KASSELSTRAND “VI MÅSTE LÄMNA EU”

Augusti 2022

Gustav Kasselstrand föreläser  under valturnen 2022  om varför Sverige måste lämna EU. 

REGERINGEN LÖFVEN SKULDSATTE OSS

   Sverige har betalat över en halv biljon kronor för vårt medlemskap till EU sedan vi blev medlemmar 1995  och det kommer bara att bli dyrare och dyrare att vara med i EU. Tack vare Coronafonden har Stefan Löfven skuldsatt Sverige till 2058  (750 miljarder euro) och avbetalningarna inleds år 2028. Sverige är nu i skuld till internationella storbanker. På grund av detta lån kommer sveriges EU-medlemsavgift att öka vilket innebär mindre pengar till Sverige och dess välfärd. Dessa Coronapengar kommer i första hand att gå till krisande ekonomier i södra Europa. Regeringen Löfven fattade detta beslut utan att fråga det svenska folket.

EUROPAS FÖRENTA STATER

    I och med att EU skaffar sig en statsskuld blir det svårare för medlemsländer att lämna unionen. EU går nu i riktning mot ett imperium och detta har varit EU:s mål hela tiden – man vill ha ett Europas Förenta Stater. I Europas Förenta Stater existerar knappt några suveräna stater utan de är istället lydstater åt Bryssel. Idag blir vi påtvingade EU:s direktiv och förordningar och nu utnyttjar man Coronakrisen för att slipa på sina planer. 

Alternativ för Sverige står för ett Europa där medlemsländerna får tillbaks sin integritet och där staterna kan göra egna beslut. 

 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

 

 

Be the first to comment on "KASSELSTRAND “VI MÅSTE LÄMNA EU”"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.