HAARP, CHEMTRAILS OCH VÄDERMODIFIERING I SVERIGE

chemtrails_utsläpp flygplan_avgaser_moln_förorening_aerosoler_haarp_loiseiscat_lofar

2017

DONERA VIA SWISH: 076-9387471.

PRENUMERERA/SUBSCRIBE (GRATIS/FREE)


Den amerikanska militären har utvecklat ett vapen med vilket de kan  manipulera  väderförhållanden. Teknologin kallas HAARP.  Det sägs att Sverige bistår USA  genom att ha upprättat anläggningar i Sverige som sägs ingå HAARP-programmet.  I Sverige heter anläggningarna LOIS, LOFAR OCH EISCAT.

Den amerikanska militären har utvecklat en teknologi för att kunna manipulera  väderförhållanden. Vapnet går under beteckningen HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program). Med HAARP så arbetar man i jonosfären – den övre delen av atmosfären. Sverige har egna anläggningar som sägs ingå i HAARP-systemet.  Dessa anläggningar i Sverige heter LOIS, LOFAR OCH EISCAT. Dessa HAARP-anläggningar sägs även vara kopplade till det som kallas chemtrails/aerosoler. 

utsläpp_avgaser_haarp_chemtrails_aerosoler_vädermodifiering_sverige_USA_militär:_lois_eiscat_lofar_växjö_kondensation_flygplan_moln_avgaser_
 HAARP-anläggning.

 CHEMTRAILS, AEROSOLER OCH KONDENSATIONSSTRIMMOR

Titta upp i skyn en molnfri dag och du kommer att se flygplan som lämnar  strimmor av avgaser/moln efter sig. Har du tur så är det kondensationsstrimmor som du bevittnar. Flygplanens motorer producerar bland annat vattenånga som kommer ut i atmosfären via avgaserna. Denna vattenånga kondenserar, blir vatten, och fryser till is på den höga höjden. Det bildas härmed vita streck, kondensations-strimmor, som man kan se efter planen. Dessa kondensationsstrimmor är relativt kortvariga och försvinner således  ganska snabbt. På engelska kallas det condensation trails eller contrails. Trails = spår.

Sedan finns det som kallas för chemtrails = chemical trails. Skillnaden mellan en contrail och en chemtrail är att chemtrails stannar kvar som streck över himlavalvet, strimmorna breder ut sig och ett vitt dis i skyn kan uppstå. Ofta korsar dessa strimmor varandra. Ett mer officiellt ord för chemtrails är aerosoler. Enligt Wikipedia så är aerosoler ‘fina partiklar i gas’.

chemtrails_sverige_aerosoler_vädermodifiering_flygplan_sprutar_avgaser_USA_utsläpp
Utsläpp från flygplanen av chemtrails/aerosoler. Rökstrimmorna stannar kvar i skyn, breder ut sig och stannar kvar hela dagen. En teori är att chemtrails/aerosoler är kopplade till HAARP-programmet. Syftet med Haarp är att kontrollera jonosfären – den översta delen av atmosfären.  

Video nedan. Dr. Walker:  vi tog över Haarp och gjorde flera experiment med stationen. Vi har avslutat arbetet där uppe i Alaska och vi går nu vidare och provar andra metoder för att kontrollera jonosfären.  Själva syftet med Haarp var att uppnå kontroll av jonosfären genom att skjuta upp energi i den. Det målet är uppnått. 

 

LOFAR, LOIS OCH EISCAT

LOFAR står för Low Frequency Array och är ett system av teleskop  i Europa.   LOFAR i Sverige är beläget i Onsala. LOFAR- anläggningen är kopplad till liknande anläggningar i Tyskland, Holland och England.

LOIS  står för LOFAR outrigger in Scandinavia. LOIS är ett radioteleskop beståendes av  10 000 antenner utspridda i södra Sverige.

EISCAT står för European Incoherent Scatter Scientific Association och är en vetenskaplig organisation som bl.a. har en radaranläggning i Kiruna.

lofar-onsala_ utsläpp_vädermodifiering_USA_ chemtrails_utsläpp_flygplan_
LOFAR-anläggningen i Onsala. Anläggningen sägs ingå i ett europeiskt HAARP-system.

 

 Referenser:

De vita linjerna i skyn

Chemtrails Sverige

Bokus chemtrails/aerosoler

 

 

Foton
By Michael Kleiman, US Air Force [Public domain], via Wikimedia Commons

By Onsala rymdobservatorium/Leif Helldner (Onsala rymdobservatorium) [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons
By Jwh (Own work) [CC BY-SA 3.0 lu], via Wikimedia Commons
Arpingstone [Public domain], via Wikimedia Commons

10 Comments

 1. Ja, att förneka och förlöjliga och ropa ‘foliehatt’ är bästa sättet att skjuta någonting ifrån sig som man egentligen vet är sant. Punkterna är så många och täta att man inte ens behöver förbinda dem i turordning för att se vad bilden föreställer. De som inte ser väljer att inte se, precis som i Kejsarens nya kläder.

