HUR USA:S MILITÄR MODIFIERAR VÄDRET

geoengineering sverige_chemtrails_vädermodifiering_cloud seeding

November 2018

I denna text så förklarar  Dane Wigington från sajten Geoengineeringwatch hur USA:s militär använder geoengineering för väderkontroll.

ATT STYRA OVÄDER

 Dane Wigintgon:

Det sätt som amerikanska militären styr och påverkar stormar är bland annat genom att sprida kemikalier från flyg ovanför orkanen. Dessa kemikalier hettar upp och ändrar på vindflödena i orkanen. Militären använder även satelliter för att stråla mikrovågor mot orkanen. Ett annat exempel på metodik är den obemannade farkosten X-37B som används av US Air Force för att stråla toppen på orkanen.

Enligt GeoengineeringWatch så används X-37B till att bestråla orkanens topp i syfte att kunna styra orkanen.

Den amerikanska militären kan sända X-37B till vilket ställe som helst på jordklotet och där kan farkosten hetta upp jonosfären över ett område med en elektromagnetisk stråle.   Upphettning av jonosfären används av USA för att modifiera den naturliga jonosfären så att USA kan skapa väder efter behag. Projektet med X37B har utförts på Vandenberg Air Force Base.

haarp_sbx_vädermodifiering_sverige_chemtrails_haarp

Instrument såsom Haarp riktar en energistråle på en specifik punkt i jonosfären. Detta resulterar i att jonosfären hettas upp och lyfts uppåt – en slags jonosfärisk bubbla bildas. De vädersystem som ligger under denna punkt kommer att lyftas uppåt och således påverkar man vädret i det specifika området.

NASA OCH SBX-RADARN

 NASA använder olika tekniker för att skapa, förstärka och styra orkaner. En metod är att sätta en laserradar på drönaren Global Hawk. Drönaren i sin tur hettar upp toppen på orkanen i syfte att försvaga en orkan och göra det lättare att styra den. Nasa använder även  SBX-radarn (“golfbollen”). SBX var i den amerikanska gulfen samtidigt som orkanen Katrina bildades

chemtrails sverige_haarp_eiscat lois lofar_sbx radar_geoengineeringwatch

SBX-radarn (Sea Based X-band Radar). Enligt GeoengineeringWatch så är SBX är en slags flytande Haarp-anläggning som kan hetta upp jonosfären. 

 

 

PROJECT STORMFURY

 På 1960-talet så pågick operation Stormfury – som var ett försök av amerikanska regeringen att militarisera vädermodifiering. Ansvarig för projektet var Joseph Golden. På ett möte så diskuterades hur kontroll av orkaner kunde användas som ett politiskt instrument. Huvudfrågan på mötet var: “var någonstans skulle en orkan styras?” Skulle man styra orkanen mot ett obefolkat område eller till en storstad? Att styra en orkan mot en småstad skulle innebära att staden utplånades rent finansiellt. Att styra orkanen mot en storstad skulle sarga den staden under en tid.

Projekt Stormfury gick ut på att den amerikanska militären styrde tropiska cykloner genom att flygplan besprutade orkanen med silverjodid. Idag kallas denna besprutning för chemtrails eller aerosolbesprutning. Att bespruta ett område med kemikalier innan en storm anländer till det området är ett sätt att styra orkanen.

cloudseeding_chemtrails sverige_dane wigington_molnsådd

Project Stormfury gick ut på att styra orkaner genom att så molnen med silverjodid. Nu för tiden kallas denna metod för chemtrails eller aerosolbesprutning.

 

GENESIS AND RAPID INTENSIFICATION PROCESSES

NASA-projektet GRIP (Genesis and Rapid Intensification Processes). GRIP upptäckte vilka omständigheter som krävdes för att utveckla ett existerande tropiskt lågtryck till en orkan. NASA ville förbättra processen som innebär att ett lågtryck blir till en storm.

“Bildning och intensifiering av orkaner är den heliga graalen inom detta område”, sade Ed Zipser som var delaktig i GRIP.

“Vi vill se stormar som bildas till orkaner och vi vill se stormar som inte blir orkaner så att vi kan jämföra data”, sade Marylin Vasques i GRIP.

 

Video ovan: Dane Wigington levererar regelbundna rapporter gällande vädermodifiering och global politik.

 

Relaterat:

Hur man stoppar molnbildning med hjälp av vädermodifiering. Jordan Sather förklarar:

jmm.nu stoppa molnbildning via vädermodifiering

Varför chemtrails över Sverige? Läs artikeln:

jmm.nu varför chemtrails över Sverige

Geoengineering som militärt vapen – se dokumentären: 

jmm.nu HAARP

 

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE (GRATIS/FREE)

Foto

By U.S. Navy photo by Photographer’s Mate 2nd Class Dennis C. Cantrell [Public domain], via Wikimedia Commons

By {{{1}}} (Flickr: SBX_2006_Jan_c) [CC BY 2.0 ], via Wikimedia Commons

Be the first to comment on "HUR USA:S MILITÄR MODIFIERAR VÄDRET"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.