L, C OCH MP VILL HA MER ANHÖRIGINVANDRING

DONERA VIA SWISH: 076-9387471.

 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE (GRATIS/FREE)

* indicates required


 

Enligt nedanstående artikel från Expressen så vill L, C och MP ha mer anhöriginvandring till Sverige (familjeåterförening). Löfven själv vill att storebror EU ska stifta “gemensamma regler” för EU-medlemsländerna gällande flyktingar ( så att Sveriges suveränitet minskar ytterligare).

Jonas Sjöstedt, Annie Lööf och Jan Björklund är alla stora vurmare för anhöriginvandring. Även Röda Korsets generalsekreterare “vädjar” till Löfven om ökad anhöriginvandring.

Något som även sker är att de som fått avslag för sin asylansökan får  försörjningsstöd och skolgång.

Samtidigt säger socialdemokraterna att de måste “hålla fast vid sin restriktiva flyktingpolitik”.

Min kommentar:

 När känslorna kommer in så går logiken uppenbarligen ut och det är med känslor som Sverige styrs nu för tiden. Samtidigt vill det känslobaserade etablissemanget ge oss skuldkänslor så att ingen motsätter sig deras massinvandringsagenda.

Att asylsökande som fått avslag på sin ansökan får svensk välfärd är en skam. Sverige spenderar redan miljarders miljarder på asylsökande/nyanlända/ flyktingar när vi istället kunde spendera pengarna på Sverige och på viktigare saker. Men icke, när det gäller flyktingar så finns det inga gränser på hur mycket pengar som kan spenderas på dessa. Den som motsätter sig detta spenderande är en “rasist”.

Löfven påstår att Sverige bedriver en “restriktiv flyktingpolitik” men det påståendet är fake news. Nyligen läste jag att beviljade uppehållstillstånd för 2018 ligger på 122 000. 76 000 av dessa uppehållstillstånd var asylflyktingar och anhöriga. Anhöriginvandring låg på 54 000 personer i år. Detta är hiskeliga siffror. Glöm sedan inte bort att dessa personer måste sörjas för. För inte så länge sedan läste jag att man bygger hela områden med hus som är reserverade endast för nyanlända/flyktingar. Som grädde på moset så får dessa flyktingar hela sitt uppehälle betalt i fem år.

Utvecklingen för Sverige är dyster. Personligen hoppas jag att dessa partier som har sänkt Sverige till den nivå som landet befinner sig i dag tas bort från makten. Om de får fortsätta som de gör nu så kommer det inte att finnas något Sverige kvar.

Source: Stefan Löfven pressas hårt i asylpolitiken – tvingas backa?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.