KULTURMARXISM

Juli 2018

Kulturmarxism är en ideologi som härstammar från den kommunistiska marxismen. Syftet med kulturmarxismen är att krossa den västerländska kristna kulturen med dess traditionella värderingar och ersatta den med ny kultur. Slutmålet är en global revolution och en ny marxistisk världsregering.

Detta sabotage görs genom att kritisera och motarbeta traditionella västerländska värderingar och traditioner. Man  kritiserar vita män,  heterosexualitet, kärnfamiljen, nationell stolthet med mera.  Den västerländska mannen eller de västerländska traditionerna är enligt kulturmarxisterna orsaken till det onda på denna planet och står för saker såsom krig, rasism, sexism, homofobi etc. Marxisterna pratar  om nationens förtryck, den vite mannens förtryck  och att samhället måste befria sig från dessa för att kunna fungera. Kulturmarxismen arbetar efter vänsterorienterade ståndpunkter.

KÄMPA FÖR MINORITETSGRUPPER

Kulturmarxisterna  höjer minoritetsgrupper eller svaga grupper till skyarna (utlänningar, sexuellt avvikande, kvinnor, förtryckta osv.). De vill skapa sympati för de svaga, utmåla dem som offer, så att de vinner folkets  sympati och samtidigt skylla dessa stackars människor problem på den vite mannen och den onda västerländska civilisationens värderingar. Om man förespråkar heterosexualitet och motarbetar homosexualitet så är man en homofob. Den som ogillar invandring är en rasist, främlingsfientlig eller högerextrem.

Kulturmarxisterna förespråkar  feminism, jämlikhet, jämställdhet, invandring, sexuella avvikelser, mångkultur, könskvoteringar, “klimatproblemet”,   könsroller, att förneka den egna nationella identiteten, de jobbar mot “anti-semitism”. De sporrar till  abort, preventivmedel, skilsmässa, ateism, sexuell frigörelse, omoral,  Förespråkare för kulturmarxism menar att termen kulturmarxism inte existerar utan är ett rasistiskt påfund som används av nazister.

Metoden att kritisera det västerländska samhället och dess traditioner kallas för kritisk teori.

kulturmarxism_jämställdhet_feminsim

Arbetare – förena eder.

POLITISKT KORREKT

Inom kulturmarxismen hittar vi politisk korrekthet (pk). Enligt Wikipedia så är politisk korrekthet:

“En nedsättande beteckning på en inställning där man är överdrivet noggrann med att följa rådande politiska värderingar och att följa den dominerande trenden i samhällsdebatten”. 

Kulturmarxismen ska ha sitt ursprung i det som kallas för Frankfurtskolan. Frankfurtskolan var en grupp personer  i staden Frankfurt i Tyskland som anammade marxistiska ideer. Men eftersom marxismens ide om arbetarnas revolution aldrig slog igenom så bestämde man sig för att angripa den västerländska civilisationens kultur och värderingar. Personerna från Frankfurtskolan flydde till USA i och med nazismens övertagande i Tyskland. I USA fortsatte de att sprida sin lära. Frankfurtskolan var sponsrade av Rockefellerstiftelsen.

Video nedan: debatt i Svt om kvinnor ska få gratis utbildning inom IT eftersom IT-branschen är mansdominerad. Detta ska göras för att främja jämställdheten.

Foto
By Ralph Chaplin [Public domain], via Wikimedia Commons

DONERA VIA SWISH: 076-9387471.

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

Be the first to comment on "KULTURMARXISM"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.