 2. Det kul hopkommet. Det roligaste är dock kommentarerna! Vilket mörker! Såvida inte även “anomym” fått för sig att skoja.

 3. Hej och tack för en seriös och väl uppbyggd sida. Jag använder mig av SMHI:s väderradar för att se om det regnar eller åskar:

  http://www.smhi.se/vadret/nederbord-molnighet/blixtar

  Förra sommaren, 2016, kunde jag och min flickvän konstatera att radarbilden hade 3 ringar av regn som man kunde se på radarbilden speciellt under sena kvällar och nätter.

  Media rapporterade ju om vattenbristen på Gotland under hela sommaren och den ena av de 3 ringarna låg just runt Gotland. Dessa 3 ringar bildade en triangel där de andra två ringarna var belägna i Stockholmstrakten respektive i närheten av Jönköping.

  Under hösten fick de 3 ringarna i söder sällskap av två andra längre norrut samt en tredje som började bildas nära Luleå. Det var i Oktober jag tog en print screen på denna väderradar och bilden kan du se här:

  http://i.imgur.com/2aC90EO.png

  Som du kan se på bilden så är ringen av regn nu över Gotlands fastland men under sommaren låg ringen runt Gotland där det alltså regnade en hel del över vattnet runt ön men inte på fastlandet.

  För egen del är jag säker på att man använder detta redskap som HAARP är för att testa vad man kan styra och åstadkomma. Då är självklart lokala vattenbrister och ren torka ett intressant redskap att använda. Man kan ju tänka sig att vatten plötsligt ses som hårdvaluta och något man kan öka priset på och göra folk i olika länder beroende av vilket minskar deras förmåga att säga nej till olika politiska beslut.

  Afrika har ju som vi vet alltid haft den bristen trots att resurser funnits att dra gigantiska ledningar och utnyttja deras väder för att odla mat i olika former.

  Gällande vattenbristen på sommaren har media rapporterat om det sedan 90-talet. Min Morfar var irriterad på nyheten om detta varje sommar då så klart en viss torka som vi inte ser under övriga året råder och sedan återställs nivåerna av regnen under hösten.

  I år var media snabba med att rapportera om att alla minsann ska betala för vattnet och även då de som idag bor i hyreslägenheter och som ju kan slösa med vattnet som de vill jämfört med folk som äger sina bostäder.

  Jag tror för egen del att vattenbristen handlar om att de som säljer vatten vill driva upp priset på vatten samt att alla människor, oavsett hur vi bor, ska betala extra för vatten även om vi på många sätt redan gör det genom skatt och annat.

  Det är som alla vet så att vatten är liv och inget vatten är död och därför är det inte konstigt att torka och vattenbrist nu är på allas läppar denna sommar. Självklart vet de som ligger bakom HAARP om vattnets värde och kanske är det först nu de kan styra vädret så pass exakt att deras plan går att fullborda.

  Jag och min flickvän som är nattugglor och förtidspensionärer hör det berömda “hum” från HAARP varje natt då det körs och efter en lugn sommar där vi inte hört något eller min bokhyllas ena fönster inte vibrerat var det så dags inatt igen då jag somnade med det välkända ljudet i mitt huvud som dock kändes lite mer avlägset men som klara vågor som rullade in mot väggen intill sängen.

  Nattetid används detta i Sverige då de flesta sover och inget märker eller bryr sig och kanske tror de är trötta och skyller ljudet på det.

  Det blev ett långt meddelande till dig och vill du svara och ge din syn på mina erfarenheter är du självklart välkommen att göra det.

  Tack än en gång!

  1. Det är nog dags för oss vanliga människor att kräva sanning! Om vi bara vågade enas och börja säga ifrån på skarpen! eller skall vi låta stormaffian förstöra allt vi har och lever för ?? Börjar faktiskt se resultatet av giftspridningen nu ! träden börjar dö här och var ! Bin & Humlor och övriga insekter var mycket färre i år ! väldigt skrämmande tycker jag! ska vi betala en massa miljöskatt och följa alla miljö påbud och lagar så tycker jag att politikerna och myndigheter definitivt inte i samma stund ska medvetet förstöra miljön för oss ! utan natur och utan djur så dör vi också ut!! hur dumma är dom egentligen ? rent galet idiotiska faktiskt! ställ dom mot väggen! låt dom stå till svars för vad dom gjort !! och hugg ner antenn skogarna nu!

   1. ja det är makabert att vi blir besprutade. jag ser ofta dessa rökstrimmor och det är lika deprimerande varje gång jag ser dem.

 4. Hur mår vi själva – när ser vi effelten konkret – då för sent!
  Insekter, bi humlor dör..
  Blommorna dör.
  Fåglarna dör.
  Vem vill andas in myggspray med arsenik al, barium m.m.
  Hur kan vi fixa så politkerna får i sig höga doser?
  Pelle

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.