INTERVJU MED GUSTAV KASSELSTRAND

Maj 2018

Gustaf Kasselstrand är partiledare för Alternativ för Sverige (Afs). Nedanstående text är ett utdrag från den intervju som Nya Tider gjorde med Gustav Kasselstrand.

GÅR EJ LITA PÅ SD

Även fast Afs nyligen lanserats så har de fått mycket uppmärksamhet i medier. I skrivande stund så har Afs cirka 2000 medlemmar. Kasselstrand menar att Sverigedemokraterna jobbar för att bli en del av etablissemanget men sådana ambitioner har inte Alternativ för Sverige. Kasselstrand menar att det inte går att lita på SD längre, de är inget riktigt oppositionsparti. SD har till och med gått med på kvotflyktingar. Kvotflyktingar innebär att resurser tas från svenska folket och satsas istället på kvotflyktingarna. Alternativ för Sverige vill ha noll asyl-och anhöriginvandring och noll kvotflyktinginvandring. Allt annat är destruktivt för Sverige.

TOPPSTYRT SD

Kasselstrand blev själv utesluten ur Sverigedemokraternas ungdomsförbund (SDU) och Kasselstrand själv tror att uteslutningen berodde på en maktkamp orkestrerad av SD:s partiledning. Sverigedemokraterna är ett väldigt toppstyrt parti och där råder diktatur vilket Kasselstrand tycker är synd. Enligt Kasselstrand så är det Mattias Karlsson som  avgör vad man som SD-politiker får säga och inte säga. Ett parti som växer måste låta fler åsikter komma upp till ytan. Inom SD har man gjort tvärtom. SD gick ut för några år sedan och sade  att SD-politiker inte fick länka till sajter  såsom Nya Tider, Fria Tider etc.

ÅTERVANDRINGSPOLITIK

Kasselstrand menar det viktigaste för Afs är att få tillstånd en återvandringspolitik i Sverige. Om detta inte sker så är allt annat meningslöst. Allt handlar om att få ur människor från Sverige som inte har här att göra. Sverigedemokraterna har en integrationspolitik medans Alternativ för Sverige har en återvandringspolitik. Kasselstrand menar att de flyktingar som kommer till Sverige och inte vill eller kan integreras inte har här att göra.

ETT KORRUPT ETABLISSEMANG

Afs vill även komma tillrätta med korruptionen och svågerpolitiken. Alternativ för Sverige vill återinföra tjänstemannaansvaret och riksrätt.  Afs är emot Nato-medlemskap för Sverige.  Kasselstrand tror att Alternativ för Sverige har chans att komma in i riksdagen i riksdagsvalet i september. Afs agerar redan nu som en opinionsbildare i Sverige. När det gäller utrikespolitiken så menar Kasselstrand att Sverige inte borde lägga sig i varje konflikt utomlands.  Det finns i Sverige ett slags stormaktsvansinne där det svenska politiska etablissemanget försöker uppfostra andra länder, en slags moralisk stormakt.  Sverige försöker påpracka andra länder sin genuspolitik eller jämställdhetspolitik. Afs vill ha en vuxen utrikespolitik. En politik som sätter Sverige och svenskarnas intressen i första hand och som inte företräder andra folk.

De etablerade partierna bedriver valrörelser med skattebetalarnas pengar men den lyxen har inte Afs. Afs måste själv lägga ut valsedlarna i vallokalerna inför valet. Kasselstrand säger också att han ser positivt på alternativa medier.

P.S. Om du ska rösta på Alternativ för Sverige så kan det vara bra att skaffa fram en röstsedel till dem i förväg eftersom risken finna att Afs:s valsedlar stjäls från valstugorna.

 Hemsida Afs:

https://alternativforsverige.se/

Nya Tider:

Nya Tider hemsida

Be the first to comment on "INTERVJU MED GUSTAV KASSELSTRAND"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.