JMM-VIDEOINTERVJUER

Gillar du intervjuerna? Donera gärna en slant och stöd bloggen: Swish: 076-9387471.

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

ALLA INTERVJUER FINNS SOM SEPARATA ARTIKLAR .

Vissa intervjuer finns i Podd-format. 

 

 

 

MATS FREDLUND (SD) VANN ÖVER TRANSPORT

 

Jmm-intervju #34. December 2022. År 2018 blev lastbilschauffören Mats Fredlund från Kiruna aktiv politiskt som sverigedemokrat. Detta resulterade i att Transportarbetarförbundet uteslöt honom år 2019 eftersom SD har “fel värdegrund”. Fredlund tog ärendet till tingsrätten och vann. Transport överklagade och den 8:e december 2022 vann Fredlund i hovrätten.

Förutom detta ärende diskuterar vi saker såsom bränslepriser, miljöpartiet, nedmonteringen och centralisering av landsbygden och andra saker.

 

 

INTERVJU MED PIA RUNDKVIST (MED)

 

(November 2022). I Jmm-intervju #33 intervjuar jag Pia Rundkvist som är EU-politisk talesperson från Medborgerlig Samling. Intervjun fokuserar på EU-medlemskapet men även andra frågor.

EU började som en kol-och stålunion men går nu mer och mer mot en federativ union. Medborgerlig Samling bejakar frihandel och samarbete men menar att överstatligheten börjar gå för långt. EU:s sociala pelare innebär ännu mer maktförskjutning till Bryssel.

Stefan Löfven skuldsatte Sverige med 150 miljarder i och med Coronafonden. Med motsatte sig denna skuldläggning. Debatten i media var lika med noll.

Medborgerlig Samling vill omförhandla Sveriges avtal med EU om denna överstatlighet fortsätter. I värsta fall behövs en folkomröstning om sveriges EU-medlemskap.

70 % av sveriges lagstiftning origineras från Bryssel.

I svenska valet 2022 fanns inte EU med överhuvudtaget i debatten. Vad röstar våra representanter på nere i EU-parlamentet?

EU vill kontrollera den svenska skogen vilket kan innebära ett direkt hot mot Sverige som välståndsland.

Sverige och EU-ordförandeskapet 2023.

Välfärdstjänster endast till legala medborgare.

Stoppa skatteslöseriet.

Med säger nej till identitetspolitik och ja till meritokrati.

 

INTERJVU MED PIA-MARIA JOHANSSON (LANDSBYGDSPARTIET OBEROENDE)

(År 2022). I Jmm-intervju # 32 intervjuar jag Landsbygdspartiet Oberoendes partiordförande Pia-Maria Johansson. Vi rör ämnen såsom:

kommunala framgångar i valet 2022

Landsbygdsfrågor

Minskning av vargstammen så att djur kan beta fritt i större utsträckning och bidra till sveriges självförsörjningsgrad.

Nej till EU.

Återbäring av naturresurserna till regionerna.

Fasa inte ut landsbygden.

Nej till vindkraft

och några andra saker.

 

VINDKRAFTSMOTSTÅND I ÖRNSKÖLDSVIK

 

(År 2022). I Jmm-intervju #31 intervjuar jag egenföretagaren Marcus Lindgren från Örnsköldsvik. Temat är vindkraft och dess motstånd. Vi rör bland annat ämnen såsom:

Miljöpartiet installerade klimataktivister i Vattenfall som nu överröster Sveriges landsbygd med impopulära vindkraftverk.

Lugnet och tystnaden saboteras när vindkraftsverken installeras på landsbygden.

Lindgren och Co väntar på prövningsrätt i Övre mark-och miljödomstolen gällande att vindkraftsbolagen ska ersätta fastighetsägare på grund av försämrade fastighetsvärden nära vindkraften.

Vattenfall vill bygga 46 megastora vindkraftsverk på Stormyrsberget i Örnsköldsvik.

