGMÖTE I WASHINGTON"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.