KOMMER MARINE LE PEN ATT VINNA?

 

23/11-2016
 Nästa år så kommer det att hållas presidentval i Frankrike. En av kombattanterna kommer att vara Nationella Frontens Marine Le Pen.

PRESIDENTVAL I FRANKRIKE. Presidentvalet i Frankrike hålls i två omgångar – i april och maj 2017. Marine Le Pen är en av de tävlande. Marine Le Pen är partiet Nationella Frontens president och EU-parlamentariker. Tittar man efter vad Marine Le Pen representerar så ser jag att jag sympatiserar med många av hennes åsikter. Marine Le Pen är  anti-globalist och anti-EU.

Hon är emot frihandelsavtal, hon vill att Frankrike ska lämna euron, hon vill begränsa invandringen, hon motsätter sig krigshetsen mot Ryssland, hon är mot EU:s åtstramningspolitik, hon vill lämna Schengen-samarbetet (ett avtal som gör att vi lider av öppna gränser i EU) och hon brinner för att Frankrike ska lämna EU. Hon har lovat en folkomröstning om Frankrikes EU-medlemskap om hon blir vald till president.

 

3 Comments

    1. EU påverkar mig negativt i första hand för att EU centraliserar makten till Bryssel. Vi kommer att bli tvungna att lyda allt som Bryssel beslutar utan att kunna göra något åt besluten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.