I sedvanlig ordning lever socialdemokraterna rövare och gör lite grann som de behagar – maktmissbruk?

Campingägare i Örnsköldsvik mister sina kunder eftersom ingen vill semestra nära dånande vindkraftverk.

 

INTERVJU MED JOHANNES HADDAD

I Jmm-intervju # 30 intervjuar jag Johannes Haddad. Haddad är lärare och kandidat för partiet Mod. Vi går in på ämnen såsom Covid-19 och vaccin, EU och Swexit, World Economic Forum, klimatkris eller klimatbluff?, mainstream media och några andra saker.

LIVSMEDELSVERKET VILL INFÖRA MAXGRÄNSER PÅ D-VITAMIN OCH JOD

MAJ 2022 Under april 2022 meddelade Livsmedelsverket att de vill införa maxgränser på D-vitamin och Jod (100 respektive 200 mikrogram. Livsmedelsverket menar att man vill “skydda människor för för höga doser”.

I Jmm-intervju # 29 intervjuar jag näringsexperten Peter Wilhelmsson. Vi pratar om ämnen såsom:

 1. Varför attackerar Livsmedelsverket D-vitaminen när det är välkänt att vi behöver högre doser än 100 mikrogram?
 2. D-vitaminets viktighet för vår hälsa.
 3. Peters böcker om hälsa.
 4. Aspartam och varför det kan vara skadligt.
 5. Codex Alimentarius – FN och EU:s strävan efter global harmonisering av kosttillskott. Vilket resulterar i att det blir svårare med naturlig hälsa på grund av restriktioner och regler.

Och andra hälsorelaterade saker.

INTERVJU MED MATTIAS FROM (ALTERNATIV FÖR SVERIGE)

April 2022. I Jmm-videointervju # 28 intervjuar jag Mattias som är kandidat för Alternativ för Sverige för kommunvalet i Kungsbacka. I intervjun rör vi ämnen såsom.

 • Påskkravaller och återvandring
 • Är en röst på Afs en bortkastad röst?
 • EU-medlemskap eller Swexit?
 • Afs visioner för Kungsbacka.
 • Alternativ för Sveriges pågående valturne för riksdagsvalet 2022.
 • Nato – bu eller bä?

 

HUR REFORMERAR VI DEN HAVERERADE FÖRSÄKRINGSKASSAN?

I Jmm-intervju #27 intervjuar jag Anders Bäckström som är admin för Facebookgruppen “Uppropet mot Försäkringskassans Rättsosäkra handläggning av sjuka människor”. År 2016 började Bäckström engagera sig i ämnet Försäkringskassan efter att ha sett många drabbats av myndighetens nycker.

I intervju tar vi bland annat upp ämnen såsom:

 1. Sjukskrivning är inte längre en medicinsk fråga utan en myndighetsfråga. Man har tagit bort läkarnas mandat i sjukfrågan.
   
 2. År 2014 lovade regeringen Löfven att Försäkringskassan skulle reformeras men resultatet blev det motsatta med en kraftig ökning av utförsäkrade.
   
 3. Om du som svensk vill ha försörjningsstöd (socialhjälp) måste du sälja allt av värde som du äger (bostad, bil etc). Du får heller inte ha haft pengar på ditt bankkonto de tre senaste månaderna.
   
 4. En person som fått avslag av försäkringskassan och överklagar till Förvaltningsrätten får själv stå för de juridiska kostnaderna varvid många ger upp. Detta kan jämföras med asylsökande som får betald juridisk hjälp vid sina överklaganden vid avslag. Många advokarbyråer tjänar nu stora pengar med att arbeta med asylsökandes överklaganden.

 

INTERVJU MED DOKUMENTÄRFILMAREN JONAS NILSSON

Mars 2022. I Jmm-intervju # 26 intervjuar jag dokumentärfilmaren Jonas Nilsson från Palaestra Media. Nilsson har nyligen släppt dokumentären ‘Makthavarna du aldrig valde’ som går in på ämnen såsom den globala finanseliten, World Economic Forum och deras planer på världsherravälde.

