reklamfilm för ”svenska hjältar”.

 

svenska hjältar
svenska hjältar

 

svenska hjältar
svenska hjältar

 

Jag gjorde ett skådespelarjobb häromdagen. Det var en trailer för tv-programmet ‘Svenska hjältar’. Svenska hjältar belönar vardagshjältar i Sverige. Jag vet inte när trailern ska köras. Vad vi gjorde var att jag spelade en handikappad person som gick på en gångväg och ”råkade” tappa min väska varvid många saker föll ut. Syftet var att spela in detta och se om folk hjälpte till när jag stod och hade ”problem” med att plocka upp sakerna som fallit ur min väska.

Förhållandet mellan de som hjälpte mig att plocka upp mina saker och de som inte hjälpte mig var cirka 70-30. Dvs. ca 70 % stannade och hjälpte mig.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.