88 814 UPPEHÅLLSTILLSTÅND FÖR 2020 (JMM-RAPPORT #13)

Januari 2021

JMM-rapport #13

  1. Pandemilagen är nu klubbad. Den 8:e januari klubbade riksdagen igenom Pandemilagen.  Eliasson menade att det var nödvändigt att springa på gayklubb på Kanarieöarna och därför fick han sparken.  Vi vet också att Löfven och flera andra inte lever som man lär. Löfven var själv ute och handlade i mellandagarna och detsamma gäller migrationsverkets genereldirektör.  Men detta är egentligen ett vanligt fenomen: riksdagen stiftar lagar som inte gäller dem själva.Detta gäller inte minst regler vid arbetslöshet eller vid sjukdom. Tror du att en riksdagsledamot kommer att få uppleva det som många sjuka svenskar gör av försäkringskassan? Självklart inte. En riksdagsledamot kommer inte heller att få gå på en A-kassa som man inte har råd att leva på.   

Pandemilagen i sig tycker jag är en dyster sak. Vi har ingen egentlig pandemi, det enda vi har är hysteri, en hysteri som understödds av Värdshälsoorganisationen. Och för den som inte vet så är WHO betald till stora delar av läkemedelsindustrin. Ni vet den där industrin som nu kommer att dra in miljarders miljarder. Snacka om uppenbar intressekonflikt.  Och gud vet vad de kommer att stoppa i dessa vaccin. Lyckligtvis läser jag att det är många som är tveksamma till vaccinet. När folk demonstrerar mot Pandemilagen kommer Polisen och stoppar dem . Vi håller på att förlora våra grundläggande friheter i och med den falska pandemin. 

2. 88 814 UPPEHÅLLSTILLSTÅND.   Antalet uppehållstillstånd som har beviljats för år 2020 var 88 814. massinvandringen fortsätter. Här är några av kategorierna av uppehållstillstånd som clownmyndigheten Migrationsverket har kommit ut med nyligen. 

  • Uppehållstillstånd för asylinvandrare: 10 790 stycken.
  • Uppehållstillstånd för anhöriginvandrare (anknytning): 29 468 stycken.
  • Uppehållstillstånd för utländska arbetare: 32 379 stycken.U
  • Uppehållstillstånd för EU/EES: 5 678 stycken.Totalt: 88 814 beviljade uppehållstillstånd.

 Vad gäller uppehållstillstånd för utländska arbetare så innebär detta att de stjäl svenska arbetstillfällen och de genererar lönedumpning. Varför tror du annars att svenska företag anlitar utländsk arbetskraft istället för svensk? Svenska fackföreningar gör ingenting åt saken eftersom det är politiskt inkorrekt. 30 000 anhöriginvandrare. Hur många av dessa tror du kommer att leva på svensk välfärd och gå före svenskar i bostadskön?

3. SYRIENS TYSTADE RÖSTER. Är nu nyfiken på hur Sverige deltar i Syrienkriget så kan jag rekommendera boken “Syriens tystade röster” skriven av svensken Patrik Paulov. Jag har skrivit en artikel om boken och här kan man bland annat läsa  hur Sverige helt öppet arbetat för regimbyte i Syrien och även har finansierat “oppositionella” i Syrien med minst 56 miljoner kronor. Oppositionella grupper som har begått mord, våldtäkt, tortyr och däri bland annat  IS ingick. Sverige var från dag ett helt öppen med att man ville ha “regimbyte” i Syrien (en ren krigsförklaring) och alla riksdagspartier var med på notan.  Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt twittrade att “Assad var en bödel och förtryckare och att Syrien aldrig kunde få fred och frihet så länge han var vid makten”.  Ett antal länder bildade Syria Recovery Trust Fund  (SRTF) (Carl Bildt var en av de drivande bakom projektet). Pengarna i denna fond gick till områden som var kontrollerade av oppositionen. Regeringen Reinfeldt bidrog med 40  miljoner kronor och senare sköt Margot Wallström till ytterligare 16 miljoner kronor. Pengarna betalades ut från svenska Utrikesdepartementet.   Svenska biståndsorganet SIDA har bidragit med närmare 100 miljoner kronor till “fri journalistik” i rebellkontrollerade områden. Detta innebär alltså att Sverige aktivt understött terrorhandlingar i Syrien.

Här kan vi också läsa om hur Säpo hjälper hem svenska terrorister som har krigat och dödat i syrien utan att vidta rättsliga åtgärder. Istället får dessa terrorister svensk välfärd och skyddad identitet av Säpo.

Den enkla sanningen är att Sverige har blivit en krigsnation igen och detta beror på Sveriges samarbete med USA och Nato. Nästa steg är att få in Sverige i Nato (nu när SD har svängt sin kappa). Detta i sin tur kommer att innebära permanent stationerad Natopersonal på svensk mark och givetvis kommer detta att öka spänningarna i regionen. Nato är som bekant ingen fredsorganisation, det är bara att kolla in deras meriter. 

4. RISSNEMÖRDAREN. Den person som mördade en 7 barnsfar har åkt fast. Personen ifråga hade rymt från en psykiatrisk avdelning när han och hans handledare var ute på promenad. Är detta en del av Sveriges saft-och bulla politik? Att dalta med mördare så att de kan rymma och begå mer mord. Värt att ta i beaktande här är att personen ifråga var en psykiatrisk patient. Den medicin som folk får för psykiska problem kallas för psykofarmaka. Psykofarmaka har en lång tradition av biverkingar där bland annat aggression är en av dem. . Om du läser på lite grann så hittar man ofta våldsdåd i samband med psykofarmaka. Personer som inte haft ett våldssamt förflutet begår helt plötsligt bestialiska handlingar efter att ha varit i kontakt med psykiatrin. Två dokumentärer om psykofarmaka och psykiatri jag kan rekommendera är “Marknadsföring av vansinne” och “Psykiatri – dödens industri”. 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "88 814 UPPEHÅLLSTILLSTÅND FÖR 2020 (JMM-RAPPORT #13)"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.