KOMMER MARINE LE PEN ATT VINNA?

 

23/11-2016
 Nästa år så kommer det att hållas presidentval i Frankrike. En av kombattanterna kommer att vara Nationella Frontens Marine Le Pen.

PRESIDENTVAL I FRANKRIKE. Presidentvalet i Frankrike hålls i två omgångar – i april och maj 2017. Marine Le Pen är en av de tävlande. Marine Le Pen är partiet Nationella Frontens president och EU-parlamentariker. Tittar man efter vad Marine Le Pen representerar så ser jag att jag sympatiserar med många av hennes åsikter. Marine Le Pen är  anti-globalist och anti-EU.

Hon är emot frihandelsavtal, hon vill att Frankrike ska lämna euron, hon vill begränsa invandringen, hon motsätter sig krigshetsen mot Ryssland, hon är mot EU:s åtstramningspolitik, hon vill lämna Schengen-samarbetet (ett avtal som gör att vi lider av öppna gränser i EU) och hon brinner för att Frankrike ska lämna EU. Hon har lovat en folkomröstning om Frankrikes EU-medlemskap om hon blir vald till president.

 

Referens

Erixon: presidentval i Frankrike

3 Comments

    1. EU påverkar mig negativt i första hand för att EU centraliserar makten till Bryssel. Vi kommer att bli tvungna att lyda allt som Bryssel beslutar utan att kunna göra något åt besluten.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.