I intervjuen rör vi även ämnen såsom:

Svenska politiker som stödjer globalisternas planer blir belönade med toppjobb efter deras karriärer.

Globalisterna vill ha bort självständiga stater där EU är ett utmärkt exempel i och med att den svenska suveränitetet bit för bit monteras ned.

Världshälsoorganisationen vill ha global pandemilag och EU hakar på. Detta kan resultera i en hälsodiktatur såsom vi har sett i Australien, Kanada med mera.

Kommer Sverigedemokraterna stödja moderaternas vaccinhysteri om vi får en blågul regering i höst?

Globalisterna styr mainstrem media och använder dessa för att favorisera deras favoritkandidat till statsminister. Var det därför som Annie Lööf blev inbjuden till Bilderbergmöte?

 

INTERVJU MED INGRID CARLQVIST OM INVANDRING, ÅTERVANDRING OCH NÅGRA ANDRA SAKER

Mars 2022. I Jmm-intervju #25 intervjuar jag journalisten Ingrid Carlqvist. Carlqvist är lite av en ikon inom kritiken mot den svenska invandringspolitiken. I intervjun pratar vi om:

Invandring och återvandring – går Sverige att räddas.

Carlqvists historia inom mainstream-journalistiken.

Varför röstar svenskarna på sin egen undergång?

Journalistiken i Sverige.

Bok-och media mässan.

Och flera andra saker.

 

REGERINGEN VILL ÄNDRA GRUNDLAGEN FÖR ATT KUNNA INFÖRA POTENTIELLA UTEGÅNGSFÖRBUD UNDER PANDEMIER

Februari 2022. I Jmm-intervju #24 intervjuar jag Robert Mathiason som är krönikör på Nyheter idag. Mathiason säger att Regeringen Andersson vill ändra på grundlagen för att under en eventuellt kommande pandemi kunna införa stränga restriktioner såsom utegångsförbud och andra inskränkningar i våra fri- och rättigheter.

Det pågår en utredning i nuet om denna grundlagsändring och den kommer presenteras i maj 2022. Sedan kommer man göra en riksdagsomröstning i sommar, en tid då majoriteten av svenskarna ägnar sig mindre åt politik. Debatten runt ämnet är lika med noll.

 

DÖDSFALL EFTER VACCINERING MOT COVID-19

(Februari 2022). I Jmm-intervju # 23 intervjuar jag Per Olhans vars mor gick bort efter tredje vaccinsprutan mot Covid-19. De två första sprutorna gick bra men efter den tredje kände Pers mor att något inte stod rätt till.

Hon började känna sig yr, snurrig, minnet blev sämre samt andra symptom. Sedan gick det snabbt och till slut var hon så dålig att hon blev inlagd på avdelning för dementa. Man tog provet på ryggmärgsvätskan och det framkom att hon hade fått Creutzfeldt-Jakobs sjukdom. 50 dagar efter sista sprutan avled hon.

DAGS FÖR MANIFESTATION FÖR SWEXIT 5 MARS 2022

(Januari 2022). I Jmm-intervju #22  från januari 2022 intervjuar jag Ulf Ström från partiet Swexitkoalitionen.
Swexitkoalitionen är en grupp som arbetar för en folkomröstning om Sveriges EU-medlemskap.
I intervjun går vi bland annat in på saker såsom:

Löfven skuldsatte Sverige i och med Coronafonden.

Folkomröstning om Sveriges EU-medlemskap.

Aminehs Kakabavehs motion om folkomröstning i hösten 2021 som ska debatteras i riksdagen i feb/mars 2022.

Demonstration i Stockholm 5 mars 2022.

Maastrichtavtalet 1995 innbär att euron måste implementeras i Sverige. Vilket innebär ytterligare maktförskjutning till Bryssel.

Och några andra saker. 

