JEFF AHL OM SVERIGES EU-MEDLEMSKAP

Augusti 2018

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

 

Alternativ för Sverige höll flera tal i Almedalen sommaren 2018. I denna video talar Jeff Ahl om Sveriges medlemskap i EU och hur etablerade svenska partier har lämnat över Sveriges makt till EU.

Nedanstående text är ett utdrag av Jeff Ahls tal. Jeff Ahl börjar tala 28 minuter in i videon. Tyvärr är ljudet dåligt i början men korrigeras efter ett tag.

jeff ahl_alternativ för sverige_almedalen
Jeff Ahl, Alternativ för Sverige.

ATT SKÄNKA BORT MAKTEN TILL BRYSSEL

Jeff Ahl menar att det svenska globalist-etablissemanget har sålt ut Sverige och svenskarna till EU och utländska intressen. Det är ingen svensk som har röstat på EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker men ändå har denna man mer politisk makt över Sverige än någon svensk politiker överhuvudtaget. Ahl menar att det svenska politiska etablissemanget har lämnat över svenska folkets makt till icke-folkvalda EU-byråkrater och en liten politisk elit.

Ahl säger att EU är ett av globalisternas viktigaste institutioner för att ta makten från tidigare fria folk. Svenskarna har blivit fullkomligt lurade. Många tror att EU handlar om handel, om att resa, om att arbeta i olika EU-länder. Detta är  helt fel. Istället handlar EU om att en liten globalistisk elit ska ta all ekonomisk och politisk makt från det svenska folket och andra europeiska länder. Globalisterna använder massinvandring och mångkultur för att härska och söndra. Ett splittrat folk med en mängd olika kulturer och etniciteter kommer göra mindre motstånd mot globalisternas agenda. Globalisterna försöker montera ned naturliga gemenskaper såsom familj, hembygd och fosterland.

 

KONSEKVENSER AV SWEXIT

Lämnar vi EU så kommer Sveriges ekonomi att krascha. Lämnar vi EU kommer vi inte kunna resa i Europa. Lämnar vi EU kommer vi inte kunna arbeta i Europa.  Jeff Ahl menar att detta är exempel på typisk skrämselpropaganda från dessa globalister. Före Brexit-omröstningen så pumpade etablissemanget ut domedagsprofetior om Brexit. Ekonomin skulle krascha, det skulle bli krig i Europa om Brexit vann. Nu efteråt så vet vi att det bara var skrämselpropaganda.

Jeff Ahl menar att Sverige var en fungerande exportnation före vårt EU-medlemskap. Sverige kommer även att vara en fungerande exportnation efter Swexit. Tack vare vårt EU-medlemskap så är Sverige förbjudet att göra egna handelsavtal. Vi har sett signaler att de frihandelsavtal som har skrivits av EU kommer att innebära negativa konsekvenser för Sverige. Tack vare vårt EU-medlemskap så har Sverige allt färre bönder idag – vilket utgör en säkerhetsrisk. Hamnar Sverige i kris så kommer svenskarna att svälta inom några dagar eftersom vi inte längre försörjer oss själva.

LÖNEDUMPNING

Ahl fortsätter och säger att tack vare Sveriges EU-inträde så har vi lönedumpning. Socialdemokraterna som påstår sig vara ett arbetarparti har sett till så att svenska löner stagnerar eller dumpas. Ahl menar att sossarna konkurrerar ut sitt eget folk. Andra länders företag har inte samma standard på sina regler svenska företag vilket drabbar svenska företag negativt. Man vill nedmontera Sverige. Det är precis detta som har gjorts och det är vårt eget etablissemang som har gjort detta. De sysslar med folkutbyte, lönedumpning, de flyttar makten till utländska intressen, till icke-folkvalda byråkrater. När Ahl pratar om etablissemang så menar han media, politiker, storföretag, banker etc. Dessa driver på globaliseringen av Sverige därför att de inte vill det svenska folket väl.

 

Källor:

https://alternativforsverige.se/politik/

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.