INTERVJU MED DOKUMENTÄRFILMAREN JONAS NILSSON

Mars 2022.

I Jmm-intervju # 26 intervjuar jag dokumentärfilmaren Jonas Nilsson från Palaestra Media. Nilsson har nyligen släppt dokumentären ‘Makthavarna du aldrig valde’ som går in på ämnen såsom den globala finanseliten, World Economic Forum och deras planer på världsherravälde.

I intervjuen rör vi även ämnen såsom:

Svenska politiker som stödjer globalisternas planer blir belönade med toppjobb efter deras ämbeten.

Globalisterna vill ha bort självständiga stater där EU är ett utmärkt exempel i och med att den svenska suveränitetet monteras ned bit för bit.

Världshälsoorganisationen vill ha global pandemilag och EU hakar på. Detta kan resultera i en hälsodiktatur såsom vi har sett i Australien, Kanada med mera. Är det därför som den svenska regeringen vill införa grundlagsändringar gällande pandemilagen?

Kommer Sverigedemokraterna stödja moderaternas vaccinhysteri om vi får en blågul regering i höst?

Globalisterna styr mainstrem media och använder dessa för att favorisera deras favoritkandidat till statsminister. Var det därför som Annie Lööf blev inbjuden till Bilderbergmöte?

Donera gärna en slant till Palaestra Media så de kan fortsätta göra dokumentärer. I videon ovan deklarerar Nilsson Palaestras medias inkomster och de är inte höga. 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

Be the first to comment on "INTERVJU MED DOKUMENTÄRFILMAREN JONAS NILSSON"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.