IPCC:S SENASTE KLIMATRAPPPORT – EN ORGIE I DYSTOPI

Augusti 2021

I Augusti 2021 kom IPCC:s (Förenta Nationerna) senaste klimatrapport kallad AR6 (Sixth Assesment Report). Och ska man tro på rubrikerna så är rapporten en orgie i dystopi om världens undergång på grund av den globala uppvärmmingen.

   Enligt Mainstream media kan man bland annat läsa att den globala uppvärmningen innebär att havsnivåerna stiger rekordsnabbt, isarna smälter allt snabbare, extremvädret blir allt vanligare, tropiska cykloner blir vanligare och mer kraftfulla, bränderna blir mer extrema och dödar fler människor. Mainstream media menar att rapporten är entydig: planeten håller på att gå under på grund av den globala uppvärmningen och det är  människan som orsakar uppvärmningen på grund av hennes utsläpp av växthusgaser (främst koldioxid). 

MAINSTREAM MEDIA FROSSAR I UNDERGÅNG

   Mainstream media frossar i rapporten  och publicerar nu  domedagsartiklar  24/7. Man visar upp bilder på naturkatastrofer som påstås associera med den globala uppvärmningen, man visar upp statistiker som visar alltings fruktansvärdhet.  Forskare och experter skriker i  högan sky att vi måste agera.  

   Svenska mainstream politiker stämmer in i klagosången och deklarerar att de ser “allvaret” gällande klimatet i och med FN:s rapport. Alla partiordföranden utom SD:s har deklarerat sin oro över klimatet och MSM undrar varför inte Jimmie Åkesson också är orolig? Är Åkesson kanske en “klimatförnekare“?   

ipcc_klimatrapport ars 6 greta thunberg_ sverige

AGENDA 2030 OCH HÅLLBAR UTVECKLING

   Nu ökar trycket på våra beslutsfattare att vidta åtgärder för att förhindra den globala uppvärmningen. Målet är att hindra den globala uppvärmningen att bli högre än 1,5 grader  än förindustriell tid annars kommer vår kära planet inte att överleva (säger Greta Thunberg).  De lösningar som presenteras emot den globala uppvärmningen är många men i grund och  botten vill man transformera hela vårt samhälle till att bli ett “hållbart samhälle” (vilket kommer från FN:s Agenda 2030 och hållbar utveckling). Denna transformering innebär att människans beteende måste ändras. 

LYSSNA PÅ VETENSKAPEN

   Lyssna på vetenskapen säger Greta Thunberg men hur pålitlig är då IPCC:s vetenskap om klimatet? En klassiker från IPCC är den så kallade HimalyaGate. HimalyaGate syftar på IPCC:s AR4 (klimatrapport) där man hävdade att glaciärerna i Himalya drog sig tillbaks snabbare än någon annanstans i världen och att det var 90 % sannolikhet att glaciärerna skulle vara borta år 2035  

   Detta budskap basunerades sedan ut över hela världen av trogen mainstream media. Påståendet om Himalyas undergång stöddes fullt ut av dåvarande chefen för IPCC, Rajendra K. Pachauri, som menade att denna rapport “stöddes av tusentals forskare efter noggrann bedömining”.  Sedan när oberoende faktagranskare undersökte rapporten om Himalaya så kom det fram att teorin om Himalyas undergång kom från en kampanjskrift utgiven av Världsnaturfonden. Teorin i sin tur stödde sig på en artikel som en indisk forskare hade skrivt och forskaren menade att hans hypotes i artikeln var  ren spekulation. (4).

klimnatförändringarna_sverige_förenta nationerna ipcc_klimatsans_klimatupplysningen

Av någon anledning verkar vi alltid ha 10 år på oss innan klimatapokalypsen är ett faktum. När 10 år har gått och domedagen inte infunnit sig kommer “nya rön” som säger att vi går under om 10 år.  