 

  

INTERVJU MED MIKAEL NORDFORS
 
I Jmm-intervju # 21 från december 2021 intervjuar jag Mikael Nordfors. Här pratar Nordfors om ämnen såsom:
 
Åklagaranmälan mot Folkhälsomyndigheten som Ulf Bittner har lämnat in.
 
Fejkade vetenskapliga studier.
 
Hur Nordfors läkarlegitimation blev indragen.
 
Nordfors hemsida medicdebate
 
Covid-19
 
Och flera andra saker.

 

 

ANNA DOGGSEN OM VINDKRAFTSHAVERIET I ÖSTERGÖTLAND

I Jmm-intervju # 20 intervjuar jag Anna Doggsen som tillsammans med sin man bedriver Doggsencenter som är ett kombinerat djurpensionat och rehabiliteringshem i Tjällmo Östergötland.

De fick ett brev på posten om ett kommande planerat bygge av en vindkraftspark i närheten av deras hem. Skulle dessa planer bli verklighet så är deras hem dödsdömt eftersom en del av deras rehabilitering är närvaro av natur och dess lugn.

Anna Doggsen berättar i denna intervju saker såsom:

Föreningen Rättvisa Vindar i Östergötland som har skapats för att motarbeta vindkraftsexploateringen.

Hur Holmen Energi visade upp manipulerade siffror för att få med sig lokalborna på projektet.

Blir verken en verklighet så kommer de att ligga 750 meter från deras hem vilket kommer att göra det outhärdligt att bo kvar där.

Anna menar att vi måste tillsammans arbeta mot att stoppa den exploatering av landsbygden som sker med vindkraften.

Norrköpings kommun verkar inte bry sig om deras situation utan är positivt inställda till vindkraftsbygge.

Vindkraftsverken som skulle hjälpa natur och klimat gör egentligen det rakt motsatta.

 

 

INTERVJU MED MICHAEL ZAZZIO

I Jmm-intervju # 19 intervjuar jag sjuksköterskan Michael Zazzio. I intervjun går vi in på saker såsom:

Zazzios arbete mot vaccinering av barn.

Codex Alimentarius – FN:s regelverk för kosttillskott. Är den ett hot mot vår hälsofrihet?

Vaccinintyg strider mot svensk lagstiftning.

Tidningen Hälsofrihet.

Den internationella tribunal som Zazzio har arbetat i.

Och flera andra saker.

Intervjun finns även som separat artikel om du vill dela intervjun. 

 

INTERVJU MED EMMA LINDA-BORG

I Jmm-intervju # 18 intervjuar jag Emma Linda-Borg som vägrade felaktig Covidsjuksrivning på jobbet och var till slut tvungen att gå med på att bli utköpt från jobbet.

Intervjun finns även som separat artikel om du vill dela intervjun. 

 

EMMA LARSSON OM DE SKENANDE BRÄNSLEPRISERNA

I Jmm-intervju # 17 pratar jag med Emma Larsson som skrev ett inlägg på Facebook som blev viralt. Inlägget handlade om de skenande bränslepriserna och Emma rekommenderade folk att parkera sina bilar längs vägar i protest den 1 november 2021.

I intervjun går vi även in på: 

 • Att folk på landsbygden måste ha bil för att kunna leva
 • De höga bränslepriserna
 • Bränsleupproret
 • Sveriges miljötänk vs. förmånen att kunna äga en bil
 • Elbilar är inte gratis
 • Klyftan mellan stad och landsbygd.

Intervjun finns även som separat artikel om du vill dela intervjun. 

 

 

JMM-INTERVJU #16 MONA NILSSON FRÅN STRÅLSKYDDSSTIFTELSEN

I Jmm-intervju #16 pratar jag med Mona Nilsson från Strålskyddsstiftelsen. Strålskyddsstiftelsen arbetar med att informera om hälso-och miljörisker gällande strålning. Intervjun är från oktober 2021. 

