HILLARY CLINTON SOM PRESIDENT?

5/7 – 2016

Gillar man USA:s krigande världen över så ska man rösta På Hillary Clinton eftersom Hillary Clinton har varit en stark anhängare av alla USA:s senaste krig och har pushat hårt för dem.

LIBYEN
När USA och Nato inledde det olagliga kriget mot Libyen så var Hillary Clinton Statssekreterare och hon var en av de som pushade hårt för att USA skulle anfalla Ghadaffi. När Ghadaffi dog sade Hillary “we came, we saw, he died” och skrattade åt det.

HAITI
  I Haiti så sprang Hillary  amerikanska storföretagens ärenden och underlättade så att dessa företag kunde komma in och exploatera Haiti. Låga löner var något som dessa amerikanska företag ansåg vara prioritet.  Efter jordbävningen i Haiti så försökte Hillary Clinton stoppa en lag att höja haitiernas redan låga löner (från 0.14 cent i timmen till 0,61 cent). Många påstår att presidentvalet i Haiti var ett fusk och att det gynnade USA. Haiti är ett väldigt instabilt land i nuläget.

IRAN
När Hillary Clinton var presidentkandidat 2008 så hotade hon med att utplåna Iran om Iran skulle attackera Israel.  Hon sade:

“Jag vill att iranierna ska veta, att om jag blir president så kommer USA att attackera Iran om Iran attackerar Israel. USA skulle kunna utplåna Iran”.

Hon vill inte förhandla med Iran utan föredrar heller en militär operation.

SYRIEN
I kriget mot Syrien så hjälpte Hillary Clinton att beväpna syriska rebeller så att de skulle kunna störta Assad. Sedan tog ISIS över de vapen som USA hade skickat till rebellerna och därför kunde ISIS expandera. Läser man hennes läckta e-mail om Syrienkriget så förstår man vilket krigsivrare hon är.

Tack vare USA:s olika krig i Mellanöstern så har vi fått miljontals flyktingar i Europa.

HILLARY STÖDJER USA:S DRÖNARPROGRAM
USA dödar oskyldiga människor så gott som dagligen med sina drönare som åker runt i länder såsom Pakistan, Yemen, Somalia och gud vet var. Drönarna  likviderar människor på löpande band. Inga rättegångar förekommer utan USA dödar på ren godtycklighet.  

Hillary Clinton däremot är en stor support av USA:s drönarprogram.  Hillary Clinton har sagt att drönarattackerna från USA har varit “det mest effektiva anti-terrorist strategier som Obamaadministrationen gjort”. I hennes bok Hard choices så försvarar hon drönarprogrammet och pratar om dess legalitet och strategiska värde. I en intervju ned tidningen The Guardian så sade Hillary Clinton följande:

“Det vi gjorde i Pakistan var att stoppa hotet från Pakistan som var på väg över gränsen. Dessa individer hade blivit identifierade och ansågs vara ett hot. Antalet oskyldiga dödade tar jag med en nypa salt eftersom andra studier visar på motsatsen. Men självklart så är det inte bra att barn och oskyldiga blir dödade i vårat arbete mot terrorister, det är något som vi verkligen inte vill”.

 När hon var statssekreterare i Obamaadministrationen så var det ofta Statsdepartementet som gav klartecken till drönarattackerna.

SAUDIARABIEN
USA har sålt vapen till Saudiarabien för 46 miljarder dollar och det var Hillary Clintons Statsdepartement som gav klartecken till affären. Hon menade att vapenförsäljningen var i “nationens intresse”. Saudiarabien använde sedan dessa vapen mot Yemen.

FBI håller i nuläget på att utreda om Clinton Foundation sysslar med pengatvätt och har tagit emot mutor i utbyta mot politiska beslut och lagstiftningar.

Referenser

Dronecenter: om Hillary Clinton och drönare

 

 

Be the first to comment on "HILLARY CLINTON SOM PRESIDENT?"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.