IAN CRANE OM GLOBALISMEN (DEL ETT)

April 2017

 I denna föreläsning talar Ian Crane om  globalismen och om kontrollen av vår mat via Codex Alimentarius. Föreläsningen är från 2007.

Ian Crane:

När jag först började föreläsa om detta ämne så var folks reaktioner att de helt enkelt inte trodde på mig. Jag hittade ett dokument från National Health Federation där det står: “Har du aldrig hört talas om Codex Alimentarius? Det är precis så som de vill ha det”. Vad är agendan för Codex Alimentarius? Endast kosttillskott som är totalt verkningslösa kommer att godkännas; majoriteten av vår mat kommer att vara genetiskt modifierad, hälsokost icke tillgängligt eller såld via recept.

Författaren William Engdahl har skrivit boken “Hotet mot livet – genmanipulationens dolda agenda”. Så här står det på baksidan av denna bok.

“Denna bok fokuserar på hur en liten grupp av den amerikanska eliten försöker skaffa sig kontrollen över vår mat. Henry Kissinger sade:’ kontrollera maten och du kontrollerar människorna’. Detta är ingen vanlig bok om GMO. William Engdahl presenterar en värld av profithungriga politiska intriger, korrumperade regeringar och grupper. Där genetisk manipulering och patenterandet av livsformer  används för att få global kontroll över våra mat”.

GLOBALISERINGEN OCH NEW WORLD ORDER

Ian Crane:

Detta är bara toppen på isberget. Gordon Brown refererar regelbundet till the New World Order. Tony Blair började använda den frasen efter 9/11. Hitler använde frasen “New World Order”. Hitler finansierades av läkemedelsindustrin. Det är kanske heller ingen överraskning att läkemedelsindustrin stödjer Bush-regimen. Gordon Brown har tydliggjort att han är helt inne på iden med en new world order. Vi ska titta på några aspekter av denna new world order. Globaliseringen har definitivt något med den nya världsordningen att göra. De flesta människor har ingen aning om vad som är på gång. Och det är precis så som de vill ha det. De vill inte att du ska veta detaljerna eftersom det är en smula känsligt.

Efter andra världskriget så hade vi 27 nationer. De var självständiga och hade deras egen policy, filosofi, livsstil etc. Men nu har dessa nationer vuxit till en superstat. Just nu så har en guvernör i en amerikansk delstat mer makt än en president i ett EU-land. Denna globalisering har skett över hela världen. Vi har den Afrikanska Unionen, Vi har Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC), South East Asia Community osv. Och något som är på gång är den Nordamerikanska Unionen. Den Nordamerikanska Unionen kommer att bli verklighet i och med dollarns kollaps.  De kommer att skapa en Nordamerikansk arme och denna arme kommer att användas när USA fortsätter att arbeta vidare på sin hegemoni.

Jag har ett dokument som heter “Rebuilding Americas Defenses” som är skriven av en grupp som kallar sig “Project for the American Century”. När du läser denna bok så tror man att den är skriven av en galning. Boken handlar helt enkelt om hur USA ska fortsätta att dominera världen  med hjälp av militären. Några av författarna är Paul Wolfowitz och Donald Rumsfeld. Dessa personer har en metod för att få igenom sin agenda. De skriver en test som t.ex. denna bok. Sedan kollar de om det blir några reaktioner. Om det inte blir några reaktioner så går de vidare med agendan. Om det blir uppror mot deras skrifter så backar de och tar det lugnt ett tag.

Nästa steg kommer att bli att Nordamerikanska Unionen integreras med den Europeiska Unionen. Vilket kommer att göra den till den mest kraftfulla kontinenten på planeten. Sedan kommer denna union att smälta samman med de andra ekonomiska unionerna. Allt kommer till slut att styras av Förenta Nationerna.

ATT SKULDSÄTTA NATIONER VIA VÄRLDSBANKEN

Det finns en bok som jag skulle vilja rekommendera.  Boken heter “Confessions of an economic hitman” och är skriven av John Perkins.  John Perkins arbetade för Världsbanken i många år. Hans jobb gick ut på att kontakta ledarna för utvecklingsländer och övertala dessa att ta massiva lån. Precis som i mikrokosmos så är det så att om du kan få en person skuldsatt så kontrollerar du den personen. Samma sak med makrokosmos: om du kan få ett land skuldsatt så kontrollerar du det landet. En gemensam nämnare för de länder som George Bush kallade för “axis of evil” (ondskans axelmakter) är länder som är skuldfria. Detta är länder såsom Kuba, Iran, Ryssland och Nordkorea. Om ni undrar varför Ryssland har blivit demoniserade i media den senaste tiden så beror det på att Ryssland har betalt av sina skulder nyligen. Putin har gjort ett fantastiskt jobb.

Världsbanken har ett par följeslagare som uträttar bankens ärenden globalt. Dessa följeslagare är Världshandelsorganisationen och Världshälsoorganisationen. Världshandelsorganisationen har ingenting med handel att göra och Världshälsoorganisationen har ingenting med hälsa att göra. Varje nation som är medlem i Världshandelsorganisationen är under kontroll av Förenta Nationerna. Medlemsländerna måste lyda Världshandelsorganisationen.

Låt mig ge ett exempel. Världshandelsorganisationen har bedömt att USA får exportera hormonbehandlat kött och WTO ser ingen anledning till att dess medlemsländer inte ska ta emot köttet. För tillfället så vägrar EU att importera hormonbehandlat kött. Denna vägran innebär att EU får betala böter till Världshandelsorganisationen på 150 miljoner euro per år. Denna bot kommer att öka och till slut så kommer EU att ge med sig. Vem kommer att äta hormonbehandlat kött? Det är det ingen som vet eftersom under Codex Alimentarius så blir det förbjudet att märka upp vilka produkter som är hormonbehandlade.

ÄR EUROPEISKA UNIONEN DEMOKRATISK?

Många tror att Europeiska Unionen är en demokratisk organisation. Låt mig försäkra er att så är inte fallet. När du röstar på din ledamot till EU-parlamentet så är det ett spel för galleriet. EU-parlamentariker är endast en konsulterande grupp, de bestämmer inte den övergripande strategin för EU. Den verkliga makten i EU ligger hos handelskommissionärerna. EU har ingen president för tillfället men deras konstitution säger att så borde vara fallet. Denna president kommer inte att röstas fram utan utses. Vet ni vem som eventuellt kan bli EU:s president? Tony Blair. Varför tror ni att Tony Blair konverterade till katolicmen? Därför att Europeiska Unionen är ett katolsk företeelse. Det är därför vi har Romklubben bland annat. Det finns dock en bra sak med Tony Blair: ingen litar på honom; han har ljugit under hela sin karriär.

Det som vi har nu är ett sovjetisk England. Politikern Jackie Smith skrev under en lag som innebar att icke-statliga myndigheter nu får access till mycket privat information om engelsmännen. T.o.m KGB skulle vara avundsjuka. Vi var lovade en omröstning om EU-konstitutionen men när det inte blev något krav från allmänheten så slopades denna omröstning. Gordon Brown skrev under EU-konstitutionen för Englands del. Och det kan vara så att vi har sett det sista valet i England när det gäller att kunna ha ett manifest om nationell policy. Under EU-konstitutionen så kommer det att bli olagligt att kampanja för nationalistiska ambitioner.

 

Referens

Ian R. Crane hemsida

 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE (GRATIS/FREE)

* indicates required

Be the first to comment on "IAN CRANE OM GLOBALISMEN (DEL ETT)"

Leave a comment

Your email address will not be published.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.