I denna intervju går Mona Nilsson in på saker såsom:

 • Vilka gränsvärden man bör eftersträva i hemmet.
 • Hur svenska myndigheter såsom Strålsäkerhetsmyndigheten använder sig av felaktiga parametrar gällande strålning och således ger tummen upp för till exempel 5G.
 • Hur Mona Nilsson kom in på detta område.
 • Att det finns mycket öppen och etablerad forskning som påpekar riskerna med långvarig exponering av strålning men att dessa studier negleras av telekomindustrin.

Intervjun finns även som separat artikel om du vill dela intervjun. 

 

JMM-INTERVJU # 15  MED JAN BERGER (AFS) OM KYRKOVALET 2021

I Jmm-intervju #15 talar jag med Jan Berger som är kandidat för Alternativ för Sverige i kyrkovalet 2021. Vi går bland annat in på ämnen såsom: 

 • Berger tycker att kyrkan borde vara fri från politik och syssla med sin kärnverksamhet.
 • Hur Berger tror att det går i kyrkovalet 2021 och riksdagsvalet 2022.
 • Återvandring och Swexit.
 • Att svenska kyrkan borde vara en folkkyrka.
 • Medlemsrekord för Afs
 • och några mer saker.

Intervjun finns även som separat artikel om du vill dela intervjun. 

 

JMM-INTERVJU #14 LENNART MATIKAINEN

I JMM-intervju #14 intervjuar jag Hälsocoachen och mediaprofilen Lennart Matikainen. Vi går in på ämnen såsom:

 • Hans nya bok “hämndens ansikte”
 • Justitiekanslern belönar våldtäktsman med 840 000 kronor
 • Lena Hallengren vill göra grundlagsändringar i syfte att implementera pandemilagar
 • Lite allmänt om Coronapandemin.
 • Alternativ för Sverige
 • och några andra saker.

Intervjun finns även som separat artikel om du vill dela intervjun. 

 

 

JMM-INTERVJU #13 DELSEGER EMOT VINDKRAFTSBYGGE

Just nu genomgår Sverige en omfattande utbyggnad av vindkraftverk. De som hamnar i kläm är de som bor i närheten av dessa byggen och som inte vill ha dem in på knuten. Samtidigt vill regeringen Löfven dra in vetot för kommunerna så att de inte kan stoppa dessa byggen.

Föreningen Nej till vindkraft i Boarp vann nyligen en stor delseger gentemot ett planerat vindkraftsbygge. Tillsynsmyndigheten gav byborna rätt att byggföretage Eolus inte får använda en enskild väg för att frakta byggmaterial om inte byborna går med på det – vilket de inte gjorde. Detta beslut kan förhala processen i flera års tid om Eolus överklagar. I denna intervju intervjuar jag Lasse Olsson som är ordförande i föreningen Nej till vindkraft i Boarp om spelet kring vindkraftsbygget i Boarp.

 

Intervjun finns även som separat artikel om du vill dela intervjun. 

 

 

 

JMM-INTERVJU #12 OLLE LARSSON OCH HÄRJEDALSPARTIET 
I Jmm-intervju #12 talar jag med Olle Larsson som är ordförande för Härjedalspartiet. Olle ger mig en kunskapslektion om förhållandet mellan bybor och samer i Härjedalen där samer har mer rättigheter än ursprungsbefolkningen. Vi går även in på skogsutredningen – som Larsson tycker är en katastrof och som bör skrotas. Härjedalspartiet fick 3 mandat i senaste kommunfullmäktige och man kommer att ställa upp i kommunvalet 2022.

