JMM-RAPPORT #11

December 2020

Hej  detta är Jmm-rapport #11.

PANDEMILAGEN

Socialminister Lena Hallengren  vill nu få igenom en pandemilag som ska träda ikraft 15 mars 2021. Pandemilagen kommer att  innebära kraftiga restriktioner på hur vi får mötas och bete oss.

I Socialdepartementes promemoria kan man läsa bland annat följande: om regeringen anser det nödvändigt ska man införa begränsningar på a) allmänna sammankomster och offentliga tillställningar b) på platser för fritids-och kulturverksamhet c) på  handelsplatser, d) i  kollektivtrafik och inrikes flygtrafik e) av användning eller upplåtelse av platser för privata sammankomster. f) förbud mot att vistas i park  g) förbud mot att vistas på badplatser  eller på annan plats om det finns risk för trängsel i) man vill införa begränsingar på serveringsställen.  Man nämner  gym- och sportanläggningar, badhus, bibliotek, museer, djurparker, campingplatser och andra liknande platser. Länstyrelsen kan beordra polisen och be dem tillämpa paragraf 10 i polislagen, dvs polisens rätt att använda eller hota med våld för att upprätthålla pandemilagen.

Ännu märkvärdigare blir det när man inser att det inte existerar någon pandemi. Lyssna på vad dessa experter säger:

 

Video ovan: läkare och professorer menar att det inte existerar någon pandemi, att vaccin är onödigt och att Hydroxiklorokin, zink, C-vitamin och D-vitamin är effektivt mot Covid-19. 

Vad kommer Hallengrens pandemilag att innebära? Mer arbetslöshet, mer konkurser, mindre frihet för dig och mig, sammandrabbningar mellan gemene man och polisen – precis som i andra regimer. Är det något som jag rekommenderar  så är det att gå ut på gatan och manifestera eller demonstrera oavsett om detta blir förbjudet. Det har gått för långt nu. Just nu manifesterar man på Mariatorget i Stockholm lördagar klockan 12. 

Ännu mer tragiskt är att alla riksdagspartier kommer att rösta ja till denna lag. Detta eftersom riksdagen inte arbetar för svenska folket utan för världshälsoorganisationen, vilket är den organisation som pushar denna fejkade pandemi. 

Har ni hört det mantra som våra politiker kommer med: “Covid-19 vaccinet kommer att göra att vi kan gå tillbaks till det normala igen”. Nej vi kommer inte att gå tillbaks till det normala.  Nu får vi ett vaccin som är ett hastjobb och ett experiment och detta är ändå bara början. Sedan kommer vaccinationerna att bli fler och fler och regelbundna och gud vet vad de stoppar in i dessa vaccin.  

Glöm sedan inte bort att vi har ett nytt experimetnvaccin som heter rMNA. Detta vaccin kommer att programmera ditt immunförsvar. Hoppsan, vad händer om det blir bieffekter? Är det Bill Gates som har skrivit mjukvarukoden? Får du eventulla bieffekter av detta DNAvaccin går det inte att reparera. Glöm heller inte bort att du inte kommer att få någon ersättning  när bieffekterna kommer. Läs på om hur det gick för narkolepsi offren, knappt någon har fått ersättning och de kommer  troligtvis aldrig att få det heller.

Storebror EU jobbar på ett vaccinpass. Detta kan kommma att innebära att man ej får access till ett land om man inte har vaccinerat sig. Är inte detta utpressning?

Förresten så finns det lösningar för covid 19. Lösningen heter Hydroxiklorokin, C-vitamin , D-vitamin och zink. 

VACCINKRIGARNA 

Svt har nu kört 2 avsnitt av programmet Vaccinkrigarna. En serie som undersöker vaccinskepsisrörelsen och deras budskap. SVT gick “undercover” för att kunna nästa sig in i rörelsen. Efter att jag har sett två av avsnitten så måste jag medge att denna serie än så länge har varit rena reklampelaren för vaccinskepsisrörelsen.  Jag antar dock att sista avsnittet blir en dräpare. 

SD VÄNDER I NATOFRÅGAN

Sverigedemokraterna vänder nu i Natofrågan eftersom man vill fjäska för moderaterna. Detta öppnar dörren för ett svenskt medlemskap i Nato. Vad innebär ett svenskt medlemskap i Nato?  För det första när väl amerikanarna får fäste på svensk mark så kommer de att bli dominanta , det är deras natur. Vi kommer att få stationerade Natotrupper på svensk mark. Vi hamnar i princip i en konflikt när vi går med i Nato eftersom Nato befinner sig i en ständig konflikt. Om Nato förklarar krig mot Ryssland kommer Sverige självklart att dras med. Det gör vi antagligen hur som helst eftersom sverige skrivit på värdlandsavtalet. Spänningen i Östersjön kommer att öka. Jag säger nej till Nato. 

Jag har skrivit flera artiklar om Sverige och Nato. En artikel heter  “Det svenska ubåtskriget” där det bekräftas att det var Nato-ubåtar som härjade i den svenska skärgården på 80-talet. Detta har bekräftats av amerikansk militär. Syftet var att ändra svenska folkets syn mot Sovjet  och detta lyckades de med. Nato samarbetade med vissa okända svenska militärer om detta. 

Video ovan: Gustav Kasselstrand om Alternativ för Sveriges syn på Nato-frågan.

EU DIGITAL SERVICE ACT


I december 2020 installeras EU:s Digital Service Act i Sverige. Vad innebär detta för yttrandefriheten på internet? Jag har skrivit en artikel om detta. EU själv har sagt att digital service act kommer att fokusera på att ta bort “desinformation ” på sociala medier och internet. Plattformarna har en timme på sig att ta bort material som eu anser vara misshagligt (via funktionen som kallas “notice and take down”). Känner du till att EU-kommissionen år 2015 lanserade Code of Conduct on Disinformation?  Detta är ett samarbete mellan EU- kommissionen och it jättarna om att ta bort “desinformation” på deras plattformar. Varje månad rapporterar IT jättarna till kommissionen hur mycket och hur snabbt de har tagit bort desinformation. Se nedanstående video.

Video ovan: EU-kommissionär Vera Jourova är stolt över EU:s arbete mot “desinformation” och hon skryter om hur snabbt IT-jättarna tar bort desinformationen. 

Fredrik Federlay lämnar politiken. Kommer någon att sakna honom?

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "JMM-RAPPORT #11"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.