KOMMER PRESIDENTVALET ATT MANIPULERAS?

25/9-2016
I november 2016 så är det presidentval i USA.   Nu försöker etablissemanget skaffa sig kontroll över administrationen för röstsystemet i valet och manipulera till Hillarys fördel.

MYGEL OCH MANIPULERING
Stanford University har rapporterat att det har förekommit mygel i   delvalen nyligen i USA i favör för Hillary Clinton. Myglet har bekräftats. Datorerna som används i röstningen kan hackas på fem minuter.  Ibland har media tom rapporterat i förväg att Hillary troligen blivit  vinnare i delvalen. Detta i syfte att påverka de som ännu inte valt. På tv så visas Hillarys hela tal medans de andra presidentkandidaternas tal endast visas några minuter. Väljarundersökningar visar regelbundet fördel till Hillary när det är uppenbart att så inte är fallet.  Media påstår t.o.m. om att Putin styr över Trump. Donald Trump riskerar även att bli mördad. JFK gick emot etablissemanget och han fick smaka på kulan.

FBI VILL MANIPULERA PRESIDENTVALET
FBI har påstått – utan bevis – att utländska krafter har hackat maskinerna som har med presidentvalet att göra. FBI varnar nu för att systemet med dessa maskiner och röster måste ses över.  Obamaregimen har meddelat att de vill vidta  åtgärder för att öka “säkerheten” kring cyberhot mot presidenvalets datorer. De vill att myndigheten Homeland Seurity ska övervaka valets datorer.

I nedanstående video så  pratar Ron Paul om en eventuell manipulering av det amerikanska presidentvalet

 

Be the first to comment on "KOMMER PRESIDENTVALET ATT MANIPULERAS?"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.