IAN CRANE OM GLOBALISMEN (DEL TRE)

codex alimantarius global livsmedelsimperialism natural health federation

April 2017

Del tre i Ian Cranes föreläsning om globalism och Codex Alimentarius.

ATTACKEN MOT ALTERNATIVMEDICINEN

Codex Alimentarius startades 1962. Här pratar vi om organisationer som har hur mycket pengar som helst. De har team som jobbar på hur de ska kunna maximera sina vinster genom att implementera Codex Alimentarius. Detta är en verklig David och Goliat situation. Codex Alimentarius gynnar Big Pharma. Något som vi borde oroa oss för är om Världshandelsorganisationen börjar använda Codex Alimentarius genom Napoleansk lag. Vad betyder detta? I England så säger lagen att om något inte har förbjudits specifikt via lag så är just denna sak ok. Under Napoleansk lag så får vi det motsatta: om det inte står i lagtexten att den och den saken är godkänd så är den saken per automatik olaglig.

Det som läkemedelsindustrin och matindustrin försöker göra med dessa Codex kommittéer är att göra testingproceduren för produkter så dyr att endast företag som Monsantos och läkemedelsindustrin har råd att göra testerna. De lyckades nästan med detta i USA år 1994. Globalisterna försökte implementera Codex Alimentarius i USA men hundratusentals amerikanare protesterade på gatorna. Det var helt tyst i media om dessa protester. Så folk som protesterade i t.ex. Texas visste inte att folk i andra stater protesterade.

Amerikanarna skrev till sina senatorer. Och till slut så förstod Senaten att det var så pass mycket motstånd här att något behövde göras. Då fick USA det som heter DESHA. Det står för Dietry Supplement Health and Education Act, vilket skyddade alternativbranschen. Codex Kommissionen förlorade så vad gjorde de då? De vände blicken mot Europa. Detta har de arbetat på de senaste 13 åren. Den brittiska regeringen har helt kapitulerat vad gäller EU och gör allt som EU säger åt dem att göra. EU utger direktiv och förordningar. Om och det ger ut en förordning så är det den som gäller. Om EU ger ut ett direktiv så säger de: “ok ni behöver inte göra detta just nu. Vi låter er ha en charader där ni tror att ni bestämmer men ni måste ändå förr eller senare implementera denna lag”.

Vad tror ni om all denna privatisering som sker? Det är EU-direktiv som beordrar detta. EU vill ha privatisering. Det sätt som Världshandelsorganisationen opererar är att de har fått en mall inom EU. Nu kan WTO säga till resten av världen att de måste göra likadant som i EU, annars så får ni betala böter.

 

ÅTALAD FÖR ATT HON ODLADE ÖRTER

Här nedan är en kort sammanfattning av Codex Alimentarius som är skriven av National Health Federation. Målen för Codex Alimentarius är:

  1. En global harmonisering av livsmedel
  2. Upphävandet av naturligt jordbruk
  3. Introducering av genetisk modifierad mat och kreatur
  4. Märkning av mat borttagen
  5. Kraftiga restriktioner av allt som har med naturliga ämnen att göra (såsom kosttillskott, örter, vitaminer och mineraler, homeopatisk medicin osv)

Här i England så började vissa att förstå att något hade hänt för några år sedan. Doserna i våra kosttillskottsprodukter hade kraftigt reducerats. De doser som näringstillskotten har i England idag är mer eller mindre värdelösa. Detta är första steget mot borttagningen av vitaminer och mineraler. Codex Kommissionen vill också att all uppmärkning för GMO-mat och liknande ska förbjudas. De vill ha låga näringsnivåer i maten, låga doser av mineraler, låga doser av vitaminer. Örter och liknande saker kommer att klassificeras som droger.

Alliance for Natural Health är nu involverade i en rättegång i Frankrike där en kvinna har blivit åtalad för att vara en droglangare eftersom hon odlade naturliga örter i sin trädgård. Den engelska regeringen stödjer forskningen för genetiskt modifierad mat. En tidning sade:

“GM-potatis kommer att odlas i England år 2009”.

En artikel från Phil Agnell från Monsanto säger:

“Monsanto ska inte ha så mycket med matsäkerhet att göra. Vårt intresse är att sälja så mycket som möjligt. Att informera kunder om produkter och dess säkerhet tillför FDA:s område”.

FDA godkände klonat kött. Och vem tror du betalar lönerna för FDA?

Ett annat internt dokument från Monsanto säger:

“Den biotekniska jordbruksindustrin kommer att ha en supporter i Vita Huset nästa år – oavsett vilken presidentkandidat som vinner”.

DONALD RUMSFELD INTRODUCERADE ASPARTAM

Donald Rumsfeld var chef för företaget Searle – som ägdes av Monsanto. Searle utvecklade Aspartam och ville få det godkänt av FDA. FDA gick inte med på det eftersom det visade sig att Aspartam skapade hjärnskador hos unga råttor. När Ronald Reagan blev president så såg Rumsfeld till att chefen för FDA fick sparken. Några månader senare så hade den nya chefen för FDA gett klartecken till Aspartam.  I vissa stater i USA så är Aspartam förbjudet för barn under 12 år. Här i England är det tvärtom – de säger att produkter med Aspartam  är “sockerfri”.

