IAN CRANE OM GLOBALISMEN (DEL TVÅ)

April  2017

Del två i Ian Cranes serie.

 REDUCERANDET AV JORDENS BEFOLKNING

Den nya världsordningen. Vad är deras mål? En världsregering, en världsekonomi, en världsreligion och en befolkningsmängd under en miljard människor. Det finns flera organisationer som pushar för befolkningsminskning. Romklubben är en inre krets från Bilderberggruppen. Följande artikel är den första som jag kan hitta som handlar om global uppvärmning. Den kommer från Romklubben. Det står:

“I sökandet efter en fiende som kunde ena oss så kom vi på idéer såsom förorening, hotet från global uppvärmning, brist på vatten, svält och liknande saker skulle passa. Alla dessa saker berodde på människans aktiviteter. Den egentliga fienden är mänskligheten”.

Ian Crane:

Dessa människor är smarta. De vet hur spelet ska spelas. De ligger bakom den gröna vågen. De försöker få oss fast i deras fälla. De ligger bakom “gröna skatter”.
De ligger bakom saker såsom pratet om oljebrist – vilket är rent nonsens. Dr. Eric Pianca professor i zoologi i universitetet i Austin Texas förespråkade i ett tal att

” 90 % av mänskligheten måste likvideras genom att släppa lös Ebola-viruset” .

Han fick stående ovationer. Detta visar att eliten kan ta till extrema åtgärder i syfte att minska befolkningen. Känner ni till Georgia Guide Stones? De dök upp från ingenstans 1980. Det finns tolv mål inkarvade i dem på tolv språk. Ett mål säger: “behåll befolkningsmängden under 500 miljoner för att uppnå en fortlöpande balans med naturen”. Nästa mål säger: “Implementera klok födelsekontroll. Förbättra lämplighet och mångfald”.

Känner vi igen detta? Mein Kampf, Adolf Hitler. Vi pratar om samma agenda. SS var kända som “dödens brödraskap”. Skull and Bones är känt för att heta samma sak. Så är även Jesuiterna.

 

106 000 AMERIKANER DÖR VARJE ÅR AV MEDICIN

Vid 9/11-katastrofen så sade senator Gary Hart på tv att “Amerikaner kommer med stor sannolikhet att dö på amerikansk mark. Troligtvis i stort antal”. Han citerade en rapport som var skriven av en grupp som hette “Project of the new American Century”. Jag antar att han syftade på läkemedelsindustrin. I USA så dör det cirka 106 000 människor varje år från korrekt utskriven medicin. Jag kom över en bok som heter “Corporate Crime in the pharmaceutical industry”. Jag fick höra att läkemedelsindustrin hade försökt köpa varje kopia av boken. Jag lyckades dock få tag i ett exemplar. Denna bok ger insikter. Folk inom läkemedelsindustrin vet att dödsfall är normalt. Man kan även läsa “Cirka 150 000 människor kommer att dö varje år pga. medicinska misstag”. Det innebär att död orsakad av läkare är den vanligaste orsaken till dödsfall i USA. När läkemedelsindustrin gör tester för sina mediciner så behöver de bara visa att fem procent av försökspersonerna har nytta av medicinen. 1997 var det år då mer människor i USA dog genom vådaskjutning med vapen jämfört med bilolyckor.

Om inte maten vi äter har en etikett som säger vad den innehåller, hur ska vi då veta vad vi stoppar i oss? Det är på detta sätt som organiskt jordbruk är hotat. Vi vet inte om maten är klonad, eller om den är med växthormoner. Var någonstans bor de största människorna i USA? Det är i Texas. Och det är från Texas det mesta av hormonbehandlade kötter kommer ifrån. Tillväxthormonerna påverkar således även människorna.

RITALIN OCH NEDDROGNINGEN AV BARN

Ritalin är en extrem drog. I USA just nu så får 10 % av deras barn och ungdomar Ritalin. Det expanderar även här i England. Så här står det i en artikel:

” Kan det vara så att ADHD är ett påhitt av läkemedelsindustrin i syfte för dem att tjäna pengar?” Förra året så spenderade den engelska sjukvården 28 miljoner pund på Ritalin.

Ritalin är en stimulant som liknar kokain. Vi skulle bli förskräckta om föräldrar gav sina barn kokain men det är egentligen vad som sker just nu. Stimulanter har en motsatt effekt på barn och ungdomar, de lugnar ner dem. Det var ett program på tv för ett tag sedan där de intervjuade familjer vars barn intog Ritalin. En mor sade: ” Det känna ganska bra när jag ser min dotter sitta lugn och fin vid matbordet, problemet är bara att detta inte är min dotter”.

Vi fördömer dessa barn till ett liv på medicin. Vi håller på att bli en zombienation. Vi stänger av möjligheten att ha en andligt eller spirituellt liv. Och för de vuxna så har vi Prozac. Jag frågade en doktor en gång varför det är mer kvinnor än män som använder Prozac. Han sade att männen går inte till doktorn om de inte verkligen måste. Doktorer är också väldigt duktiga på att lättvindigt skriva ut Prozac. 

Vi har blivit en pillerknaprande nation. Inte för att vi vill bli beroende men för att läkemedelsindustrin vill det. Big Pharma har en väldigt enkel filosofi: de vill att vi ska äta piller från det att vi föds tills vi dör. Det är en intäktskälla för dem.

CODEX OMFATTAR ALL MAT

Codex består av 27 kommittéer som omfattar hela matkedjan. Men det finns två kommittéer som sticker ut lite extra. Detta är Nutrition-and food for special dietary och Food labeling. Dessa två kommitéer gör så att vi förlorar kontrollen över organisk naturlig mat och valförmågan över vår hälsokost. Här är ett citat som summerar Codex Alimentarius.

“Codex Alimentarius är en politisk jämförbarhet till manualer över gifter. Eftersom Codex uppmuntrar och stödjer  global handel och konsumtion. Den handlar om allting från ogräsdödare, strålning, genetiskt modifierad mat och syntetiska ersättningar för medicin och näringstillsatser i motsats till naturliga substanser”.

Det som vi pratar om här är det som kallas gradualism. De gör saker lite åt gången. I Frankrike så sade de nyligen: “det organiska jordbruket kommer att expandera”. Det som inte nämndes i media var att genetiskt modifierade jordbruk kommer att expandera tre gånger så mycket. Man måste hitta de som de inte skriver om.

Referens

Ian Crane hemsida

Be the first to comment on "IAN CRANE OM GLOBALISMEN (DEL TVÅ)"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.