OM AGENDA 21

Juni 2017

 

Nedanstående video är gjord av grindall61 eller Gary Gileno. Videon visar på hur amerikanska politiker och nyckelpersoner håller på att installera en grön agenda i USA. Vilket kommer att leda till ett totalitärt USA.

 

 

 

Nedanstående text är från ovanstående video.

Kaizer Rangwala:

“Den nya amerikanska drömmen. Ett fint hus i förorten? Varje person äger ett stycka land. Varför inte, trots allt så har vi mycket land här i USA. Men den modellen är förbi. Vi bygger inte längre hus i förorterna, vi bygger väldigt få sådana. Vad är då den nya modellen? Den nya modellen är inte livskvalite, där du har familjehem, där du har din TV och där du har dina två bilar i garaget. Utan istället handlar det om kvaliten på stället du bor på. Så vi ersätter livskvalite med kvaliten på vilket ställe man bor på”.

NRDC Western Director Joel Reynolds:

“Om du har kört längs väg 1-5 så har du antagligen sett Tejon Ranchen. Det är ett stort markområde som är lokaliserat i hjärtat av Kalifornien. I ungefär 150 så har detta landområde varit lite grann av ett mysterium och privatägt. Ingen har egentligen haft tillträde till området. Du kanske har sett de fantastiska vildblommorna som täcker längs väg 1-5. Detta landområde har alltid varit högsta prioritet för Kalifornien vad gäller att skapa ett naturreservat. Detta beror på att Tejon Ranch är den största markägaren i Kalifornien. 270 000 tunnland. Nio gånger så stort som San Fransisco.

“Tejon Ranchen innebär en stor möjlighet till att skapa naturreservat. Här har du t.ex. San Joaquin Valleys ekosystem, du har Södra Sierra Nevadas ekosystem, du har Mojave öknen och du har kusten. Alla dessa möts på Tejon ranchen. Detta betyder att både djur och växter interagerar. Samtidigt är det fantastiskt att en ägare kan ha så här mycket orörd mark och det är jättebra att man kan sitta och ha en pratstund med denne person. Vi har gjort stora ansträngningar genom åren att försöka få Tejon Ranchen att göra det till ett naturreservat. De har alltid sagt nej. Vi kallar just detta områden för Kaliforniens heliga graal”.

Warren Whitlock Federal Highway Administration:

“Jag heter Warren Whitlock och jag är associate administrator for civil rights för Federal Highway Administration. Jag och Secratary Office håller på att sätta samman en Mega-resa som går igenom USA:s elva regioner. Secretary Fox har skrivit ett utkast som heter Beyond Traffic. Denna plan sträcker sig cirka 30 år framåt i tiden och handlar om att framtida transportering kommer att bli annorlunda från idag”.

Long Beach Vice Mayor Suja Lowentahl:

“Kollektivtrafik är framtiden. Long Beach är en del av en större Mega-region dit den yngre generationen söker sig. Dessa tillsammans med migranterna kan använda våra spårvagnar och våran utökande infrastruktur för cyklande”.

 

Grindall:

 

“Det är inte många som känner vill SCAG. SCAG står för Southern California Association of Governments och ansvarar för 19 miljoner människor i Södra Kalifornien. SCAG är en icke-vald skuggregering med en stor budget. Deras uppdrag är att minska bilismen.På deras webbsida kan man läsa att de har en budget på 540 miljarder dollar. Deras plan sträcker sig fram till år 2040 och går ut på att helt och hållet göra om Södra Kalifornien. Vad ska de göra med så mycket pengar? Allt deras arbete baseras på det som kallas “hållbar utveckling” vilket är en slags extrem form av miljöarbete. De tror på saker såsom global uppvärmning, de tror att det är bilarna som orsakar denna globala uppvärmning. Deras jobb är att få folk att sluta använda bilar och istället åka kollektivt eller att promenera”.

Ontario City council Alan Wapner:

“Planen kallas The Regional Transportation Plan. Det är en federal plan som går ut på att alla miljömässiga mål i Södra Kalifornien ska uppnås. Vår budget är cirka 500 miljarder dollar”.

Huasha Liu SCAG staff:

“Vi sätter samman denna långsiktiga plan för kollektivtrafik och hållbara städer. Planen sträcker sig 25 år framåt i tiden till 2040 och vi har ungefär 500 miljarder dollar att spendera på infrastrukturen för kollektivtrafik och transportering. Vi kallar det miljömässig rättvisa. Vi ser till att hushåll med låg inkomst och minoriteter skyddas. Detta är väldigt viktigt eftersom det är därför som vi är här”.

NASA Joshua Fisher:

“Hur mycket värme tas upp? Den extra energi som tas upp genom mänskligt skapade växthusgaser är ungefär samma som 400 000 Hiroshima atombomber som exploderar varje dag, 365 dagar om året”.

Joe Cesta

“Den yngre generationen söker efter en livsstil som går ut på att arbete och boende är nära varandra. Därför vill de flytta tillbaks till citykärnorna. De söker efter ställen där de inte behöver ta bilen och åka 20-30 minuter för att komma någonvart”.

Kaizer Rangwala:

“Den yngre generationen struntar i ett hus i förorten och föredrar ett liv i city”.

SCAG Executive Director Hasan Ikhrata:

“Många av oss kommer att köra bil i framtiden men det kommer att ske på ett annat sätt. Det kommer inte att ske med en bil utan man kommer att dela bilar med andra. Den yngre generationen är villiga att dela en bil, villiga att dela en cykel. Detta kommer att innebära att resande och landägande kan utvecklas”.

 

 

Be the first to comment on "OM AGENDA 21"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.