KOMMER TRUMP BLI PRESIDENT?

28/8-2016
 I höst är det val i USA och det står mellan Hillary Clinton och Donald Trump.

Det är val i USA i höst och det står mellan Hillary Clinton och Donald Trump. Etablissemanget älskar Hillary Clinton samtidigt som det avskyr Donald Trump. Samma sak gäller mainstream media här i Sverige, jag läser ideligen nedsvärtande artiklar om Donald Trump samtidigt som Hillary Clinton hyllas. Opinionssiffror och liknande undersökningar är vinklade.

Jag kan hålla med om att Donald Trump häver ur sig saker som han inte borde häva ur sig och jag hoppas att han en vacker dag lär sig av detta. Men är verkligen Hillary Clinton ett bättre val  än Donald Trump? Jag har skrivit en artikel om Hillary Clinton tidigare så jag tänker inte gå in så mycket på henne.

 Problemet med USA:s politik är dess politiska korrekthet och det är där som Trump kommer in i bilden. Det finns nog ingen som är så politisk inkorrekt som Trump. Jag har tittat på en del av hans politiska förslag och här är ett axplock.

Donald_Trump_president_usa_val 2016_election_sverige_
USA:s största hot är den politiska korrekthet som dominerar. Trump är en outsider som trotsar etablissemanget och kan således vara det som USA behöver.

ILLEGALA INVANDRARE
Eftersom Obama jobbar för planetens globalister så höll han gränserna öppna för illegala invandrare från Sydamerika.  Donald Trump lovar det motsatta. Trump kommer att sätta stopp för den illegala invandringen.

JOBB TILL USA
Trump har kritiserat de handelsavtal som USA har gjort med andra länder. Han menar att dessa tömmer jobben i USA och flyttar dem utomlands. Han lovar att satsa på mer jobb i USA.  Dessa s.k. ”friandelsavtal” är ytterst subversiva och gynnar endast den absoluta eliten.

NATO OCH MILITÄREN
Trump är inte så kär i Nato som Obama var. Trump tycker också att USA blandar sig i andra affärer utomlands för mycket. Han vill satsa mer på USA i första hand. Han vill minska bidragen till Nato. Trump gillar heller inte USA:s inblandning i Ukraina och tycker att det är deras egen sak. Han ser konflikten i Ukraina som ett steg mot ett tredje världskrig mot Ryssland och gillar inte det. Han gillar heller inte iden på att USA har 30 000 soldater i Sydkorea, det är för dyrt helt enkelt.


Foto
By Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America (Donald Trump) [CC BY-SA 2.0], via Wikimedia Commons

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.