ATTACKEN MOT INFOWARS

21/12-2016

 

Infowars är under attack.

Alex Jones:

För två veckor sedan så gav Europeiska Unionen en order till Twitter, Google, Facebook och andra stora plattformar att dessa skulle censurera alternativa sajter såsom Drougereport, Infowars och  Breitbart. Dessa sajter är de största “fake news-siterna” enligt EU.
Termen “fake news” startade i Kina 1996 när kommunist-Kina började censurera webben. Nu introducerar de ett Internet-ID. Det kommer att bli ett globalt system där regeringar, företag och andra kan “rösta” på din sida.  Ungefär som en gul stjärna i Nazi-Tyskland.  Och om din sida ogillas så kommer du att hamna långt ner i sökresultaten.

 

SNOPES SKA CENSURERA FACEBOOK

I Europa så kommer företaget Snopes att blockera våra länkar. Snopes är ett vänstervridet företag som styrs av George Soros. Facebook och Reddit har börjat att blockera våra länkar på deras plattformar efter påtryckning från EU. I snitt så har vi 40 miljoner visningar på våra plattformar per vecka. Under USA-valet så var vi uppe i 85 miljoner visningar. En attack på Infowars är en attack på dig. Infowars placeras nu i databaser av sajter som ska blockeras från Internet.

Kina är de som är mästare på att censurera internet. Tidningen Pcworld tycker att detta är helt ok. Facebooks grundare Mark Zuckerberg har träffat kineserna 14 gånger. Kina pratade nyligen ut i Wall Street Journal där de sade åt den amerikanska regeringen att ta bort dessa “fejkade nyheter” annars så skulle Kina kräva betalning på skulder som USA har till dem.
Infowars blir vanligtvis attackerad ungefär tre gånger i månaden via DDOS-attacker. Men våra säkerhetsföretag som Infowars använder säger att de aldrig har sett så mycket attacker mot Infowars som det har varit den senaste tiden. Techföretagen är säkra på att attackerna är från Kina och att de är statligt subventionerade. De försöker stänga ned Infowars. com eller sakta ned sajten. Vår internetaffär har varit nedstängd 48 timmar nyligen pga. dessa attacker.

Vi blir attackerade eftersom globalisterna vet att det är Infowars som leder kampen mot tyranneriet. När vi rapporterade om att EU beordrat censur av “fejakde nyheter” så var det ingen som trodde på oss.

KOMMUNIST-KINA CENSURERAR INTERNET

Det är din frihet som är under attack. Ta inte Infowars artiklar, videos m.m. för givet. Vi stängs av mer och mer. Vi blir censurerade mer och mer. Just nu så testar IT-företagen sina censurmetoder. Facebook har anställt företaget Snopes för att säkerställa att inga “fake news” förekommer på Facebook.

Main stream media säger :

“Vissa kallar det här för censur men det handlar egentligen om att göra det tryggt för människor. Vi lär oss av kineserna”.
 
Mainstream media säger dock ingenting om att Kommunist-Kina förslavar sin egen befolkning och att de är de största massmördarna i historien. Kineserna jobbar ihop med globalisterna som styr USA.  Techsajten Alexa försöker få bort oss från deras listor. Infowars är sajten som sprider nyheten om Internetcensur. T.o.m. rubriker i Australien säger saker såsom: “USA arbetar för censur enligt kinesisk modell”.  Massmedia kommer att vilseleda dig. Jag rekommenderar alla att gå till infowars.com/newsletter och registrera sig. Om vi blir nedstängda så kan vi i alla fall nå dig via mail. Just nu så håller kommunist-Kina på att lära USA hur man ska censurera internet. De försöker blockera folk att komma till våra sajter genom att attackera våra servrar. Infowars är ibland avstängd pga detta.

INFOWARS ARTIKLAR CENSURERAS

Detta är ett informationskrig. Din finansiella support gör allt detta möjligt. Vi måste få ut budskapet att Kommunist-Kina försöker censurera webben. Mark Zuckerberg har träffat representanter från Kina 14 gånger. Vi har förlorat mycket pengar pga. dessa attacker. Infowars kämpar för din skull. Kina har köpt upp sex stora Hollywoodbolag för att kontrollera Hollywood. De försöker förstöra er möjlighet att se våra videos. De försöker mer och mer och de försöker göra det i smyg. Twitter planerar att stänga av Trump från hans Twitterkonto eftersom de anser att han är för “magstark”.

Facebook censurerar våra länkar och artiklar. Sajten Reddit har mer eller mindre förbjudit Infowars och Alex Jones. Reddits länkar till Infowars har gjorts osynliga. Apple har förbjudit Breitbarts applikation och Breitbart har även blivit förbjudna att annonsera. Massmedia demoniserar och mer och mer. De vill att vi ska försvinna. Det är så som totalitarism fungerar.
  

 

Be the first to comment on "ATTACKEN MOT INFOWARS"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.