JIM MARRS OM GLOBALISMEN

8/2-2017

Jim Marrs föreläser om globalismen. Del ett.

Jim Marrs:

De människor som styr dessa storföretag vill att du ska dö. Vi lever i ett företagssamhälle och dessa företag styr det mesta. Definitionen på fascism är kombinationen av stat och storföretag. I Nazist-Tyskland och fascist-Italien så tog staten kontroll över storföretagen, och det var denna kombination som resulterade i fascism. I USA är det lite tvärtom, där har storföretagen tagit kontroll över staten. Slutresultatet är dock detsamma – fascism.

PRIVATA BANKER KONTROLLERAR VALUTAN

1952 så drog staten in 32 % av sina statsinkomster från storföretagen. 2013 så var denna siffra mindre än 10%. Vi lever i ett samhälle med välfärd för företag. Orsaken till att du aldrig hör något av detta beror på att allt som du hör och läser styrs av fem stora företag som kontrollerar informationsflödet. Dessa kontrolleras i sin tur av privata banker.

En av mina hjältar är president Thomas Jeffersson. Jeffersson sade:

“Om amerikanarna tillåter de privata bankerna att kontrollera deras valuta så kommer dessa banker att stjäla all deras egendom och deras barn kommer att vakna upp hemlösa. Detta kommer bankerna att göra genom att skapa inflation och sedan deflation. De storföretag som växer upp i kölvattnet av  bankerna kommer att assistera dem. Utgivandet av den amerikanska valutan ska tas från bankerna och ges till folket”.

President Andrew Jackson kallade bankirerna för tjuvar. USA var framgångsrikt fram till 1913. 1913 så påtvingade bankirerna på oss Federal Reserve System – FED. FED är en samling av privata banker. Om du undrar varför vi är i det tillstånd som vi är i. Varför har USA ekonomiska problem? Varför har vi 20 biljoner dollar i skulder? Det har vi eftersom någon vill att det ska vara så. År 2009 så skrev Obama in oss i det som heter Financial Stabilisation Board. Detta innebär att USA:s finansiella policy nu styrs av internationella bankirer. Vi kommer att hamna i trubbel eftersom vi ser vad som har hänt i Grekland, Irland och på andra ställen. Dessa banker har fortfarande svåra problem.

BANKEN KAN TA DINA SPARPENGAR

Vid finanskrisen 2008 så använde de dina skattepengar för att rädda bankerna och finansinstitutet. Efter finanskrisen så klubbade de igenom Dodd-Frank lagen. Vilket innebär att det är förbjudet att använda skattepengar till att betala finanskriser. Detta betyder att bankerna nu kommer att få pengarna från osäkra lån. Dvs. ditt bankkonto, ditt sparande. När du sätter in pengar på din bank så är dessa pengar inte längre dina. Bankerna säger helt lagenligt och tekniskt att pengarna nu tillhör dem. De kommer att säga till dig: “tyvärr så var vi en finansiell kris just nu och vi har spenderat dina 100 dollar. Däremot så har du istället obligationer i denna bank för samma värde”.

Vad händer när banken säger att de har negativa räntor och de börjar ta avgifter av dig för att du har pengar på bankkontot? Bankerna använder dina pengar till att tjäna pengar, de lånar ut dem. Under den metod som kallas fraktionella reserver så kan de låna ut 10 000 dollar från dina 100 dollar, och de tjänar pengar på räntan från dina pengar. Jag sade till min bank: jag kanske inte gillar iden att du tjänar pengar på mina pengar. Jag kan förvisso förstå att du behöver ta en avgift för att du tar hand om mina pengar. Men jag tolererar INTE att jag ska betala dig för att du har privilegiet att tjäna pengar på mina pengar. Så jag vill inte att ni ar några “serviceavgifter” från mitt konto. Och de gör de aldrig. Ni vet, bankerna har avgifter för alla möjliga saker, “användaravgifter”, “överföringsavgifter” osv. Detta måste upphöra.

EXCHANGE STABILISATION FUND

En annan ska ni måste akta er för är Exchange Stabilisation fund. Denna startades runt 1930 och är en metod att överföra guld mellan USA och andra länder. Denna fond kontrollerar New York Federal Reserve Bank. Den har också hand om CIA:s svarta budget, som har haft göra med droghandel, Iran – Contras, mordet på Kennedy. Denna fond är arkitekten bakom Internationella Valutafonden och Världsbanken – vilka är det två ledande institutionerna vars syfte är att plundra oss. National Defense Authorisation Act innebär att regeringen kan ta kontroll över vår mat, bränsle, våra transporter ja över allting. Den lagen innebär även att regeringen kan ta kontroll över vårt vatten. Gissa vem som är ansvarig för allt vårt vatten i detta land? The Secretary of Defense.

Jim Marrs homepage

Be the first to comment on "JIM MARRS OM GLOBALISMEN"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.