HUR FUNGERAR HAARP?

haarp sverige geoengineering chemtrails
haarp_geoengineering_sverige_chemtrails_aerosoler_vädermodifiering U.S. Air Force photograph

September 2017

 

Nick Begich är politiker i Alaska som har blivit lite av en auktoritet vad gäller  Haarp. Han har skrivit boken ‘Angels don’t play this haarp’. I nedanstående video så förklarar Nick Begich om hur HAARP-teknologin fungerar.

ATT MANIPULERA MAGNETFÄLTET
Det som HAARP gör är att skicka iväg energi i en slags korkskruvsrörelse. När energin träffar jonosfären så är strålen koncentrerad till en liten del. Själva iden med Haarp är att “plugga in sig” i magnetfältet som går runt jorden så att man får tillgång till den enorma mängd naturliga energi som finns där. Kan man göra detta så kan man skapa diverse effekter genom att använda sig av just denna naturliga energi. HAARP har alltså att göra med att försöka använda sig av eller manipulera de energisystem som denna planet besitter. Föreställ dig jonosfären som en bubbla runt vår planet och att den är kraftigt laddad med en enorm mängd energi.

haarp_geoengineering_sverige_chemtrails_aerosoler_vädermodifiering

Bild ovan: HAARP-anläggningen i Alaska

HETTA UPP JONOSFÄREN
En annan sak gällande HAARP är själva upphettningen av jonosfären. När jonosfären hettas upp så lyfter den uppåt och förflyttar sig flera hundra kilometer. Föreställ dig en satellit som driver omkring i rymden där det inte finns någon atmosfär. Helt plötsligt så krockar den satelliten med en atmosfär. Detta skapar friktion vilket innebär att satelliten brinner upp eller kraschar. Sedan slår du av instrumenten som om ingenting hade hänt och ingen kan bevisa att det var du. När du flyttar atmosfären uppåt så påverkas de vädersystem som ligger under atmosfären – dvs. högtryck och lågtryck. Detta innebär att jetströmmen kan ändras och  kan leda till väderförhållanden som är svåra att förutse och som är oberäkneliga.

ÄNDRA MAGNETFÄLTETS FLÖDE
Magnetfälten kommer från sydpolen och går till nordpolen och täcker hela planeten. Dessa magnetfält påminner om den magnetism som du lärde dig i skolan.  Det primära syftet med HAARP är att påverka jonosfären och planetens magnetfält. För att påverka magnetfältet så är det idealt att arbeta vid planetens poler. Jonosfären är ett högladdat område som stoppar kosmisk strålning. Utan jonosfären så skulle vi inte överleva. HAARPs antenner skickar upp energi som påverkar magnetfältet. Magnetfältet används av HAARP så att man vänder på flödet och att magnetfältet nu går från nord till syd. Om en interkontinental missil från Kina kommer mot USA och man ändrar riktning på magnetfältets flöde så kan man skapa en slags sköld runt planeten så att missilen förstörs.

BESPRUTNING AV BARIUM I ATMOSFÄREN
Man använder raketer som sprutar bariumpartiklar (chemtrails) i den övre atmosfären och lägre jonosfären. När man sedan skickar energi mot detta så får man en glödande himmel. Och faktum är att man kan se den här korsskruvsrörelsen runt de magnetiska fälten. Det finns många liknande anläggningar som den här i Alaska. Kanada har flera liknande anläggningar. Det finns en i Norge (Tromsö, som styrs av EISCAT i Kiruna). Det finns sändare i Ryssland. Det finns anläggningar i Puerto Rico och givetvis flera i USA. Dessa anläggningar kan användas tillsammans.

 

Referenser

Kan HAARP användas till väderkrigföring? Se dokumentären Holes in Heaven:

jmm.nu Holes in Heaven

Ska Förenta Nationerna styra global geoengineering? Läs vad Jim Lee säger:

jmm.nu FN och geoengineering

Min låt om chemtrails/geoengineering – Artificial Sky.

jmm.nu Artificial Sky

 

Foto
By Michael Kleiman, US Air Force [Public domain], via Wikimedia Commons

By ErikvanWees (Own work) [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

By NOAA / National Climatic Data Center [Public domain], via Wikimedia Commons

By Ramzy Muliawan (Own work) [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

http://tesla.stractest.org/nikola-tesla-haarp/

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.
PRENUMERERA/SUBSCRIBE

2 Comments on "HUR FUNGERAR HAARP?"

  1. Synnerligen ordentligt skriven artikel! MYCKET upplysande. Vi är många som vill veta om HAARP utan en massa överdrifter. Detta får du 10 poäng för.

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.