Jag såg filmen ”Pacific rim”

Jag såg filmen Pacific rim häromdagen. Jag var tvungen att kolla upp vad ordet Pacific rim betyder. Pacific rim syftar på de länder som gränsar till Stilla havet. Rim = kant, Pacific = stilla havet.  Pacific rim är en typ sv sci-fi och har helt klart lånat från Godzilla. Kortfattat så handlar det om att i framtiden så blir planeten jorden angripen av jättemonsters från havet och människorna bygger jätterobotar som bekämpar dessa monsters. Mer än så vill jag inte avslöja. Ibland kändes det som om filmen Pacific rim var en blandning av Transformers, Godzilla och Real steel. Jag tyckte ändå att filmen var godkänd. Ett misstag som de gjorde i filmen var att – som vanligt – fokusera lite för mycket på människorna och deras problem men jag antar att det är någon slags praxis i Hollywood.

 

 

 

1 Comment

  1. Hej Gillade den filmen men då jag är ”Teknokrat” och är intresserad av film så tittar jag extra noga på hur de får ihop en sån film som PR.. Handlingen är lite väl otrolig även i en fantasivärld.. De plockade upp grejset ur underjorden. Hade varit bättre om det kommit ifrån en annan dimension eller från yttre rymden tycker jag. Tekniskt var de magnifikt och rörelserna var som om det var verkligt..Det var lyckat i filmen.. Viken förändring det är i filmvärlden. Minns en första Star Treek avsnittet vilken rekvisita och vilket skådespeleri men ändå får man ge respekt åt en begynnelse av filmer där sedan utvecklingen gick så oerhört fort och att man nu är i PR klass …Kompisarna tycker att filmen inte var bra,, den var för otrolig säger dom.. Men vad tusan behöver otroliga filmer vara dålig. Trots att det var lite konstiga inlägg med människorna i filmen. Kul få att snacka med en som sett filmen och kanske sett lite mer än en mina kompisar…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.