KLIMATFÖRNEKARE” GÖRA SIG ICKE BESVÄR

  På tv, radio och överallt diskuteras vad som måste göras för att undvika klimatapokalypsen. Som du har märkt i klimatdebatten finns det inget tvivel om att klimathotet är ett faktum.  Att det skulle råda något tvivel om att en klimatapokalyps inte är på gång finns inte på kartan. De personer, forskare och dylikt som motsäger sig klimatapokalypsen får inte tillträde till den offentliga klimatdebatten. Istället stämplas de som “klimatförnekare” och svartmålas av etablissemanget. Ändå finns det otaliga experter och forskare som motsäger sig teorin om klimatapokalypsen på grund av koldioxid och menar att vi egentligen inte har något klimathot.

   En sajt som motsäger sig klimatapokalypsen är Klimatupplysningen (1). Redaktör för Klimatupplysningen är professer emeritus i filosofi Ingemar Nordin. Nordin har nyligen skrivit en artikel som tar upp IPCC:s senaste klimatrapport och redan har man hittat fullt med hål i osten. Här skriver Klimatupplysningen att: 

  • IPCC har använt sig av utsläppsscenarios i sina modeller som är helt orealistiska. Till och med personer bakom modellerna medger att de inte överensstämmer med verkligheten men ändå används dessa scenarios om och om igen. Sveriges egen SMHI brukar använda dessa data för att skrämma slag på folk. 
  • I AR6 har man (igen) avskaffat medeltidsvärmen, värmen under romartiden och  maunder minimun  (maunder minimun = en tidsperiod mellan åren 1645 – 1715, vilket innebar låg solaktivitet). 
  • IPCC har körbärsplockat data om orkaner och utelämnat rapporter som visar på en fallande trend.

KLIMATSANS

   En annan sajt att rekommendera är Klimatsans (2) med Sture Åström. Åström har ännu inte kommit med någon analys gällande IPCC:s klimatrapport men har kommenterat om SVT:s missledande information gällande AR6.

   SVT påstår bland annat att det är varmare nu än det har varit på 100 000 år men detta påstående  är helt felaktigt och det visar till och med IPCC:s statistiker. SVT påstår att det är människans utsläpp av växthusgaser som förändrar klimatet. Men Klimatsans menar att det finns endast datormodeller som underlag för detta påstående och att dessa modeller är baserade på gissningar så slutresultatet är i sig självt inte mer än en gissning. 

GEOENGINEERING

   I Dagens Nyheter (3) nämner Kimberly Nicholas, klimatforskare vid Lunds Universitet, att en lösning på den så kallade klimatkrisen skulle kunna vara geoengineering. Man vill på vetenskaplig basis manipulera vårt väder för att rädda världen. Den metod som ofta nämns är Solar Radiation Management vilket går ut på att skapa konstgjorda moln för att blockera solens strålar att nå jorden. Tydligen vill man ta död på fotosyntesen. 

   I videon ovan berättar Harvardprofessorn David Keith att om geoengineering börjar tillämpas för att motarbeta klimatförändringarna så kommer tiotusentals människor att dö årligen som en konsekevens av detta. Och då ska du veta att Keith är den största förespråkaren av dem alla gällande vädermanipulering.   

Video ovan: Elsa Widding ger sin syn på AR6.  

  

REFERENSER

  1. https://klimatupplysningen.se/klimatpanelens-rapport-ar-ett-ovetenskapligt-hafsverk/
  2. https://klimatsans.com/2021/08/10/ipccs-rapport-idel-logner/
  3. https://www.dn.se/vetenskap/krisrapport-fran-ipcc-vantas-visa-att-manniskan-orsakar-allt-varre-extremvader/
  4. https://svenska.yle.fi/a/7-361985

 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Please make a donation – any amount is welcome.  Hjälp alternativmedia att växa – gör en donation. Alla gåvor är välkomna. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below. 

 

 

Be the first to comment on "IPCC:S SENASTE KLIMATRAPPPORT – EN ORGIE I DYSTOPI"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.