 

JMM-INTERVJU #11  medborgarrättsjuristen Johan Svensson

I Jmm-podd #11 intervjuar jag medborgarrättsjuristen Johan Svensson som driver hemsidan orättsstaten.se. Svensson menar att Sverige endast är en rättsstat på pappret, i verkligheten ser det annorlunda ut där myndigheter, åklagare och domare inte följer den svenska lagen och som har satt detta i rutin. Vi går in på ämnen såsom:

Den havererade Försäkringskassan.
Att det har satts i system att inte bevilja prövningstillstånd.
Medierna, den tredje statsmakten, har slutat granska makten.
Att det i princip är straffritt att begå brott i myndighetsövningar.
Svensson är tveksam om återinförandet av tjänstemannaansvar skulle göra någon skillnad. Det skulle kunna bli ännu en lag som inte tillämpas. 
Svensson menar att en lösning på orättsstaten Sverige är att granska de domare, tjänstemän åklagare etc som myglar. Så var fallet med fallet Kaj Linna som blev frisläppt tack vare att Dagens Nyheter började granska fallet. En annan lösning är att stämma de tjänstemän, åklagare och domare som inte följer lagen. Svensson menar dock att det är få som vågar göra just detta.
Svensson fick sluta som nämndeman efter att han anmälde kollegor för brott. Man hade svepskäl som orsak.

 

JMM-INTERVJU #10 FILIP SJÖSTRÖM OCH CORONADEMONSTRATIONERNA

I Jmm-intervju #10 intervjuar jag Filip Sjöström som är en av initiativtagarna till demonstrationerna mot Coronarestriktionerna. I intervjun pratar vi bland annat om:

Gynnar eller skadar restriktionerna vårt samhälle?
Reflektioner på demonstrationen 1:a maj
Är PCR-testet för Covid-19 pålitligt
och några andra saker.

 

JMM-INTERVJU #9 MICHAEL ODDANE OCH WAKE UP GLOBE

I Jmm-intervju #9 intervjuar jag Michae Oddane från Wake up Globe.
I intervjun täcker vi ämnen såsom:

Oddanes bakgrund och varför han engagerar sig i det han gör. 
Censuren på internet och Oddanes nya social media plattform WakeupFriends.net.
Alla dessa “experter” som förklarar hur vi ska tänka.
Föreningen Wake up Friends.
Globala agendor.
Etablissemanget och deras kamp mot “desinformation”.
Coronapandemin.

 

JMM-INTERVJU #8  SWEXITPARTIET

I Jmm-intervju #8 intervjuar jag Ulf Ström som är ordförande för det nystartade Swexitpartiet.

I denna intervju tar vi upp ämnen såsom:

Att skapa en opinion för folkomröstning och swexit.
EU har blivit en skuldunion där det egentliga syftet med EU:s skuldpaket är att rädda euron.
Sjuklövern skrev in EU i den svenska grundlagen.
Dags att ifrågsätta Sveriges EU-medlemskap.
Hur vi får till stånd ett Swexit.
Och några andra saker.

 

JMM-INTERVJU #7 SOLIDARITETSPARTIET FÖR EN BÄTTRE PENSION

Mars 2021

I JMM-intervju #7 intervjuar jag Dan Glimmerås och Göran Dandelo från Solidaritetspartiet.
Solidaritetspartiet har som främsta syfte att förbättra den svenska pensionen så att den blir dräglig till skillnad från vad den är nu för många pensionärer.

I intervju talar vi bland annat om:

Facebookgruppen “pensionärer i gula västar.
Pension på 16 000 kronor i månaden och indexreglerad.
Att höja grundavdraget för pensionärer.
Att pengarna till en dräglig pension finns men det saknas vilja hos politikerna.

 

JMM-INTERVJU #6 NIX TO THE SIX

I JMM-intervju #6 intervjuar jag Hans Jensevik som styr föreningen ‘Nix to the six’. Jensevik har ett förflutet bland annat som ekonomichef i Uppsala kommun och storstadsutredare i stadsrådsberedningen. Mars 2021

I denna intervju pratar Hans bland annat om:

Det folkutbyte som de facto sker i Sverige.
Jensevik menar att år 2036 kommer hälften av befolkningen att vara invandrare.
Olof Palme skapade en marxist-lenistisk regeringsfrom på 70-talet.
Om sin förening Nix to the six vars syfte är att väcka de svenska röstarna.
Globaliseringen av Sverige
Muslimska brödraskapet.
Den snäva åsiktskorridoren.

