Bridge flow event

Jag var nyligen på bridge flow event på Scientologikyrkan. ”Bridge” syftar på bron till total frihet ”flow” syftar på ”flöde” i detta fall ett pengaflöde och ett event är ett event. Ett bridge flow event handlar om att man blir briefad om bron, LRH och scientologi som helhet. Det var staff från AOSH EU som kom till orgen och höll eventet.

AOSH EU I KÖPENHAMN
AOSH EU är en scientologikyrka belägen i Köpenhamn, Danmark. ”AO” står för avancerad organisation vilket betyder att de levererar OT-nivåerna upp till OT 5. ”SH” står för Saint Hill. Saint Hill var en herrgård (manor) som LRH ägde i England och som även den var en kyrka. I detta fall betyder ”SH” att kyrkan i Danmark levererar samma kurser som levereras på Saint Hill. ”EU” står för Europa. LRH valde Danmark som en bas för scientologin i Europa. AOSH EU är en Sea-organisation (Sea org). Sea org är eliten inom scientologin – de styr skeppet skulle man kunna säga. Namnet Sea organisation kommer av det faktum att Sea org faktiskt bildades på havet. De arbetade på skepp under ledning av LRH. Sedan flyttade Sea org i land och finns över hela världen. LRH gillade havet och var van vid det – hans far var sjöofficer i amerikanska flottan.

STEFAN SCHUMACHER – QUAL SEC AOSH EU
Den som höll föredraget var Stefan Schumacher som är Qual Sec på AOSH EU. Qual Sec står för Qualifications Secretary. Stefan är chef för Qualification Division på AOSH EU (Qualification division förkortas oftas till ”qual”). Syftet med Qual är bl.a. korrigeringar, se till att teknologin tillämpas korrekt i hela orgen, hjälpa studenter med examineringar och korrigeringar, ge studenten certfikat för avslutade tjänster + mycket till. Qual är helt enkelt en teknisk division.

Rent generellt så var det en bra föreläsning som Stefan gav. Det var gott och blandat med kunskap från Scientologins teknologi.
Bl.a så pratade han om kopplingen mellan buddismen och Scientologi, Stefan pratade om en thetanens förmågor och mycket mer.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.