JAG HAR BÖRJAT PÅ STUDERANDEHATTEN!

Så har jag äntligen kommit igång på studerandehatten. Studerandehatten är en kurs inom Scientologin som gör en till en student. Scientologin har en studieteknologi som används när man studerar Scientologi – och när man studerar annat.

checksheet studerandehatten
Min checksheet-pärm.

De mest centrala aspekterna av scientologins studieteknologi är följande:

  • Klara alltid upp betydelsen av ett ord som du inte förstår i texten du läser. Dvs. plocka fram en ordbok och kolla upp ordets betydelse. Det säger sig självt att ens förståelse av ett ämne blir bättre då.
  • Studera på den niva du ligger på.
  • Se till att du får massa när du studerar. Med massa menas de fysiska föremålen man studerar. Studerar man om traktorer och dess delar så får man massa genom att observera traktorn och dess delar.
transkript studerandebanden
Transkript till föreläsningarna.

Studerandehatten innehåller bl.a. åtta föreläsningar av LRH som är inspelade på CD-skivor och som jag lyssnar på på orgen.Till varje föreläsning finns ett transkript. Föreläsningarna är från 60-talet när LRH bodde på Saint Hill i England.STUDERANDE HATTEN GÖRS MINST TVÅ GÅNGER
Kursen ska studeras två gånger (minst) och jag kommer även att få Metod 4 orduppklaring på hela kursen. Det ska bli spännande att göra kursen. Tyvärr så var dock kursen väldigt dyr. Anledningen till det ökade priset är GAT 2.

GOLDEN AGE OF TECHNOLOGY PHASE 2 (GAT 2)
Golden age of technology phase 2 eller på svenska: teknologins gyllene tidsålder fas 2 innebär en uppdatering av Scientologins teknologi. Ett enormt arbete har lagts ned av Sea Org för att optimera teknologin och ta undan alla godtyckligheter så att man smidigt ska kunna gå uppför bron. Detta projekt går under benämningen GAT 2 och GAT 2 blev lanserat i år (2014).

Jag ska inte klaga för mycket på GAT 2 – jag kan tänka mig att jag kommer att gilla GAT 2. De som har gjort GAT 2 – kurser verkar väldigt nöjda. Nu när jag har börjat på Studerandehatten så märker jag att den är annorlunda mot den version jag har gjort tidigare. Vill du lära dig grunderna i Scientologins studieteknologi så kan du göra en gratis online kurs i studieteknik här.Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.