Läkemedelsindustrin skapade vaccinet Tamiflu men de kunde inte göra någonting med det så de sålde det till Roche. Sedan blev Donald Rumsfeld Secretary of State och helt plötsligt så fick vi fågelinfluensan.

Här är en kommentar från Natural Solution Foundation:

“Codex Alimentarius är ett verktyg som är skapat för att skydda läkemedelsindustrin. Läkemedelsindustrin har valt en bedräglig väg i kriget mot hälsokostprodukter”.

Titta på denna tidningsartikel:

“Expert anser att endast kliniskt utbildad personal ska få sälja hälsokost”.

Detta är det största hotet mot alternativmedicinen. Läkemedelsindustrin vill förbjuda att icke-kliniker att sälja och utöva sina tjänster. I Tyskland t.ex. så måste man vara utbildad doktor för att få sälja homeopatisk medicin.

FÖRBJUDET  ATT GE RÅD  OM NÄRINGSTILLSKOTT INOM EU

År 2005 så startade Alliance for Natural Health en kampanj för att stoppa Codex Alimentarius att bli implementerad. Domaren i målet höll med ANH och ANH vann. Men Världshandelsorganisationen överklagade och fallet togs upp i den Internationella domstolen i Luxemburg.  Den 4 juli 2005 så hade 85 EU-länder kommit överens om det som kallas Guidelines for dietary supplements. Den 12 juli så förlorade ANH i den Internationella domstolen. Domaren sade att man följde EU:s direktiv om kosttillskott. Detta direktiv sade att det är förbjudet att ge information om att sjukdomar kan botas med näringstillskott eller att tipsa om  kosttillskott.

I EU är det alltså olagligt för en doktor att ge råd till en patient att deras tillstånd kan förbättras genom att de ändrar sin diet.

ALLIANCE FOR NATURAL HEALTH OCH NATURAL HEALTH FEDERATION

Det är Natural Health Federation som är bland de ledande att utkämpa kriget mot Codex Alimentarius. Scott Tips är president för Natural Health Federation. Deras website är “thenhf.com”. Där kan du även hitta boken “Codex Alimentarius – vägen till livsmedelsimperialism”. Andra nyckelspelare i denna kamp är Paul Anthony Taylor som arbetar för Natural Health Federation. Den tredje nyckelspelaren är Dr. Robert Verkerk som är en extremt viktig person. Robert Verkerk förstod vad Codex innebar och år 2002 så lämnade han den akademiska världen för att motarbeta Codex Alimentarius. Han är chef för Alliance for Natural Health. Dessa tre personer är de som står emellan  vår alternativa stil och Codex Alimentarius.

National Health Federation sponsras inom USA. Paul Antohny Taylor har en sponsor. Men Dr. Robert Verkerk är mer eller mindre osponsrad. Han opererar endast på donationer. När jag först pratade med Robert Verkerk och sade åt honom att jag tänkte hålla föreläsningar om Codex Alimentarius. så sade han:

– Var ringer du ifrån?
– Från South Devon.
– Åh, så du bor i England?
– Ja det stämmer.
– Och du tänkte föreläsa om Codex Alimentarius i England?
– Ja just det.
– Lycka till.

Sedan sade han att när han föreläser om Codex i Nya Zeeland, Australien eller USA så kan han fylla upp ett mindre stadium. När han föreläser i England så är han glad om tio personer dyker upp.

Ian:

Vi har gett ut mycket information om Codex och vad det kommer att innebära för England. Men den respons vi får från folk är: “nädå, det kommer inte att hända”.

Det är otroligt att det inte är något motstånd med tanke på all den information som finns om Codex. Dr. Robert Verkerk behöver mer support. Och om du är en terapeut i den alternativa branschen, eller om du är involverad i kosttillskott, näringslära, naturligt jordbruk osv. så rekommenderar jag dig att donera till Dr. Robert Verkerk. Om din organisation inte stödjer kampen mot Codex Alimentarius så fråga: varför inte? För jag lovar er, Codex kommer att påverka era liv.

Det är är ingen konspiration. Hela vårt samhälle kommer att förändras om Codex Alimentarius inte attackeras. Gå gärna till hemsidan för Alliance for Natural Health och Natural Health Federation. Gör din egen efterforskning. 

Jag själv är ingen alternativterapeut. Jag sysslar inte direkt med näringslära eller naturligt jordbruk. Jag är helt enkelt förbannad. Jag själv har ett beslut att göra. Ska jag fortsätta med sådana här föreläsningar? Det är inte billigt att anordna dessa och det är inte enkelt att marknadsföra det hela. Fundera på om ni kan stödja Alliance for Natural Health. Sprid ordet vidare. Vi måste göra något åt Codex Alimentarius.

Referens

Ian Crane hemsida

Natural Health Federation leder kampen mot Codex Alimentarius. 

 

DONERA VIA SWISH: 076-9387471.

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE (GRATIS/FREE)

* indicates required

Be the first to comment on "IAN CRANE OM GLOBALISMEN (DEL TRE)"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.