HILLARY VILL RUSTA FÖR KRIG

7/10-2016

Hillary Clinton:

” Vi måste agera mot potentiella hot. T.ex. från Ryssland, Iran, Nordkorea. Och även från kriminella nätverk såsom ISIS . Vi behöver en militär som är redo och som kan möta alla sorters hot inom varje område – även cybervärlden. Vi behöver investera i ny teknologi så att vår militär kan utvecklas såsom stealth och avancerad kommunikation har gjort. Vi måste se till att terrorister över hela världen inte får tillgång till nukleära vapen.

En av de första saker som jag kommer att göra som president är att göra en översyn av USA:s kärnvapen. Vi måste se till att USA är förberett mot alla hot. Vi kommer att investera i nästa militära engagemang i syfte att försvara USA:s intressen även i cyberrymden.

Ni har sett rapporterna om att Ryssland och Kina har hackat sig in i våra datasystem  Nu har Ryssland hackat sig in i våra röstsystem för valet. Vi måste höja vår beredskap. Vi måste se till att fightas tillbaks till de som attackeras oss.

Som USA:s president så kommer jag att se till att USA kommer att bedöma cyberattacker som vilken annan attack som helst. Vi kommer att vara redo med ekonomiska, politiska och militära åtgärder. Jag vill att USA ska leda världen och bestämma agendan för cyberrymden.

Referenser

Internationalen: Krigshöken Hillary Clinton

Jinge: Hillary Clinton krigsivraren

 

Be the first to comment on "HILLARY VILL RUSTA FÖR KRIG"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.