 

JMM-INTERVJU #5 POSITIVA PENGAR

I JMM-intervju #5 intervjuar jag Samuel Kazen Orrefur som jobbar med föreningen Positiva Pengar.

Positiva Pengar är en organisation som vill ha en reformering av nuvarande banksystem. Det nuvarande banksystemet, som styrs av privata företag, innebär att pengar skapas genom skuldsättning och Positiva Pengar menar att dette inte är ett hållbart system eftersom det skapar finanskriser och ojämlikheter bland annat. Positiva Pengar vill att bankerna fråntas rätten att skapa digitala pengar och att Riksbanken istället ger ut alla pengar. Positiva Pengar stödjer iden om en E-krona från Riksbanken.

I intervjun talar Samuel om:

1. Hur dagens system fungerar där privata banker skapar pengar genom att skuldsätta oss.

2. Penningmängden i Sverige har ökat med 15% under Coronapandemin.

3. Riksbanken prånglar gärna ut många miljarder för att rädda bankerna men att ge finansiellt stöd till befolkningen i kristider är inte lika lätt.

4. Riksbanken arbetar på att skapa en E-krona och detta är en ide som positiva pengar stödjer. Skulle iden om E-krona installeras så som Positiva Pengar vill så blir de privata bankernas roll den roll de egentligen borde ha- att förvalta våra pengar. Bankerna skulle även kunna gå i konkurs som vilket företag som helst.

 

JMM-INTERVJU #4 – AGNETA NORBERG

I Jmm-intervju #4 intervjuar jag en av Sveriges mest meriterade fredskämpar – Agneta Norberg. Intervjun handlar om USA och dess krigsmaskin och relationen till Sverige. Vi rör ämnen såsom: Stay Behind (Nato), Nato-övningarna i Sverige, FRA, Five Eyes, vad som händer uppe i Esrange Space Center i Kiruna, Vidsel Test Range – ett militärt övningsområde i Lappland där flertalet nationer testar sina vapen och mycket mer. Intervjun är från 2021. 

JMM-INTERVJU #3 EU DIGITAL SERVICE ACT

 I Jmm-intervju #3 intervjuar jag Henrik Alexandersson från Femte Juli-stiftelsen. En stiftelse som arbetar bland annat med just yttrandefrihet på internet. Alexandersson har mångårig erfarenhet av EU och internet och har även jobbat inom EU-parlamentet som ledamot för Piratpartiet.

I denna video diskuterar vi EU Digital Service Act och vad den kommer att innebära för yttrandefriheten på internet. Alexandersson menar att  det finns saker som vi bör hålla koll på – till exempel EU:s Code of Conduct on Countering Illegal Hatespeech Online där EU kommer att bestämma vad som är hat och hot och illegalt innehåll. Alexandersson avslöjar även att vår egen Ylva Johansson just nu håller på att pusha igenom en lag i EU som innebär att EU ska ha rätt att undersöka alla våra elektroniska meddelanden online i jakt efter barnpornografi. Intervjun är från 2021. 

JMM-INTERVJU #2 MIKAEL NORDFORS

I Jmm-intervju #2 pratar jag med läkaren Mikael Nordfors om censur, Covid-19, botemedel mot Covid-19 (som förbjuds) World Doctors Alliance och mycket mer. Intervjun är från 2020.

JMM-INTERVJU #1 – ANDERS SYDBORG
I JMM-intervju #1 intervjuar jag entreprenören Anders Sydborg. Sydborg driver Facebookgruppen “bojkotta kontantfria affärer och restauranger” där man kämpar för att bevara kontanterna i samhället.  Medlemskapet uppgår i skrivande stund snart till 80 000 medlemmar och nya medlemmar strömmer in. Sydborg har även gruppen “Strålningsupproret” på Facebook som tar upp 5G.  Intervjun är från 2020.

 

Be the first to comment on "JMM-VIDEOINTERVJUER"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.